Prave som si pisal s whiteronniem na ICQ a tiez sa mi to dako nezdalo. Cu*aci v gayi ani nevedia poriadne napisat co predavaju. Napisu Pevna myslia verejna a pritom su to dve rozdielne veci. Treba im tam zavolat nech nesalia ludi..sundevil napísal:ta pevna ipcka za 237 mesacne sa rozumie verejna ipcka, aby bolo jasne, lebo to maju takto v cenniku napisane
ono pevnu ipku ma v gayi kazdy, ale zial neverejnu
Gaya Internet MT,ZA
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
-
whiteronie
Expert
no ale martikonet poskytuje net len cez káblovú televíziu a to len po sídliskach teda pre bytových uživateľov ja čo bývam na stráňach v rodinnom dome môžem ísť do pi*ePAIN napísal:Pre vsetkych co su z Martina odporucam Marticonet. Je tam Ag. 1:4, rychlost mam okolo 450 kb/s za 320 Sk a pomerne nizke pingy. Za 1 rok co to mam, my to kaplo len 3X a aj to vtedy, ked zvysovali rychlost. A dvyhaju aj telefon, nie ako ty ko**** z Gaye !!!!!!!!!
-
mremen
Expert
.::FCN::.whiteronie napísal:Tak teda niečo ku gayi, mal som ju kedysi a nadával som v jednom kuse, net stále padal rýchlost downloadu bola okolo 20kB/s P2P ledva ledva 5kB no proste smrť. Potom som prešiel na iného poskytovateľa WiFi netu v MT http://www.eu-net.sk/ no a to už bol koniec sveta, rýchlosť ako tak keď náhodou net šiel, P2P blokované no proste nádhera vydržal som tak asi 3 mesiace potom som sa rozprával z hojkom čo on má za poskytovateľa a ten mi povie že Gayu no tak som sa dal nahovoriť, teraz ju mám už skoro mesiac a fachá v pohodičke nemám jedno zlé slovo na nich. SOM SPOKOJNÝ PS: iba jedno ma sere Pevná IP adresa 237,- Sk mesačne
pan majitel pekarne (cca 150 kil a 3 mesiace nonstop tahania) neviem o tom, zeby iny klient od nas odisiel (ked si to tak uvedomujem, zatial sme stratili max. 3 ludi a to aj to ti 2 sli na DSL koly firme).
-
masterdead
SysAdmin
Gaya bola hrozna!!!! ked som si xcel zahrat tak jedine v noci. Medzi 9:00-22:00 presahoval ping 500, rychlost sa pomali priblizovala k agregacii 1:1000
no proste pohroma, ale ako zvysili conect ide o 100% lepsie, su tu iste vypadky ale ping nepresiahne hodnotu 80, rychlost tak neklesa a da sa spokojne bez nervov prezerat net. Akurat to zvysovanie rychlosti ma stve, stale mam rovnaku ryxlost
ale hadam sa umudria
(Valča AP Pribovce, 384)
(Valča AP Pribovce, 384)
Pre tych, ktori maju Gayu je tu anketa o hrenom servery, takze hlasujte za hru, ktoru by ste chceli. Anketa je na: http://www.fatranet.sk/modules.php?name ... opic&t=341
-
whiteronie
Expert
-
vendo
Guru
no tak mna asi v nedelu gaya paradne dostala
neviem z akeho dovodu alebo kvoli akej pricine mi zacala z nicoho nic blokovat herne servery
(neda sa napojit na ziaden aj ked idu ..... vlastne to vyzera tak ako keby boli vsetky off) poslal som im uz aj mail ze akoze co si myslia ale zatial neodpovedaju...
nepoznate nahodou nejaku fintu ako ich obist??
neviem z akeho dovodu alebo kvoli akej pricine mi zacala z nicoho nic blokovat herne servery
nepoznate nahodou nejaku fintu ako ich obist??