len oni budu mat vraj nejaky antiHT..kacoSpike napísal:Ja som Intel. AMD fuj do rrititi s nim bo su trapni s tzm HT ay teraz.
Opakovat po Inteli
http://www.cdr.cz/a/17226
len oni budu mat vraj nejaky antiHT..kacoSpike napísal:Ja som Intel. AMD fuj do rrititi s nim bo su trapni s tzm HT ay teraz.
Opakovat po Inteli
si bol vo viacerych predajniach?? a vsade to takto je?? zaujimave...ja mam dobru skusenost s jednou predajnou, kde ked pride magor, ktory chce PC na nieco konkretne a pritom mu niekto iny poradil kraviny, tak mu vysvetlia preco odporucaju iny HW a ked si neda povedat, tak ho kaslu namiesto toho aby si s nim potom zrali nervy, ale nepoznam normalneho cloveka, ktory by sa na nich stazoval...dalsia vec - zarucene info. - predaju tam AMD:INTEL cca. 60:40...na inteli maju rovnaku marzu ako na amd, cize neviem odkial su tie tvoje info...celeron predsa z velkoobchodu nekupis za 100,- (iba ak odkureny do vytriny)...a preco nepredavat Intel, ked ho niekto chce?, nepovedal by som ze je to jednoznacne "h*vn*procesor", ma svoje vyhody aj nevyhody...ak by som chcel komp na hry, tak na 90% Ahtlon64, ak na nieco ine, tak na 90% dvojjadrovy Pentium...s teplotou si poradim pri kazdom procaku a pri intel CPU a intel MB nemam absolutne ziaden problem so stabilitou, co o AMD az tak povedat nemozemLewis napísal:dajumu tam celeron lebo nanom vedia najlepsie zarobit lebo su lacne, tak si tam vedia pekne nahodit