Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Jednoznacne 50 Cent, jeho texty su aspon pravdive, zivotom preskakane, narozdiel od Ja Rule, kt. pochadza s bohatej rodiny, vychodil sukromnu skolu.. Zivotom sa proste ani zdaleka tak neprebijal, ako 50 Cent. Ti, kt. rozpravaju o komercnosti su len ubohi zavislaci, kt. by chceli byt na jeho mieste. Respekt fifty!
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

p4ra napísal:Nie, nedokazali vobec nic len:
- ako 1. skupina na Slovensku vobec v ramci hip-hopu spravila profesionalne DVD
- ako 1. skupina na Slovensku v ramci hip-hopu spravila profesionalne turne so vsetkym, co k tomu patri
- ako 1. skupina na Slovensku vobec v ramci hip-hopu vystupovala pred viac, ako 200.000 ludmi
- ako 1. skupina na Slovensku vobec v ramci hip-hopu zvyraznila hip-hop a vydlazdila cesticku ostatnym (aj ked to mnohi nepriznaju)
- Rytmus skoncil na MS sveta v beatboxe na 2. mieste s bezpochyby najlepsim beatboxerom sveta
- atd. ...

Toto podla teba nie je nic? Ked jeden z vas, kt. pindate spravite co i len stvrtinu z tochto mala, tak poviem, ze KF su nahovno.
Ta posledna veta je trapna p4ra- vidiet, ze si "argumenty" Patresa osvojujes velmi rychlo, avsak... Preco by sa mal ktokolvek odtialto snazit presadit sa v deckom publiku ala Patres/KF alebo v HH vobec?! Toto je podla teba jedina zivotna cesta, v ktorej by sa mal clovek presadit, aby tu mohol vyjadrit svoj nazor? Ja mam svoju cestu, v ktorej chcem byt dobry a nieco znamenat aj ked budem mat 30, 40, 50 ci 60 rokov. Rad sa pozriem na Rytmusa, co bude on robit, ked bude mat 40-50 rokov aj ked v skutocnosti je mi to uplne jedno. Decka, ktore robia KF tym cim su zachvilu odrastu, zacnu premyslat a o par rokov sa sami budu smiat na tom, co za kktske texty si to nechali tlacit do hlav- texty, ktore im nedavali nic ine, len tucny privitivizmus nesetriaci ani ich samych. Patres im popri chvastoch odkazuje len jedno- "buc kkt ako ja, alebo phaal do pitche lebo poyebem tvoju mater" a par nevyprofilovanych deti si povie- yeaaaah, to je drsne, chcem radsej patrit medzi Rytmusovych ludi ako byt poyebany... A tak tahaju tatka za balls, aby z neho dostali nejake love na CD Patrika Rytmusa, ktori sa im rehoce do xichtu a spolu s nim aj ludia ako Jopo, z ktorych este nedavno Patres grcal, no ktori maju zrazu vyrazny podiel na tom, kde dnes podla teba je. Pritom sa tu popisalo uz mnoho situacii, ktore ho ukazaju v pravom svetle, vo svetle pozera, ktory pre dukaty zoberie aj pozerstvo modela atd. atd. (nac sa opakovat). Kto ho nepozna, ten nevie, ze v skutocnosti je uplne iny ako to na co sa hra... Neraz odbral sameho seba prave tym, ze si robil a este stale robi z huby rit... ako som ti uz raz povedal, vacsina ludi aspon tu v BA, ktori sme ho poznali este predtym ako sa stal znamy len krutime hlavou, co za kktiny to trepe, aj ked na HH pozerame uz len s nostalgiou. Dokonca aj jeden z typkov, na ktoreho Patres nezabudol v songu “Spet Ku Dnom“ ho ma v skutocnosti za kkta... Ale aj keby o tom vedel, on na to drbe, kedze ma svoje publikum- publikum, ktore hovori samo za seba, ale ktore ho dostalo k love, ktorych sa stal otrokom a uz teda neplatia tie drizdy o antikonzume atd. na ktorych este nedavno staval image (dnes su pre neho “in“ Dekahity, modne prehliadky etc.) Hovorime pritom o publiku, ktore ako s modou prislo, tak s modou odite. Sa cudujem, ze to co od teba citam pise niekto, kto ma 23 rokov a "uz dlho“ pocuva HH (ak si dobre spominam).

BTW. nie je vsetko predaj, ako sa zvykne chvastat Rytmus- predaj je zrazu prvorady mozno pre neho, zrazu(!)... mozes sa spolahnut, ze medzi ludmi, pre ktorych sa snazil este nedavno produkovat aj on maju ovela vacsi respekt ine mena. Howg.
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

jezismarja, jak sa mozete bavit o takychto veciach? ten je super lebo toto a ten lebo toto. Sak vieme o nich oba to co pise bulvar a co ste videli v tv...

pochopte ludia, ze komercia nie je zla, ale s mierou > ak napr. 50 robi svoju hudbu a zarobi pritom vela $$$ tak v pohode, ale to ze ide spravit pesnicku s m. jacksonom, to je hrozne...

podla mna su obidvaja na nic, aj tak repuju o tom, co mi nikdy nezazijeme!

westcoasta rulezz LBC :smt006
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

p4ra napísal: Ti, kt. rozpravaju o komercnosti su len ubohi zavislaci, kt. by chceli byt na jeho mieste.
dakujem za vysvetlenie Mr. Konzum :wink: .
Ja by som teda na jeho mieste urcite nechcel byt - skor to tak vypada ze zavislak si ty - lebo nemas co ma on a preto ho obdivujes .
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

p4ra napísal:Jednoznacne 50 Cent, jeho texty su aspon pravdive, zivotom preskakane, narozdiel od Ja Rule, kt. pochadza s bohatej rodiny, vychodil sukromnu skolu.. Zivotom sa proste ani zdaleka tak neprebijal, ako 50 Cent. Ti, kt. rozpravaju o komercnosti su len ubohi zavislaci, kt. by chceli byt na jeho mieste. Respekt fifty!
Sorry p4ra nič v zlom, ale toto ma fakt pobavilo, hlavne to o ubohych zavislakoch.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

cubix: O mna sa neboj, mne peniaze nechybaju (ano, presne, chvalim sa, keby niekto chcel nieco dalsie mudre povedat)

[hawkeye]: Ja to neberiem v zlom, ale je to zavist, lebo tie trapne reci o komercnosti.. Budem sa opakovat, ked jeden z vas dokaze to, co oni dokazali aspon z 0,5%, tak poviem, ze ste mali pravdu. Dovtedy radsej drzat klapacky a nevyjadrovat sa, akoby mali nieco z toho za sebou.
cubix
Star
Star

p4ra napísal:cubix: O mna sa neboj, mne peniaze nechybaju (ano, presne, chvalim sa, keby niekto chcel nieco dalsie mudre povedat)
co tym chcel basnik povedat?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

cubix napísal:co tym chcel basnik povedat?
Presne to, co mudrlant vyssie pisal, ze ja som zavisly.
cubix
Star
Star

p4ra napísal:Presne to, co mudrlant vyssie pisal, ze ja som zavisly.
tak ze ty si basnik a mudrlant v jednej osobe ze :wink:
kto tu prvy zacal pisat o zavislosti ... ?
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

p4ra, čo keď nechcem dosiahnuť to čo oni? Ehm môžeš mi veriť, že to myslím vážne a ak nie, je to tvoj problém.
Cievka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Cievka »

Tá sláva im troška stúpla do hlavičky. Keď niekto spieva o chudobe a sám je ovešaný reťiazkami za niekoľko tisíc, no nezdá sa mi to príliš normálne.A ten Rytmus v živote krížom slamy nepreložil. Poznám chalanov, ktorí naozaj vedia spievať a radšej by som si ich predstavil na pódiu pred 200 000 divákmi ako nejaký KF a takých skupín je na Slovensku X.
Čo slovo, to nadávka, takto si ja texty skupiny nepredstavujem, i keď to patrí k ich štýlu,no mali by sa krotiť.
Nech si dávajú pozor, aby im nenapršalo priveľmi do ich ctených nožtekov,a ak sa to niekoho dotklo, tak sa ospravedňujem, ale je to pravda.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomasito: Najprv upravim jeden detail, mam 22. Ale to je konieckoncov jedno. Pozri, ja nechcem povedat, Rytmus je najlepsi a dovidenia, vsetci ostatni sa schovajte. Ale, ako som uz aj ja pisal predtym. On presne robi to, co ludia chcu pocut. Ja nehovorim, ze treba byt babrak a robit bordel, kaslat na skolu a pod. a ubrat sa "cestou rappera". Cely cas sa snazim poukazat na to, ze mnohi ludia tu donho, do KF skacu, ale pritom sami velke hovno spravili. Hore, co som napisal su fakta, kt. sa popriet nedaju. Moj nazor je, ze si zasluzi respekt, ci on alebo KF, ako taky.
2pec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2pec »

p4ra napísal:Tomasito: Najprv upravim jeden detail, mam 22. Ale to je konieckoncov jedno. Pozri, ja nechcem povedat, Rytmus je najlepsi a dovidenia, vsetci ostatni sa schovajte. Ale, ako som uz aj ja pisal predtym. On presne robi to, co ludia chcu pocut. Ja nehovorim, ze treba byt babrak a robit bordel, kaslat na skolu a pod. a ubrat sa "cestou rappera". Cely cas sa snazim poukazat na to, ze mnohi ludia tu donho, do KF skacu, ale pritom sami velke hovno spravili. Hore, co som napisal su fakta, kt. sa popriet nedaju. Moj nazor je, ze si zasluzi respekt, ci on alebo KF, ako taky.
ale myslim si ze keby si mal pisat fakta ze co dosiahlo to tvoje "klasicke" AC/DC bolo by tam asi tak o stranku faktov viac :lol: :lol: :lol: nic v zlom... :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

2pec napísal:ale myslim si ze keby si mal pisat fakta ze co dosiahlo to tvoje "klasicke" AC/DC bolo by tam asi tak o stranku faktov viac :lol: :lol: :lol: nic v zlom... :wink:
Ake AC/DC? Alebo som nieco nepochopil?

PS: A ja sa nenahnevam, resp. mna nemoze nikto len tak nahnevat, takze pohoda. :wink:
2pec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Jediny clen z KF je Rom - Rytmus, ostatni nie su. A prave preto su dobri, lebo su uplne ini, ako ostatni. Cize tato teoria, ze decka ich opakuju je dovod odsudit ich. Tak podme inak:

10 rocna nosi AC/DC tricko
14 rocny nosi DJ Tiesto tricko
15 rocna nosi 2pac tricko

Rozpravaju, tvaria, vystupuju, ako oni, tak ich odsudime, ze su to sracky, pritom jeden vacsi "klasik", ako druhy? Prosim vas ludia, preberme sa.
toto som myslel :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

2pec: Jaj, tak to ano, no. AC/DC (aj ked ich nemusim) su aj boli machri, takze rozpisovat sa o nich by bolo absolutne zbytocne. :)
2pec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:2pec: Jaj, tak to ano, no. AC/DC (aj ked ich nemusim) su aj boli machri, takze rozpisovat sa o nich by bolo absolutne zbytocne. :)
ani ja ich 100% nemusim....ale je to tak ako pises...preto ma zarazilo ze si ich menoval....ja by som tam dal skor offspring :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

2pec napísal:ani ja ich 100% nemusim....ale je to tak ako pises...preto ma zarazilo ze si ich menoval....ja by som tam dal skor offspring :roll:
Ale ja som to uviedol len ako priklad.
2pec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Ale ja som to uviedol len ako priklad.
sak prave :lol: ...no nechajme to uz tak :wink:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

p4ra napísal:Tomasito: Najprv upravim jeden detail, mam 22. Ale to je konieckoncov jedno. Pozri, ja nechcem povedat, Rytmus je najlepsi a dovidenia, vsetci ostatni sa schovajte. Ale, ako som uz aj ja pisal predtym. On presne robi to, co ludia chcu pocut. Ja nehovorim, ze treba byt babrak a robit bordel, kaslat na skolu a pod. a ubrat sa "cestou rappera". Cely cas sa snazim poukazat na to, ze mnohi ludia tu donho, do KF skacu, ale pritom sami velke hovno spravili. Hore, co som napisal su fakta, kt. sa popriet nedaju. Moj nazor je, ze si zasluzi respekt, ci on alebo KF, ako taky.
Tie fakty, ktore sa podla teba nedaju popriet nemaju nic spolocne s tym, o com som v suvislosti s tvojimi slovami vyssie pisal.
Napísať odpoveď