Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Retsko
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retsko »

Sacek, vieme kto su skinheadi naozaj, bolo to tu vysvetlovane, ale mas to jedno. Kazdy vie, koho tym v skutocnosti mysli a mam pocit, ze zbytocne robis zo seba mudreho a nadavas nam tu, lebo je to uplne jedno... Tak ako aj ty, tak aj nacisti sa snazia hrat na nieco...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Dnesni skinheads su banda chobotov.A nevytahujte tu ako co kedy kde vznikli.Aj tak dobre vieme ze sa tym uz davno nik neriadi.
Ale ciganov by som deportoval rad :)
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

Martin44 napísal:Dnesni skinheads su banda chobotov.A nevytahujte tu ako co kedy kde vznikli.Aj tak dobre vieme ze sa tym uz davno nik neriadi.
Ale ciganov by som deportoval rad :)
NO VIDIS aj ty si rasista :? hlavne aby sa bielym nic nerobilo
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

trochu som to precital a vazne vy prd viete kto su skinheadi a kto su pravi skinheadi na prvej strane to niekto pekne rozpisal mohli ste si precitat
pre blbych dodatok: nie kazdy kto ma holu hlavu kanady a bomberu je NACEK A FASISTA
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

vendo napísal:trochu som to precital a vazne vy prd viete kto su skinheadi a kto su pravi skinheadi na prvej strane to niekto pekne rozpisal mohli ste si precitat
pre blbych dodatok: nie kazdy kto ma holu hlavu kanady a bomberu je NACEK A FASISTA
ano mas pravdu neny skinhead ako skinhead...a nic take som nepovedal ze kazdy s vyholenou hlavou.....
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Dead_Warrior napísal:ano mas pravdu neny skinhead ako skinhead...a nic take som nepovedal ze kazdy s vyholenou hlavou.....
mozno ty nie nemam cas citat kazdy prispevok na 72 stranach :roll:
ale VACSINA nechapavych a dovolim si povedat blbsich to nevie :roll:
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

vendo napísal:mozno ty nie nemam cas citat kazdy prispevok na 72 stranach :roll:
ale VACSINA nechapavych a dovolim si povedat blbsich to nevie :roll:
No vieš ale väčšina tých "blbých" ľudí sa o to nezaujma a ked vidia v TV že nejaký nacisti niekoho dobili a vidia ich že či to bol Oi! alebo čo...Proste do toho nevidia ale to im nemôžeš vytýkať ak sa s takými ľudmi nestretávajú a počuju o nich akurát s TV...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

M142 napísal:No vieš ale väčšina tých "blbých" ľudí sa o to nezaujma a ked vidia v TV že nejaký nacisti niekoho dobili a vidia ich že či to bol Oi! alebo čo...Proste do toho nevidia ale to im nemôžeš vytýkať ak sa s takými ľudmi nestretávajú a počuju o nich akurát s TV...
preto ich nazyvam blbymi lebo si o nich pomyslia automaticky nieco co neni pravda BEZ toho aby sa snazili zistit co ta pravda v skutocnosti je
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

vendo napísal:preto ich nazyvam blbymi lebo si o nich pomyslia automaticky nieco co neni pravda BEZ toho aby sa snazili zistit co ta pravda v skutocnosti je
No pravda lenže oni to proste nemajú odkiaľ vedieť.Sä ľudia ktorý sa pohybujú práca-TV alebo škola-diska a nemajú pojem ani o tom že existuje aj niečo také ako skinhead anirasista...Všetko info čo berú je od TV a nejakých časopisov...
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

M142 napísal:No vieš ale väčšina tých "blbých" ľudí sa o to nezaujma a ked vidia v TV že nejaký nacisti niekoho dobili a vidia ich že či to bol Oi! alebo čo...Proste do toho nevidia ale to im nemôžeš vytýkať ak sa s takými ľudmi nestretávajú a počuju o nich akurát s TV...
ale ano, mozem im to vytykat, preco by som nemohol?
ja osobne nikoho nesudim pokial o nom nic neviem,...
preco by to nemohli robit aj oni?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

M142 napísal:No pravda lenže oni to proste nemajú odkiaľ vedieť.Sä ľudia ktorý sa pohybujú práca-TV alebo škola-diska a nemajú pojem ani o tom že existuje aj niečo také ako skinhead anirasista...Všetko info čo berú je od TV a nejakých časopisov...
tak ked o nich nic nevedia tak nech do nich ani nepitchuju o tom to je potom zapitchuju a dostanu :roll:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Traktorisa & Vendo hmm spytam sa vas takto ked uvidite na TV v casopise niekoho trebars dakeho skinheada alebo dakoho takeho tak co vam prebehne hlavou :?: Alebo lepsie povedane co si pomyslite :?:
Dobre nie je dobre odsudzovat ludi podla prveho dojmu ale ten je v povacsine pripadov rozhodujuci....Ja nesudim ludi podla toho aky je ale podla jeho skutkov :!: A to by mal podla mna robyt kazdy normalne rozmyslajuci clovek :wink:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Dead_Warrior napísal:Traktorisa & Vendo hmm spytam sa vas takto ked uvidite na TV v casopise niekoho trebars dakeho skinheada alebo dakoho takeho tak co vam prebehne hlavou :?: Alebo lepsie povedane co si pomyslite :?:
uplne nic pre mna je to uplne normalne ze niekto ma holu hlavu niekto ma vlasy az po kolena :) alebo ze sa inak oblieka niesom za to aby polovica planety bola rovnaka-obleceny ako "frajeri" nagelovane vlasy super nepriehladne okuliare a pod :roll:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:uplne nic pre mna je to uplne normalne ze niekto ma holu hlavu niekto ma vlasy az po kolena :) alebo ze sa inak oblieka niesom za to aby polovica planety bola rovnaka-obleceny ako "frajeri" nagelovane vlasy super nepriehladne okuliare a pod :roll:
Sak ano sak co by to bol za svet keby behali po nom iba tak isto oblecene vyzerajuco osoby :?: Sak neny pre man kazdy s holou hlavou nacek ale v polovici pripadov je to tak...
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

vendo napísal:trochu som to precital a vazne vy prd viete kto su skinheadi a kto su pravi skinheadi na prvej strane to niekto pekne rozpisal mohli ste si precitat
hovorime o fasistoch a nacistoch ci o skinheadoch?
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

OT/flame premazany, vyjadrujte sa k predmetu temy + osobne spory si nabuduce skuste riesit cez PM.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

[quote="Joker"]Hnutie skinheads vzniklo v Anglicku, kde bolo možné vidieť na uliciach skupiny
hrozivo vyzerajúcich, potetovaných mladých ľudí s oholenými hlavami už v 7O.
rokoch. Ich štýl mal symbolizovať silu, patriotizmus a postoje ľudí práce v
protiklade k zdanlivej zženstilosti, pacifizmu a stredostavovským postojom
hippies.

Nechcem ti protirecit. Hnutie skinheads vzniklo v anglicku,ale vytvorili ho cernosi,aby sa ubranili uz vtedy boli odtlacany z rasovych aj inych dovodov.. Neskor to pravzali tyto biely blbci!! Ale mozno sa mylim a mas pravdu ty,... No musim podotknut,ze som to videl v telke(dokument) 8)
whiteronie
Expert
Expert

Príspevok od používateľa whiteronie »

ZitePunkom napísal:Nechcem ti protirecit. Hnutie skinheads vzniklo v anglicku,ale vytvorili ho cernosi,aby sa ubranili uz vtedy boli odtlacany z rasovych aj inych dovodov.. Neskor to pravzali tyto biely blbci!! Ale mozno sa mylim a mas pravdu ty,... No musim podotknut,ze som to videl v telke(dokument) 8)
tak to si riadnu pi*ovinu za*ebal, prví skinheads boli z bielej robotníckej vrstvy jedine čo mali spoločné z negrami bolo to že vtedy počúvali prevažne reggae a podobné pi*oviny
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

ZitePunkom napísal:
No tak to je dobra sprostost lebo skinheads vzniklo tak ako si pisal v 70 tych rokoch az nato ze to bola skupina ludi ktorym vadili punkery a ich vandalizmus takze sa postavili na odpor, postupne zacali, mat nacionalisticke nazory az sovinisticke ze anglicko musi byt jednotne a tam zacala postupne rast nenavist k rasam az sa to zdegenerovalo na nacizmus. Takze skinheads je nieco ako antipunkery to su ty prvy klasicky skinheads
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

kali520 napísal:No tak to je dobra sprostost lebo skinheads vzniklo tak ako si pisal v 70 tych rokoch az nato ze to bola skupina ludi ktorym vadili punkery a ich vandalizmus takze sa postavili na odpor, postupne zacali, mat nacionalisticke nazory az sovinisticke ze anglicko musi byt jednotne a tam zacala postupne rast nenavist k rasam az sa to zdegenerovalo na nacizmus. Takze skinheads je nieco ako antipunkery to su ty prvy klasicky skinheads
Hmm tak potom nemam rad skinov ! ani tych povodnych ani terajsich .... proste Punk je punk ... a neviem co sa do toho oni staraju ! no a to co robia zeraz ze sa clovek sam boji ist vecer po ulici aby ho nezmlatili pripadne nezabili len preto ze ma dlhe vlasy alebo je trochu opaleny !!!
Napísať odpoveď