Skinheads
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Dead_Warrior
Professional
ano mas pravdu neny skinhead ako skinhead...a nic take som nepovedal ze kazdy s vyholenou hlavou.....vendo napísal:trochu som to precital a vazne vy prd viete kto su skinheadi a kto su pravi skinheadi na prvej strane to niekto pekne rozpisal mohli ste si precitat
pre blbych dodatok: nie kazdy kto ma holu hlavu kanady a bomberu je NACEK A FASISTA
-
vendo
Guru
No vieš ale väčšina tých "blbých" ľudí sa o to nezaujma a ked vidia v TV že nejaký nacisti niekoho dobili a vidia ich že či to bol Oi! alebo čo...Proste do toho nevidia ale to im nemôžeš vytýkať ak sa s takými ľudmi nestretávajú a počuju o nich akurát s TV...vendo napísal:mozno ty nie nemam cas citat kazdy prispevok na 72 stranach![]()
ale VACSINA nechapavych a dovolim si povedat blbsich to nevie
-
vendo
Guru
preto ich nazyvam blbymi lebo si o nich pomyslia automaticky nieco co neni pravda BEZ toho aby sa snazili zistit co ta pravda v skutocnosti jeM142 napísal:No vieš ale väčšina tých "blbých" ľudí sa o to nezaujma a ked vidia v TV že nejaký nacisti niekoho dobili a vidia ich že či to bol Oi! alebo čo...Proste do toho nevidia ale to im nemôžeš vytýkať ak sa s takými ľudmi nestretávajú a počuju o nich akurát s TV...
No pravda lenže oni to proste nemajú odkiaľ vedieť.Sä ľudia ktorý sa pohybujú práca-TV alebo škola-diska a nemajú pojem ani o tom že existuje aj niečo také ako skinhead anirasista...Všetko info čo berú je od TV a nejakých časopisov...vendo napísal:preto ich nazyvam blbymi lebo si o nich pomyslia automaticky nieco co neni pravda BEZ toho aby sa snazili zistit co ta pravda v skutocnosti je
-
Traktorista
Guru
ale ano, mozem im to vytykat, preco by som nemohol?M142 napísal:No vieš ale väčšina tých "blbých" ľudí sa o to nezaujma a ked vidia v TV že nejaký nacisti niekoho dobili a vidia ich že či to bol Oi! alebo čo...Proste do toho nevidia ale to im nemôžeš vytýkať ak sa s takými ľudmi nestretávajú a počuju o nich akurát s TV...
ja osobne nikoho nesudim pokial o nom nic neviem,...
preco by to nemohli robit aj oni?
-
vendo
Guru
tak ked o nich nic nevedia tak nech do nich ani nepitchuju o tom to je potom zapitchuju a dostanuM142 napísal:No pravda lenže oni to proste nemajú odkiaľ vedieť.Sä ľudia ktorý sa pohybujú práca-TV alebo škola-diska a nemajú pojem ani o tom že existuje aj niečo také ako skinhead anirasista...Všetko info čo berú je od TV a nejakých časopisov...
-
Dead_Warrior
Professional
Traktorisa & Vendo hmm spytam sa vas takto ked uvidite na TV v casopise niekoho trebars dakeho skinheada alebo dakoho takeho tak co vam prebehne hlavou
Alebo lepsie povedane co si pomyslite
Dobre nie je dobre odsudzovat ludi podla prveho dojmu ale ten je v povacsine pripadov rozhodujuci....Ja nesudim ludi podla toho aky je ale podla jeho skutkov
A to by mal podla mna robyt kazdy normalne rozmyslajuci clovek 
Dobre nie je dobre odsudzovat ludi podla prveho dojmu ale ten je v povacsine pripadov rozhodujuci....Ja nesudim ludi podla toho aky je ale podla jeho skutkov
-
vendo
Guru
uplne nic pre mna je to uplne normalne ze niekto ma holu hlavu niekto ma vlasy az po kolenaDead_Warrior napísal:Traktorisa & Vendo hmm spytam sa vas takto ked uvidite na TV v casopise niekoho trebars dakeho skinheada alebo dakoho takeho tak co vam prebehne hlavouAlebo lepsie povedane co si pomyslite
![]()
-
Dead_Warrior
Professional
Sak ano sak co by to bol za svet keby behali po nom iba tak isto oblecene vyzerajuco osobyvendo napísal:uplne nic pre mna je to uplne normalne ze niekto ma holu hlavu niekto ma vlasy az po kolenaalebo ze sa inak oblieka niesom za to aby polovica planety bola rovnaka-obleceny ako "frajeri" nagelovane vlasy super nepriehladne okuliare a pod
-
Začiatok Konca
Professional
[quote="Joker"]Hnutie skinheads vzniklo v Anglicku, kde bolo možné vidieť na uliciach skupiny
hrozivo vyzerajúcich, potetovaných mladých ľudí s oholenými hlavami už v 7O.
rokoch. Ich štýl mal symbolizovať silu, patriotizmus a postoje ľudí práce v
protiklade k zdanlivej zženstilosti, pacifizmu a stredostavovským postojom
hippies.
Nechcem ti protirecit. Hnutie skinheads vzniklo v anglicku,ale vytvorili ho cernosi,aby sa ubranili uz vtedy boli odtlacany z rasovych aj inych dovodov.. Neskor to pravzali tyto biely blbci!! Ale mozno sa mylim a mas pravdu ty,... No musim podotknut,ze som to videl v telke(dokument)
hrozivo vyzerajúcich, potetovaných mladých ľudí s oholenými hlavami už v 7O.
rokoch. Ich štýl mal symbolizovať silu, patriotizmus a postoje ľudí práce v
protiklade k zdanlivej zženstilosti, pacifizmu a stredostavovským postojom
hippies.
Nechcem ti protirecit. Hnutie skinheads vzniklo v anglicku,ale vytvorili ho cernosi,aby sa ubranili uz vtedy boli odtlacany z rasovych aj inych dovodov.. Neskor to pravzali tyto biely blbci!! Ale mozno sa mylim a mas pravdu ty,... No musim podotknut,ze som to videl v telke(dokument)
-
whiteronie
Expert
tak to si riadnu pi*ovinu za*ebal, prví skinheads boli z bielej robotníckej vrstvy jedine čo mali spoločné z negrami bolo to že vtedy počúvali prevažne reggae a podobné pi*ovinyZitePunkom napísal:Nechcem ti protirecit. Hnutie skinheads vzniklo v anglicku,ale vytvorili ho cernosi,aby sa ubranili uz vtedy boli odtlacany z rasovych aj inych dovodov.. Neskor to pravzali tyto biely blbci!! Ale mozno sa mylim a mas pravdu ty,... No musim podotknut,ze som to videl v telke(dokument)
No tak to je dobra sprostost lebo skinheads vzniklo tak ako si pisal v 70 tych rokoch az nato ze to bola skupina ludi ktorym vadili punkery a ich vandalizmus takze sa postavili na odpor, postupne zacali, mat nacionalisticke nazory az sovinisticke ze anglicko musi byt jednotne a tam zacala postupne rast nenavist k rasam az sa to zdegenerovalo na nacizmus. Takze skinheads je nieco ako antipunkery to su ty prvy klasicky skinheadsZitePunkom napísal:
-
miki690
Medium Professional
Hmm tak potom nemam rad skinov ! ani tych povodnych ani terajsich .... proste Punk je punk ... a neviem co sa do toho oni staraju ! no a to co robia zeraz ze sa clovek sam boji ist vecer po ulici aby ho nezmlatili pripadne nezabili len preto ze ma dlhe vlasy alebo je trochu opaleny !!!kali520 napísal:No tak to je dobra sprostost lebo skinheads vzniklo tak ako si pisal v 70 tych rokoch az nato ze to bola skupina ludi ktorym vadili punkery a ich vandalizmus takze sa postavili na odpor, postupne zacali, mat nacionalisticke nazory az sovinisticke ze anglicko musi byt jednotne a tam zacala postupne rast nenavist k rasam az sa to zdegenerovalo na nacizmus. Takze skinheads je nieco ako antipunkery to su ty prvy klasicky skinheads