Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

nejdem ti to vysvetlovat, jednoducho si nehovorim fasista :D (a ani nepoznam niekoho kto ano)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Aryan Angel napísal:nejdem ti to vysvetlovat, jednoducho si nehovorim fasista :D (a ani nepoznam niekoho kto ano)
A ako si hovoris potom? Osloboditel od ciernych? Ved povedz, nech viem aj ja, aj ostatni, ako si vy hovorite.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Aryan Angel napísal:o toto ide.. niektori ludia budu radsej prechadzat cely zivot so strachom okolo tychto omylou prirody.. a budu hluchi a slepi.. ku vsetkemu.. bojite sa ciganov aj tych co ich chcu riesit.. :roll: beznadejne pripady..
nechcel som sa tu uz vyjadrovat ale neda mi to :x
presne tak toto som chcel napisat aj ja ja len pridam ze clovek ktory ma v sebe trochu CTI a HRDOSTI si nenecha po hlave skakat od nejakeho kakaovnika a ani od NIKOHO INEHO
nechapem vas viete preco po tebe napr tie decka ziapali ze si *****??? lebo si myslia ze mozu nikto im to este nezakazal(ci uz bitkou slovne alebo hocijako) a preco im to nezakazal?? :
1.ich matka a tatko ich maju v P****
2.taky ako ty sa ich bud ?boja? alebo sa moc boja sami o seba sameho nech sa im nedajboze nieco nestane(modrina podliate oko vybity zob a pod)
takyto ako vy im iba pomahaju ziskat sebavedomie ze oni mozu vsetko ale oni moze holy bacov kkt :x a je iba par ludi co sa im postavi a NENECHA SA UTLACAT OD ROMOV A IM PODOBNYM
p4ra napísal:A ako si hovoris potom? Osloboditel od ciernych? Ved povedz, nech viem aj ja, aj ostatni, ako si vy hovorite.
hovorime si NORMALNI LUDIA :x
a ty si ako hovoris?? he?? bojovnik za prava romov??
dair napísal:Aryan Angel si chudak... chcel by som teba vidiet prejst okolo partie ciganov sam s otvorenou hubou. "Ludia" ako ty si otvaraju huby len doma za kompom alebo ked su piati a stretnu jedneho cigosa... a to je pravda cokolvek tu napises
Tak si ty zbil tych 4 (tusim si napisal)?
chod vyrast sa tu len strapnujes... Verim ze na ludi ako ty raz dojde.
a bat sa takych ako si ty? Ja v takej krizovej palbe vyrastam takze sa musim zasmiat
teba nauci zivot, neboj sa :wink:
dalsia UPLNA BLBOST!! toto moze trepnut iba niekto kto takychto ludi nepozna alebo sam si hubu neotvori tak si mysli ze ani iny si neotvoria
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Cigani su strasne divny narod. Ja nechapem ako mozu niekoho povazovat za cloveka ke zije ako prasa
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

vendo, kali520: Podme fasouni, este, dajte este nieco rozumne do eteru vy NORMALNI LUDIA, ako si hovorite, nech sa zasmeje dalsich 90% ludi tuto, kt. si o fasistoch/rasistoch/nacistoch pravom myslia svoje. Vsimli ste si vobec niekedy, ze ste psychicky chori? Napadlo vas, ze by ste sa mozno mali poradit s psychologom? Ze kakaovnici a pod. reci.. Cloveku sa rozum ide zastavit..
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

vendo ak ty si hovoris normalny tak potom nechcem vediet ako pise nenormalne rozmyslajuci clovek :lol:
Dam ti jednoduchu otazku. Co si vazis viac svoj zivot alebo hrdost a cest? hmmm tvoaj cest a hrdost ti bude dost nanic ked bdues lezat niekde v nemocncii s dolamanymi rukami nohami a este aj rozbitou hlavou :wink: Ano vetdy ti to pride statocne ze ano postavil som sa tym ciganom nenecham si skakat po hlave ako niekto iny :o Ale tu ide o to ze zakrici na teba daky cigan ty mu daco povies, on to povie fotrovy uplne inu verziu a potom ta aj s kamosmi +/- 10-15 ludi niekde do*ebe ked by si to necekal mozno nie teba ale mozno niekoho z tvojej rodiny....

kali520 divny alebo nepochopitelny? Lebo podla man nei su divny ale skor zlozitejsi na pochopenie :idea: a clovek je clovekom ked ma hlavu,ruky,nohy, to je pre mna clovek...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Dead_Warrior napísal: Dam ti jednoduchu otazku. Co si vazis viac svoj zivot alebo hrdost a cest? hmmm tvoaj cest a hrdost ti bude dost nanic ked bdues lezat niekde v nemocncii s dolamanymi rukami nohami a este aj rozbitou hlavou :wink: Ano vetdy ti to pride statocne ze ano postavil som sa tym ciganom nenecham si skakat po hlave ako niekto iny :o Ale tu ide o to ze zakrici na teba daky cigan ty mu daco povies, on to povie fotrovy uplne inu verziu a potom ta aj s kamosmi +/- 10-15 ludi niekde do*ebe ked by si to necekal mozno nie teba ale mozno niekoho z tvojej rodiny....
praveze mi nanic nebude ale to ty nepochopis :roll: a ani p4ra :roll:

inac nehovorim ze sa postavim iba ciganom :!:
a ked ma do*ebu no co? ak prezijem tak ide zivot dalej, ale potom nech cakaju odomna a tiez nejakej tej skupiny nieco podobne/horsie :lol:
p4ra napísal:vendo, kali520: Podme fasouni, este, dajte este nieco rozumne do eteru vy NORMALNI LUDIA
ty si mi neodpovedal ako si TY hovoris??inac pomenovanie fasoun si na mna odpusti hej? :smt018 :smt098 :smt097
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

njn nepochopim tak to nam mozes povedat...
njn ked prezijes :!: A o to tu ide...oni tebe tak potom ty im...potom oni vam a zase vy im...to mi pripomyna oko za oko, zub za zub...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Dead_Warrior napísal:njn nepochopim tak to nam mozes povedat...
njn ked prezijes :!: A o to tu ide...oni tebe tak potom ty im...potom oni vam a zase vy im...to mi pripomyna oko za oko, zub za zub...
kto do teba kamenom ty donho cim???
roxorovou tycou 8) :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

vendo: Neodpustim, uplne mi to na teba sedi. Dokaz svojimi vyjadreniami a spravanim, ze si mam mysliet opak. Ako si ja hovorim. Obycajny clovek s chybami.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:kto do teba kamenom ty donho cim???
roxorovou tycou 8) :lol:
roxerova? hmm to je aka? :lol: ja poznam teleskopicku....lae to si zle napisal kto do teba kamenom ty do neho chlebom... :wink:
Ale vies co je najhorsie? Ze ked im to vratis a potom ta stretnu osamote tak uz by si asi z toho zivy nevyviazol... :roll:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Dead_Warrior napísal:roxerova? hmm to je aka? :lol: ja poznam teleskopicku....lae to si zle napisal kto do teba kamenom ty do neho chlebom... :wink:
Ale vies co je najhorsie? Ze ked im to vratis a potom ta stretnu osamote tak uz by si asi z toho zivy nevyviazol... :roll:
nepoznas roxorovu tyc?? kus zeleza dava sa to do betonu ked stavas dom alebo nieco vacsie 8)
inac pochybujem ze by oni potom prisli :)
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:nepoznas roxorovu tyc?? kus zeleza dava sa to do betonu ked stavas dom alebo nieco vacsie 8)
inac pochybujem ze by oni potom prisli :)
jaj tak uz viem a myslim si ze hej ze by prisli...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Dead_Warrior napísal:clovek je clovekom ked ma hlavu,ruky,nohy, to je pre mna clovek...
to je dost zvlastna charakteristika cloveka.. opice a ine zvierata maju tiez hlavu,ruky,nohy :)
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:to je dost zvlastna charakteristika cloveka.. opice a ine zvierata maju tiez hlavu,ruky,nohy :)
Ooo sry zabudol som doplnit vie hovroit recou ktorej som schopny rozumet a daco ma v hlave...
guru07
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa guru07 »

Aryan Angel napísal:to je dost zvlastna charakteristika cloveka.. opice a ine zvierata maju tiez hlavu,ruky,nohy :)
ale jedine nackovia/fasouni zastavaju nazory p. Hitlera (ako napr. Aryan Angel , vendo , ...)
inak chalani nemusite zatajovat ze ste fasouni ... Absolutne nechapem co mate proti ciernym ... s niektorymi sa poznam a dobre s nimi vychadzam ... a nie sú takí ****** ako niekto tu ....
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

guru07 napísal:ale jedine nackovia/fasouni zastavaju nazory p. Hitlera (ako napr. Aryan Angel , vendo , ...)
inak chalani nemusite zatajovat ze ste fasouni ... Absolutne nechapem co mate proti ciernym ... s niektorymi sa poznam a dobre s nimi vychadzam ... a nie sú takí ****** ako niekto tu ....
hehe :lol: :lol: ja nezatajujem nic :shock: zastavam nazory hitlera??? :lol: :lol: :shock: :)
guru07
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa guru07 »

vendo napísal:hovadiny ... zastavam nazory hitlera???
asi áno ...
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

Dead_Warrior napísal: Co si vazis viac svoj zivot alebo hrdost a cest? hmmm tvoaj cest a hrdost ti bude dost nanic ked bdues lezat niekde v nemocncii s dolamanymi rukami nohami a este aj rozbitou hlavou :wink:
som rad ze si to napisal lebo viem preco nikdy nebudem chapat ludi ako ty
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

na tomto fore ako vidim vladne taky chybny nazor ze kto nema rad ciernych je automaticky nazi co podla mna vo vacsine pripadov nie je pravda :roll:
Napísať odpoveď