Romovia na Slovensku
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
nechcel som sa tu uz vyjadrovat ale neda mi toAryan Angel napísal:o toto ide.. niektori ludia budu radsej prechadzat cely zivot so strachom okolo tychto omylou prirody.. a budu hluchi a slepi.. ku vsetkemu.. bojite sa ciganov aj tych co ich chcu riesit..beznadejne pripady..
presne tak toto som chcel napisat aj ja ja len pridam ze clovek ktory ma v sebe trochu CTI a HRDOSTI si nenecha po hlave skakat od nejakeho kakaovnika a ani od NIKOHO INEHO
nechapem vas viete preco po tebe napr tie decka ziapali ze si *****??? lebo si myslia ze mozu nikto im to este nezakazal(ci uz bitkou slovne alebo hocijako) a preco im to nezakazal?? :
1.ich matka a tatko ich maju v P****
2.taky ako ty sa ich bud ?boja? alebo sa moc boja sami o seba sameho nech sa im nedajboze nieco nestane(modrina podliate oko vybity zob a pod)
takyto ako vy im iba pomahaju ziskat sebavedomie ze oni mozu vsetko ale oni moze holy bacov kkt
hovorime si NORMALNI LUDIAp4ra napísal:A ako si hovoris potom? Osloboditel od ciernych? Ved povedz, nech viem aj ja, aj ostatni, ako si vy hovorite.
a ty si ako hovoris?? he?? bojovnik za prava romov??
dalsia UPLNA BLBOST!! toto moze trepnut iba niekto kto takychto ludi nepozna alebo sam si hubu neotvori tak si mysli ze ani iny si neotvoriadair napísal:Aryan Angel si chudak... chcel by som teba vidiet prejst okolo partie ciganov sam s otvorenou hubou. "Ludia" ako ty si otvaraju huby len doma za kompom alebo ked su piati a stretnu jedneho cigosa... a to je pravda cokolvek tu napises
Tak si ty zbil tych 4 (tusim si napisal)?
chod vyrast sa tu len strapnujes... Verim ze na ludi ako ty raz dojde.
a bat sa takych ako si ty? Ja v takej krizovej palbe vyrastam takze sa musim zasmiat
teba nauci zivot, neboj sa
-
p4ra
Redeemer
vendo, kali520: Podme fasouni, este, dajte este nieco rozumne do eteru vy NORMALNI LUDIA, ako si hovorite, nech sa zasmeje dalsich 90% ludi tuto, kt. si o fasistoch/rasistoch/nacistoch pravom myslia svoje. Vsimli ste si vobec niekedy, ze ste psychicky chori? Napadlo vas, ze by ste sa mozno mali poradit s psychologom? Ze kakaovnici a pod. reci.. Cloveku sa rozum ide zastavit..
-
Dead_Warrior
Professional
vendo ak ty si hovoris normalny tak potom nechcem vediet ako pise nenormalne rozmyslajuci clovek
Dam ti jednoduchu otazku. Co si vazis viac svoj zivot alebo hrdost a cest? hmmm tvoaj cest a hrdost ti bude dost nanic ked bdues lezat niekde v nemocncii s dolamanymi rukami nohami a este aj rozbitou hlavou
Ano vetdy ti to pride statocne ze ano postavil som sa tym ciganom nenecham si skakat po hlave ako niekto iny
Ale tu ide o to ze zakrici na teba daky cigan ty mu daco povies, on to povie fotrovy uplne inu verziu a potom ta aj s kamosmi +/- 10-15 ludi niekde do*ebe ked by si to necekal mozno nie teba ale mozno niekoho z tvojej rodiny....
kali520 divny alebo nepochopitelny? Lebo podla man nei su divny ale skor zlozitejsi na pochopenie
a clovek je clovekom ked ma hlavu,ruky,nohy, to je pre mna clovek...
Dam ti jednoduchu otazku. Co si vazis viac svoj zivot alebo hrdost a cest? hmmm tvoaj cest a hrdost ti bude dost nanic ked bdues lezat niekde v nemocncii s dolamanymi rukami nohami a este aj rozbitou hlavou
kali520 divny alebo nepochopitelny? Lebo podla man nei su divny ale skor zlozitejsi na pochopenie
-
vendo
Guru
praveze mi nanic nebude ale to ty nepochopisDead_Warrior napísal: Dam ti jednoduchu otazku. Co si vazis viac svoj zivot alebo hrdost a cest? hmmm tvoaj cest a hrdost ti bude dost nanic ked bdues lezat niekde v nemocncii s dolamanymi rukami nohami a este aj rozbitou hlavouAno vetdy ti to pride statocne ze ano postavil som sa tym ciganom nenecham si skakat po hlave ako niekto iny
Ale tu ide o to ze zakrici na teba daky cigan ty mu daco povies, on to povie fotrovy uplne inu verziu a potom ta aj s kamosmi +/- 10-15 ludi niekde do*ebe ked by si to necekal mozno nie teba ale mozno niekoho z tvojej rodiny....
inac nehovorim ze sa postavim iba ciganom
a ked ma do*ebu no co? ak prezijem tak ide zivot dalej, ale potom nech cakaju odomna a tiez nejakej tej skupiny nieco podobne/horsie
ty si mi neodpovedal ako si TY hovoris??inac pomenovanie fasoun si na mna odpusti hej?p4ra napísal:vendo, kali520: Podme fasouni, este, dajte este nieco rozumne do eteru vy NORMALNI LUDIA
-
Dead_Warrior
Professional
-
vendo
Guru
-
Dead_Warrior
Professional
-
vendo
Guru
nepoznas roxorovu tyc?? kus zeleza dava sa to do betonu ked stavas dom alebo nieco vacsieDead_Warrior napísal:roxerova? hmm to je aka?ja poznam teleskopicku....lae to si zle napisal kto do teba kamenom ty do neho chlebom...
![]()
Ale vies co je najhorsie? Ze ked im to vratis a potom ta stretnu osamote tak uz by si asi z toho zivy nevyviazol...
inac pochybujem ze by oni potom prisli
-
Dead_Warrior
Professional
-
Dead_Warrior
Professional
ale jedine nackovia/fasouni zastavaju nazory p. Hitlera (ako napr. Aryan Angel , vendo , ...)Aryan Angel napísal:to je dost zvlastna charakteristika cloveka.. opice a ine zvierata maju tiez hlavu,ruky,nohy
inak chalani nemusite zatajovat ze ste fasouni ... Absolutne nechapem co mate proti ciernym ... s niektorymi sa poznam a dobre s nimi vychadzam ... a nie sú takí ****** ako niekto tu ....
-
vendo
Guru
heheguru07 napísal:ale jedine nackovia/fasouni zastavaju nazory p. Hitlera (ako napr. Aryan Angel , vendo , ...)
inak chalani nemusite zatajovat ze ste fasouni ... Absolutne nechapem co mate proti ciernym ... s niektorymi sa poznam a dobre s nimi vychadzam ... a nie sú takí ****** ako niekto tu ....