Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
DanielJackson
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
su to len obycajny imbecili z BA, ktopry sa chvalia tym, ako vedia nadavat. Hip-Hop nie je iba o nadavkach a inych pi*****ach. To vie kazde decko sa postavit pred mikrofon a nadavat, aky ma sku**eny zivot. To nie je umenie. Ja osobne, ked len niekde zacujem slovo KONTRAFAKT, tak :
a.) idem prec
b.) prepnem stanicu
a.) idem prec
b.) prepnem stanicu
-
2pec
Light Star
DanielJackson napísal:su to len obycajny imbecili z BA, ktopry sa chvalia tym, ako vedia nadavat. Hip-Hop nie je iba o nadavkach a inych pi*****ach. To vie kazde decko sa postavit pred mikrofon a nadavat, aky ma sku**eny zivot. To nie je umenie. Ja osobne, ked len niekde zacujem slovo KONTRAFAKT, tak :
a.) idem prec
b.) prepnem stanicu
-
DanielJackson
Light Expert
-
okonenipica
Zablokovaný
-
p4ra
Redeemer
OK, postavim pred teba mikrofon, chcem od teba pocut suvislu vec a bude pred tebou publikum cca. 10.000 ludi.DanielJackson napísal:su to len obycajny imbecili z BA, ktopry sa chvalia tym, ako vedia nadavat. Hip-Hop nie je iba o nadavkach a inych pi*****ach. To vie kazde decko sa postavit pred mikrofon a nadavat, aky ma sku**eny zivot. To nie je umenie. Ja osobne, ked len niekde zacujem slovo KONTRAFAKT, tak :
a.) idem prec
b.) prepnem stanicu
-
DanielJackson
Light Expert
no ved. Na to mozem ist dakde do baru a tam ich mozem viac. Pocul som od nich celu len toho MULTIMILIONAR, a to bola taka sprostost, ze az my bolo zle. nadavka na nadavke. nechapem toho, kto si kupuje ich albumy. Sadnite si do nejakeho baru 3.-4. cenovej skupine a mas to akurat za 20 SK, co si kupis pivookonenipica napísal:nadavas na nadavky, a sam ich pouzivas
-
DanielJackson
Light Expert
no sak jasne, pretoze rap nie je o hudbe, ale hlavne o textoch, ktore nieco hovoria...2pec napísal:sak to je uplne jasne...kazdy kto je aspon trocha srdcom hudbnik sa vysere na nejaky hip-hop lebo vie ze to nie je poriadna hudba
nie jak volaka trapna debilina, kde pocut len bicie a basu a spevak tam vrieska jak zmyslov zbaveny...
vy vsetci vypravate na nich, lebo im zavidite, ze volaky punk alebo metal nema take uspechy ako hiphop, ale s tym nic nenarobite > debiliny nikdy nebudu frcat...
mier
-
2pec
Light Star
co to tu trepes????sak prave kde pocujes hudobny nastroj...uz len to znaci ..aha...hudba!!!!...a kto tu hovori o vrieskani???ty tu pises o death metale a ten nikto nespominal!!!! a tie texty hovoria akurat o tom co nezazili ale poznaju z rozpravania svojich rodicov!!! cest vynimkam....a ja som asi prepocul to s tou slavou....tak toto je na mna mocVitusko napísal:no sak jasne, pretoze rap nie je o hudbe, ale hlavne o textoch, ktore nieco hovoria...
nie jak volaka trapna debilina, kde pocut len bicie a basu a spevak tam vrieska jak zmyslov zbaveny...
vy vsetci vypravate na nich, lebo im zavidite, ze volaky punk alebo metal nema take uspechy ako hiphop, ale s tym nic nenarobite > debiliny nikdy nebudu frcat...
mier
tak to si asi počul grind core MetalVitusko napísal:nie jak volaka trapna debilina, kde pocut len bicie a basu a spevak tam vrieska jak zmyslov zbaveny...
Ja nepočuvam to čo frči alebo to čo je komerčne lebo sa mi to hnusi tie sračky. A debiliny frčia stači si pustit neake komerčne radio/tv tam je debilin až ažVitusko napísal:vy vsetci vypravate na nich, lebo im zavidite, ze volaky punk alebo metal nema take uspechy ako hiphop, ale s tym nic nenarobite > debiliny nikdy nebudu frcat...
Co sem pleties zavist? Punk a metal tu uz svojho casu ficali- boli v mode... za posledne 2 desatrocia boli v hudobnom priemysle uz rozne modne vlny, ci uz sa jednalo o punk, metal, ci konkr. kapely ako napr. depeche mode, Metallica, Guns N Roses, Nirvana, Green day, The Offspring atd. (dnes je to Hip Hop). Rad by som sa pozrel na to, kolki z dnesnych tazkych hip hoperov pocuvali RAP pred touto modou a budu zit s hip hopom, aj ked pride do mody nieco ine- moda HH uz nebude "in". Skus teda akcetovat hudobny vkus, prip. zivotny styl ludi, ktorym zrovna HH nesedi. Bohvie co si pred nejakym rokom/dvoma pocuval ty...Vitusko napísal:vy vsetci vypravate na nich, lebo im zavidite, ze volaky punk alebo metal nema take uspechy ako hiphop, ale s tym nic nenarobite > debiliny nikdy nebudu frcat...
mier
BTW. taktiez nie kazdemu, kto pocuva HH sa musi zakonite pacit KONTRAFAKT, pricom to tak zdaleka ani nie je. That´s it
4ALL: Tema je o skupine KONTRAFAKT, nie o HIP HOPe ako takom (na to je tu tema s rovnomernym nazvom- HIP HOP).
no sak o to ide, ti punkaci atd. sa nevedia zmierit s tym, ze ich milovane styli stoja za h*vno a do predu sa dere nieco, co sa im nepaci...Tomasito napísal:Co sem pleties zavist? Punk a metal tu uz svojho casu ficali- boli v mode...
Tomasito napísal:Rad by som sa pozrel na to, kolki z dnesnych tazkych hip hoperov pocuvali RAP pred touto modou a budu zit s hip hopom, ked pride do mody nieco ine
osobne ma to vobec nezaujima, co budu pocuvat potom, ja pisem za seba a nie za nejakych trapnych akozereperov !
ja akceptujem vsetko,neboj sa, aj to co sa mi nepaci. poznam vela ludi s odlisnymi nazormi na hudbu a vychadzam s nimi velmi dobre...Tomasito napísal:Skus teda akcetovat hudobny vkus, prip. zivotny styl ludi, ktorym zrovna HH nesedi. Bohvie co si pred nejakym rokom/dvoma pocuval ty...
pred rokom som pocuval 'gitarovu' muziku, ktoru si vypocujem aj teraz, ale TY zase ides od temy > co to ma s tym spolocne (vtedy som pocuval aj napr. ZS z NR, ale to ty asi nepoznas)
a kto tu pise o inych skupinach ? ja som myslel na KF, lebo nikto nema take uspechy na SK ako oni... takze zase vedla tomasitoTomasito napísal:taktiez nie kazdemu, kto pocuva HH sa musi zakonite pacit KONTRAFAKT, pricom to tak zdaleka ani nie je. That´s it
ps: preco sa musis do vsetkoho miesat, pritom si OT a furt pises na inych... jajaaj...
-
2pec
Light Star
chalan ty si to vobec nepochopil...vies preco punkaci nadavaju na hip-hop presnejsie napr na Kontrafakt??? lebo punk bol vzdy o tom ze je proti komercii...ako akoze Kontrafakt...lenze punk u toho aj zostal aj po 10-20 rokoch...lenze hip-hopu sa to uz po roku nepodarilo...o tom to jeVitusko napísal:a kto tu pise o inych skupinach ? ja som myslel na KF, lebo nikto nema take uspechy na SK ako oni... takze zase vedla tomasito
ps: preco sa musis do vsetkoho miesat, pritom si OT a furt pises na inych... jajaaj...