Vitusko napísal:KF sa nezapredalo ziadnemu vydavatelstvu a neprodukuju iba to co ono chce, oni za to nemozu, ze maju taky uspech u ludi a ze sa predavaju ich cd a koncerty...
Heh, a co bola zmluva so SONY BMG, vdaka ktorej prerazili a s ktorou sa tvoja modla Patres chvali na kazdom kroku? Kto robil KF promo v Dekahitoch a kto bol otcom Murdardo Mulano Tour? Snad najkomercnejsi promoter na SVK scene Jopo, atd. atd.
Vitusko napísal:o sak o to ide, ti punkaci atd. sa nevedia zmierit s tym, ze ich milovane styli stoja za h*vno a do predu sa dere nieco, co sa im nepaci...
ja akceptujem vsetko,neboj sa, aj to co sa mi nepaci. poznam vela ludi s odlisnymi nazormi na hudbu a vychadzam s nimi velmi dobre...
pred rokom som pocuval 'gitarovu' muziku, ktoru si vypocujem aj teraz, ale TY zase ides od temy > co to ma s tym spolocne (vtedy som pocuval aj napr. ZS z NR, ale to ty asi nepoznas).
a kto tu pise o inych skupinach ? ja som myslel na KF, lebo nikto nema take uspechy na SK ako oni... takze zase vedla tomasito
ps: preco sa musis do vsetkoho miesat, pritom si OT a furt pises na inych... jajaaj...
Ad 1: Napisal si, ze
“debiliny“ ako metal a punk, ci presnejsie
“trapne debiliny, kde pocut len bicie a basu a spevak tam vrieska jak zmyslov zbaveny“... nikdy nebudu ficat? Napisal. Ja som si len dovolil poukazat na to, ze svojho casu tu uz ficali a taktiez to boli modne trendy podobne ako sucasny trend HH (nic viac, nic menej). S cim sa nedokazu zmierit punkaci si ries s punkacmi...
Ad 2: Ale iste, ty akceptujues vsetko, aj to co sa ti nepaci... krasne je to vidiet prave na prispevku, na ktory som z presne opacneho dovodu reagoval, resp. na bode 1. BTW. ty sa tu navazas do ostatnych hudobnych stylov, ale ja idem od temy, lol
Ad 3: Ani ja neviem kto tu pise o inych skupinach- skus reagovat na to co realne citas... To co si myslel je nepodstatne, kedze kazdy moze reagovat vylucne na to, co si tu precita, nuz a to co si doteraz napisal je myslim viac nez jasne. Slova o tom, kto je vedla len preto, ze ti zrovna nevidi do hlavy a dovolil si vychadzat z toho co si napisal si teda nabuduce nechaj pre kruzok telepatov. Taktiez si nemyslim, ze by som mal byt vedla len preto, ze u mna sa z pohladu HH komercny uspech KF ≠ uspechu (konkr. dovody, preco si KF/Patres nezasluzia moj respekt som uviedol uz niekolkokrat v predchadzajuch prispevkoch- pozeri).
RESUME: Prestan tu vypisovat o tom, ako akceptujes aj to co sa ti nepaci a zaroven sa OT navazat do ostatnych hudobnych stylov len preto, ze nie kazdemu sa paci “tvoj“ KF. Ak ti tieto slova nedojdu ani na druhy krat, daj si to niekomu vysvetlit...
That´s all