Torrenty | Torrent | uTorrent | bitTorrent | p2p sharing
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
1. co mas na mysli bezpecne? Ak sa pytas na virusy, tak najlepsie je byt na sukromnych/uzatvorenych (nazvi si ich ako chces) trackeroch, kde je istota, ze vies co tahas a nie je to nic zavirene/nekompletne/nekvalitne.Nell napísal:Mam dve otazky, prva, mozno trochu od veci, ci je stahovanie cez taketo programy bezpecne. A druha, ci mi neviete poradit ako odinstalovat utorrent, ked ho neviem najst medzi pridat a odobrat programy. Dakujem
2. uTorrent sa neinstaluje. Proste ho len zmaz odtial, kde si ho "nainstaloval", resp. kde sa ti rozbalil.
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No tak som pisal aj na fore na tb a problem je uz vyrieseny...s tym ze som sa dost strapnil
je to len zalezitost matematiky,napr:pri uploade 120GB a DL 80GB je ratio 1,5...do toho stiahnem 1,4GB a naseedujem to na 1, co robi upload 121,4GB a download 81,4GB a to uz dava ratio 1,491
no hanba na tri zimy 
-
uelektronik
Star
-
uelektronik
Star
pre bitcomet napr. tu:
Je to nejaky shareware a ked to nekupis tak kazdu chvilu (10min) tu bude vyskakovat, zavries a ficis dalej...
Ci to funguje?
Doma mam zakazany NAT, normalne mam 20kB, s tym acc. p. mam 70kB (mam doma megabitku)
V skole mam povoleny NAT, tam to naopak rychlost este zhorsuje,
takze vyskusaj
Ak by si chcel acc.patch pre inych klientov tak na tej softpedii, napis do pola Search text acceleration patch
Kód: Vybrať všetko
http://www.softpedia.com/get/Internet/File-Sharing/BitComet-Acceleration-Patch.shtmlCi to funguje?
Doma mam zakazany NAT, normalne mam 20kB, s tym acc. p. mam 70kB (mam doma megabitku)
V skole mam povoleny NAT, tam to naopak rychlost este zhorsuje,
takze vyskusaj
Ak by si chcel acc.patch pre inych klientov tak na tej softpedii, napis do pola Search text acceleration patch