uz 18 rokov bez TV - je to normalne? :)
-
elko520
Medium Expert
telku som nepozeral asi 4 mesiace (odkedy mam net,
) lenze co nestravim pri telke teraz stravim pred compom....
. Stve ma to, ale na druhej strane tolko informacii- no nevyuzi to!..
Inak mne osobne by vobec nevadilo zit aj roky niekde v horach bez elektriny a vsetkeho toho zhonu. Kludne by som zil aj v lese len tak nadivoko, lovil by som , zberal plody, mal by som nejake "doupe" a raz za cas by som vyhodil do vzduchu nejaky most!
Pre tych ktorym sa to zda cudne: www.specnaz.cz , Precital som obydve knihy (Záškodník, aj Vlkodlak) . A nemyslite si ze som nejaky sialenec ktory sa tu nejakym sposobol chvastá....Mam k prirode dost blizko a nie som ziadne rozmaznane decko z mesta. 
Telku k zivotu nepotrebujem. Naco, mam comp
. Jedine ak sa monitor rata ako telka, tak bez toho by som asi po tyzdni dostal traslavku, nekontrolovatelne zachvaty, nekoordinovane pohyby koncatin a vsetci by mi desne liezli na nervy. Cize: bez telky ano, kedykolvek na haciako dlho, bez compu tak tyzden dva, aj to uz je dost vela. Sakrys, asi som zavisly 
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
veru, odkedy som na internate, tak mi TV nechyba, bez kompu to je horsie. Neinteraktivna zabava ma uz tak neberie.miki690 napísal:ak mam pc a mam net tak mi telku netreba ... telka dost obmedzuje ... musim pozerat co davaju![]()
A pokial ide o spravy, tak na to uplne staci internet.