Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja vazne beriem ze su vynimky aj Peter Koncek dajme tomu...
ale 95 percent je len otravny hmyz a to s tou Afrikou nie je zly napad :D
MCBuddy
Expert
Expert

...

Príspevok od používateľa MCBuddy »

No sak... =))) treba to nejako vybavit... :lol: :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

mirak2: Haha, tak si vybral fakt toho nespravneho. :hehe:
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

p4ra napísal:mirak2: Haha, tak si vybral fakt toho nespravneho. :hehe:
jj suhlasim 100% je otravny hmyz
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

p4ra tak tak 8) :wink:

Dead_Warrior ja viem ze to sa akoze nema ale priznajme si to, vacsina z nas uz ma zafixovane spojenie rom=flakac... hovorim nie je to uplne 100% spravne ale je to zialbohu viac-menej tak a ja to mam hlave takto tiez priradene takze preto som to napisal ako som napisal... samozrejme tiez nemam rad bielych co nic nerobia iba ochudobnuju ostatnych ludi...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Vesper poviem ti tak ja to nemam priamo zafixovane ale je to tam niekde ulozene ale nie vo "fixnej" pamati...Urcite keby som videl dakeho cigana tak hned nepoviem ze hen flakac alebo daco v takom zmysle...Vzdy sa snazim o danom cloveku zistit co najviac alebo cez rozhovor s nim zistit aky je...Ak by sa prejavil ze nema zaujem o zlepsenie tak ok tak tento clovek je flakac ale ked by som sa zase rozpraval s dakym inaksim ciganom tak by som si v mysli nepovedal ze dalsi flakac... :idea:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Dead_Warrior napísal:Vesper poviem ti tak ja to nemam priamo zafixovane ale je to tam niekde ulozene ale nie vo "fixnej" pamati...Urcite keby som videl dakeho cigana tak hned nepoviem ze hen flakac alebo daco v takom zmysle...Vzdy sa snazim o danom cloveku zistit co najviac alebo cez rozhovor s nim zistit aky je...Ak by sa prejavil ze nema zaujem o zlepsenie tak ok tak tento clovek je flakac ale ked by som sa zase rozpraval s dakym inaksim ciganom tak by som si v mysli nepovedal ze dalsi flakac... :idea:
kedysi som videl pokus nejakeho vedca:
boli 2deti a jedno biele a jedno cierne ked ich dal k sebe tak nevedeli co to je(keby dal rovnake k sebe tak sa zacnu napr hrat) normalne sa ignorovali odtahovali sa od seba uz tu bolo vidiet ze clovek ma uz od narodenia urcitu davku rasizmu pritom je to prirodzene :P
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:kedysi som videl pokus nejakeho vedca:
boli 2deti a jedno biele a jedno cierne ked ich dal k sebe tak nevedeli co to je(keby dal rovnake k sebe tak sa zacnu napr hrat) normalne sa ignorovali odtahovali sa od seba uz tu bolo vidiet ze clovek ma uz od narodenia urcitu davku rasizmu pritom je to prirodzene :P
to je prirodzene ty by si sa skor hral s bielym ako s ciernym nie? a o rasizme by som v tomto pripade ani tak nehovoril...lebo na zaklade "pokusu" je tazke urcit vysledok...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Dead_Warrior napísal:to je prirodzene ty by si sa skor hral s bielym ako s ciernym nie? a o rasizme by som v tomto pripade ani tak nehovoril...lebo na zaklade "pokusu" je tazke urcit vysledok...
ale ved si uvedom ze ta urcita davka rasizmu ani nie je myslena nejak zle :D napriklad sa mi uz viac krat stalo ze idem v autobuse a nastupi cernoch... no a vsetci ludia sa po nom proste zasnu obzerat :arrow: to je taka mensia forma rasizmu lebo aj ked si nepovedia 'aha cierna svina' predsa si pomyslia 'aha cernoch' a to je iba preto ze na takych ludi nie su zvyknuti... co z toho vyplyva? ze proste v byvame vsetci v krajine kde je normalne byt tak trochu rasista :wink:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Dead_Warrior napísal:Vesper poviem ti tak ja to nemam priamo zafixovane ale je to tam niekde ulozene ale nie vo "fixnej" pamati...Urcite keby som videl dakeho cigana tak hned nepoviem ze hen flakac alebo daco v takom zmysle...Vzdy sa snazim o danom cloveku zistit co najviac alebo cez rozhovor s nim zistit aky je...Ak by sa prejavil ze nema zaujem o zlepsenie tak ok tak tento clovek je flakac ale ked by som sa zase rozpraval s dakym inaksim ciganom tak by som si v mysli nepovedal ze dalsi flakac... :idea:
a inac to chces akoze hovorit z kazdym ciganom ktoreho uvidis aby si videl aky je? :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Dead_Warrior napísal:to je prirodzene ty by si sa skor hral s bielym ako s ciernym nie? a o rasizme by som v tomto pripade ani tak nehovoril...lebo na zaklade "pokusu" je tazke urcit vysledok...
co kecas ved vendo napisal aky bol vysledok..
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

ten pokus bol uplne nezmyselny. ak by tie deti vyrastali v prostredi kde by boli aj biele aj cierne deti, tak by sa to nestalo. pre to dieta to bolo jednoducho nieco nezname a prirodzene sa toho balo
Kaidžas
Medium Expert
Medium Expert

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa Kaidžas »

test napísal:Co si myslite o ciganoch na Slovensku? Maju sa tu dobre/zle? Co hovorite na sposob ich byvalej podpory - viac deti, viac penazi? Vase skusenosti s nimi?

/mastermind: premenovane na Romovia na Slovensku
pokial sa jedna o tých "pravých" cigosov TAK PREC SI NIMI ,.. (pravý = spinavý, drzý a zlodeji atd, ..) .. MAJU SA VELMI DOBRE!! .. no a ja skusenost nemam , .. ale kamosa napadol ., a kamos mu roztrieskal hlavu o radiator :twisted: :twisted: , .. pekne .. dobre mu tak hajzlovi
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Vesper hh ano nastupi cigan do busu(nestalo sa mi to alebo lepsie povedane nestretol som sa s tym)...hmm to mas asi tak ako keby v meste byvali samy potmavsi ludia jazdilo by tam mhd a do busu plneho pocernych ldui by nastupil biely :idea:
Aryan_Angel ty si zrejme nepochopil moj prispevok ale po precitani mastermindovho prispevku ho zrejme pochopis :wink:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Ja vyrastám vedla cigánov takže dalo by sa povedať že aj snimi ! F pohode ludia , dobrá hudba , síce nie sú moc vzdelaný ale je snimi zábava ! :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:Ja vyrastám vedla cigánov takže dalo by sa povedať že aj snimi ! F pohode ludia , dobrá hudba , síce nie sú moc vzdelaný ale je snimi zábava ! :)
a nevyrastas nahodou aj s nimi? :D lebo vzdelaní sa pise s Í :wink: 8)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Vesper napísal:a nevyrastas nahodou aj s nimi? :D lebo vzdelaní sa pise s Í :wink: 8)
To ti do povedal ? :lol: Rudolf Hess ? :lol:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Martin44 napísal:Poslime vsetkych ciganov do P I C E a bude pokoj....
Taky maly OT vsetci by sa tam naraz nezmestili...a pripevok ktory si nam poskytol svedci aj o tebe :wink:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Iste :P
Ale neviem co tolko furt dookola pisete to iste akorat v inom slovoslede....co tu krista riesite....
su to povacsine hajzli poondeni a postrielat a hotovo....konec punktum bodka
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Martin44 napísal:Iste :P
Ale neviem co tolko furt dookola pisete to iste akorat v inom slovoslede....co tu krista riesite....
su to povacsine hajzli poondeni a postrielat a hotovo....konec punktum bodka
Hlavne že ty si najvačší dobrák !
Napísať odpoveď