ale 95 percent je len otravny hmyz a to s tou Afrikou nie je zly napad
Romovia na Slovensku
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
p4ra tak tak
Dead_Warrior ja viem ze to sa akoze nema ale priznajme si to, vacsina z nas uz ma zafixovane spojenie rom=flakac... hovorim nie je to uplne 100% spravne ale je to zialbohu viac-menej tak a ja to mam hlave takto tiez priradene takze preto som to napisal ako som napisal... samozrejme tiez nemam rad bielych co nic nerobia iba ochudobnuju ostatnych ludi...
Dead_Warrior ja viem ze to sa akoze nema ale priznajme si to, vacsina z nas uz ma zafixovane spojenie rom=flakac... hovorim nie je to uplne 100% spravne ale je to zialbohu viac-menej tak a ja to mam hlave takto tiez priradene takze preto som to napisal ako som napisal... samozrejme tiez nemam rad bielych co nic nerobia iba ochudobnuju ostatnych ludi...
-
Dead_Warrior
Professional
Vesper poviem ti tak ja to nemam priamo zafixovane ale je to tam niekde ulozene ale nie vo "fixnej" pamati...Urcite keby som videl dakeho cigana tak hned nepoviem ze hen flakac alebo daco v takom zmysle...Vzdy sa snazim o danom cloveku zistit co najviac alebo cez rozhovor s nim zistit aky je...Ak by sa prejavil ze nema zaujem o zlepsenie tak ok tak tento clovek je flakac ale ked by som sa zase rozpraval s dakym inaksim ciganom tak by som si v mysli nepovedal ze dalsi flakac... 
-
vendo
Guru
kedysi som videl pokus nejakeho vedca:Dead_Warrior napísal:Vesper poviem ti tak ja to nemam priamo zafixovane ale je to tam niekde ulozene ale nie vo "fixnej" pamati...Urcite keby som videl dakeho cigana tak hned nepoviem ze hen flakac alebo daco v takom zmysle...Vzdy sa snazim o danom cloveku zistit co najviac alebo cez rozhovor s nim zistit aky je...Ak by sa prejavil ze nema zaujem o zlepsenie tak ok tak tento clovek je flakac ale ked by som sa zase rozpraval s dakym inaksim ciganom tak by som si v mysli nepovedal ze dalsi flakac...
boli 2deti a jedno biele a jedno cierne ked ich dal k sebe tak nevedeli co to je(keby dal rovnake k sebe tak sa zacnu napr hrat) normalne sa ignorovali odtahovali sa od seba uz tu bolo vidiet ze clovek ma uz od narodenia urcitu davku rasizmu pritom je to prirodzene
-
Dead_Warrior
Professional
to je prirodzene ty by si sa skor hral s bielym ako s ciernym nie? a o rasizme by som v tomto pripade ani tak nehovoril...lebo na zaklade "pokusu" je tazke urcit vysledok...vendo napísal:kedysi som videl pokus nejakeho vedca:
boli 2deti a jedno biele a jedno cierne ked ich dal k sebe tak nevedeli co to je(keby dal rovnake k sebe tak sa zacnu napr hrat) normalne sa ignorovali odtahovali sa od seba uz tu bolo vidiet ze clovek ma uz od narodenia urcitu davku rasizmu pritom je to prirodzene
-
Vesper
Professional
ale ved si uvedom ze ta urcita davka rasizmu ani nie je myslena nejak zleDead_Warrior napísal:to je prirodzene ty by si sa skor hral s bielym ako s ciernym nie? a o rasizme by som v tomto pripade ani tak nehovoril...lebo na zaklade "pokusu" je tazke urcit vysledok...
-
Vesper
Professional
a inac to chces akoze hovorit z kazdym ciganom ktoreho uvidis aby si videl aky je?Dead_Warrior napísal:Vesper poviem ti tak ja to nemam priamo zafixovane ale je to tam niekde ulozene ale nie vo "fixnej" pamati...Urcite keby som videl dakeho cigana tak hned nepoviem ze hen flakac alebo daco v takom zmysle...Vzdy sa snazim o danom cloveku zistit co najviac alebo cez rozhovor s nim zistit aky je...Ak by sa prejavil ze nema zaujem o zlepsenie tak ok tak tento clovek je flakac ale ked by som sa zase rozpraval s dakym inaksim ciganom tak by som si v mysli nepovedal ze dalsi flakac...
-
mastermind
VIP
Re: Romovia na Slovensku
pokial sa jedna o tých "pravých" cigosov TAK PREC SI NIMI ,.. (pravý = spinavý, drzý a zlodeji atd, ..) .. MAJU SA VELMI DOBRE!! .. no a ja skusenost nemam , .. ale kamosa napadol ., a kamos mu roztrieskal hlavu o radiatortest napísal:Co si myslite o ciganoch na Slovensku? Maju sa tu dobre/zle? Co hovorite na sposob ich byvalej podpory - viac deti, viac penazi? Vase skusenosti s nimi?
/mastermind: premenovane na Romovia na Slovensku
-
Dead_Warrior
Professional
Vesper hh ano nastupi cigan do busu(nestalo sa mi to alebo lepsie povedane nestretol som sa s tym)...hmm to mas asi tak ako keby v meste byvali samy potmavsi ludia jazdilo by tam mhd a do busu plneho pocernych ldui by nastupil biely
Aryan_Angel ty si zrejme nepochopil moj prispevok ale po precitani mastermindovho prispevku ho zrejme pochopis
Aryan_Angel ty si zrejme nepochopil moj prispevok ale po precitani mastermindovho prispevku ho zrejme pochopis
-
Dead_Warrior
Professional