Takychto ludi ako ty mam najradsejMartin44 napísal:Iste![]()
Ale neviem co tolko furt dookola pisete to iste akorat v inom slovoslede....co tu krista riesite....
su to povacsine hajzli poondeni a postrielat a hotovo....konec punktum bodka
Romovia na Slovensku
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Vesper
Professional
ale uz sme sa tu bavili o tom kolko bielych zije slusne a kolko ciganov... proste su medzi nami obrovske az neprekonatelne rozdiely a s tym nespravis NICDigital napísal:Niesom proti Cigánom ale niesom ani s nimi ! Proste mi nevadia a nemam rad ludi ktory donich vedia len pi*****ť a pritom sami žijú v bordeli !
-
Dead_Warrior
Professional
a co na nich chces este chapat? ako tu uz bolo vela vela krat pisane je vela vinimiek ale 100nasobne viac je kktov ktory sa len prizivuju z nasich penazi... a vlastne preco by sme my mali riesit ich problem? nech si ho vyriesa sami ak vobec nejaky maju ved dostavaju peniaze od statu tak? a to je uz ich problem ze nevedia co s nimi a ako sa zaradit do spolocnosti...pises tu ze stale len my p*cujeme do nich a ked oni p*cuju ze im stat dava malo penazi? ze nemaju kde byvat? to je uz v pohode vsak?....kokozDead_Warrior napísal:Vesper Tak ako pisal Digital nie som proti ciganom ani s nimi a niesom ani s vamisom neutral...mam na nich vlastny nazor a s tym nikto nic nespravi...ja sa skor snazim veci/ludi chapat ako len do nich hustit a pindat
-
canopus
Addict
za toto by som ta z tadeto vyhodil, u nas byvaju vo chode cigani, a dokonca je aj domovnikom, co nikto nechcel byt, a su to slusni ludia, taki co toto vyslovia co ty, by mali ist do plynu, toto robili aj nacisti zidom, to asi tiez uznavas, ze?2neo napísal:Akeze su Romovia etnikum?!!!!Su to obycajni cigani ktory kradnu a lupia.Do plynu snimi.
-
mastermind
VIP
2neo nemyslel tych co su slusny a snazia sa nieco so sebou robit ale tych co kradnu a prizivuju sa, chod sa pozriet do nejakej ciganskej osady a potom nieco uvidis...a to s tym plynom dufam ze 2neo myslel obrazne...teda aspon ja som to tak pochopil...canopus napísal:za toto by som ta z tadeto vyhodil, u nas byvaju vo chode cigani, a dokonca je aj domovnikom, co nikto nechcel byt, a su to slusni ludia, taki co toto vyslovia co ty, by mali ist do plynu, toto robili aj nacisti zidom, to asi tiez uznavas, ze?
-
Dead_Warrior
Professional
wlado_W Ja sa snazim najst ine riesenie( i ked mozno ziadne neexistuje) a nie ako podaktori tuna z pritomnych ktory by ich poslali do plynu alebo vyvzrazdili...Ano takych ktori sa chcu zmenit je urcite omnho menej ako tych ktori na to z vysoka
. Pises
vies preco sa im snazia hlavne podla mna aj ludia pomoct aby neboli ziveni z nasich penazi ale aby si ans eba zarabali samy...Ale urcite nie len preto...je tu aj mnoho dalsich dovod preco...preco by sme my mali riesit ich problem? nech si ho vyriesa sami ak vobec nejaky maju ved dostavaju peniaze od statu tak?
nj ale moj nazor je ze im jednoducho nepomozes...podas prst a zozeru celu ruku(alebo ukradnu a predaju alebo daju do zberuDead_Warrior napísal: vies preco sa im snazia hlavne podla mna aj ludia pomoct aby neboli ziveni z nasich penazi ale aby si ans eba zarabali samy...Ale urcite nie len preto...je tu aj mnoho dalsich dovod preco...
-
Dead_Warrior
Professional
hmm neviem prave ci by sa dokazali chytit prsta...skor asi tej ruky by sa chytili skor...a keby zobral cele moje telo do zberu tak by som to hned stopol....urcite sa neda pomoct vsetkym ale dakej casti urcite anowlado_v napísal:nj ale moj nazor je ze im jednoducho nepomozes...podas prst a zozeru celu ruku(alebo ukradnu a predaju alebo daju do zberu)...nj ale aj taky musia byt s tym nic nespravime....
-
Dead_Warrior
Professional
-
Vesper
Professional
ale fakt ved oni o sebe tvrdia ze pochadzaju z indie tak ich tam mozme pekne poslat spat nech su stastni a tam sa naucia. ak nebudu poriadne makat tak pokapu od hladu ako ludia v tych koncinach sveta... a co.. aspon bude pokojAryan Angel napísal:Najprv treba "pomoct" takym ako ty, ciganom sa "pomoze" jednoducho
Sponzorovat ich emigraciu do, povedzme, Indie je tiez jedno z rieseni.
oni si myslia, ze pochadzaju z talinska, vid pripad DesperadaVesper napísal:ale fakt ved oni o sebe tvrdia ze pochadzaju z indie tak ich tam mozme pekne poslat spat nech su stastni a tam sa naucia. ak nebudu poriadne makat tak pokapu od hladu ako ludia v tych koncinach sveta... a co.. aspon bude pokoj