Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Martin44 napísal:Iste :P
Ale neviem co tolko furt dookola pisete to iste akorat v inom slovoslede....co tu krista riesite....
su to povacsine hajzli poondeni a postrielat a hotovo....konec punktum bodka
Takychto ludi ako ty mam najradsej :lol: silacke reci na fore a skutky ziadne :lol: Ked mas taky dobry napad ako s nimi tak preco nevypracujes daky projekt na vyvrazdenei ciganov ekd si taky mudry hmmm :?: :idea:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Dead_Warrior a Digital zislo by sa vam polozit otazku: Ste s ciganmi alebo s nami?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Vesper napísal:Dead_Warrior a Digital zislo by sa vam polozit otazku: Ste s ciganmi alebo s nami?
Niesom proti Cigánom ale niesom ani s nimi ! Proste mi nevadia a nemam rad ludi ktory donich vedia len pi***** a pritom sami žijú v bordeli ! :wink:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Dead_Warrior: ale hovno:) co ja viem on tam napisal ze ked tam dal biele tak sa zacali hrat alebo co...aj ked to je jedno, deti su blbe:) a tiez neviem ci mastermind robil svoj vlastny vyskum alebo co :lol:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:Niesom proti Cigánom ale niesom ani s nimi ! Proste mi nevadia a nemam rad ludi ktory donich vedia len pi*****ť a pritom sami žijú v bordeli ! :wink:
ale uz sme sa tu bavili o tom kolko bielych zije slusne a kolko ciganov... proste su medzi nami obrovske az neprekonatelne rozdiely a s tym nespravis NIC :twisted:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Vesper napísal:ale uz sme sa tu bavili o tom kolko bielych zije slusne a kolko ciganov... proste su medzi nami obrovske az neprekonatelne rozdiely a s tym nespravis NIC :twisted:
sak to je pravda , zmenit to nikto nezmení
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Vesper Tak ako pisal Digital nie som proti ciganom ani s nimi a niesom ani s vami :wink: som neutral...mam na nich vlastny nazor a s tym nikto nic nespravi...ja sa skor snazim veci/ludi chapat ako len do nich hustit a pindat :wink:
wlado_v
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wlado_v »

Dead_Warrior napísal:Vesper Tak ako pisal Digital nie som proti ciganom ani s nimi a niesom ani s vami :wink: som neutral...mam na nich vlastny nazor a s tym nikto nic nespravi...ja sa skor snazim veci/ludi chapat ako len do nich hustit a pindat :wink:
a co na nich chces este chapat? ako tu uz bolo vela vela krat pisane je vela vinimiek ale 100nasobne viac je kktov ktory sa len prizivuju z nasich penazi... a vlastne preco by sme my mali riesit ich problem? nech si ho vyriesa sami ak vobec nejaky maju ved dostavaju peniaze od statu tak? a to je uz ich problem ze nevedia co s nimi a ako sa zaradit do spolocnosti...pises tu ze stale len my p*cujeme do nich a ked oni p*cuju ze im stat dava malo penazi? ze nemaju kde byvat? to je uz v pohode vsak?....kokoz :roll:
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

ti "slusny" cigani mi nevadia, ale co sa tyka "neslusnych" tak tych by som najradsej poslal niekde, ked vidim v televiznych novinach ako placu ze nemaju ako deti nakrmit a hlavna vec ze ich maju min 10 + niekolko psov (ak ich nechovaju ako prasce), ale skoda reci o nich
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

2neo napísal:Akeze su Romovia etnikum?!!!!Su to obycajni cigani ktory kradnu a lupia.Do plynu snimi.
za toto by som ta z tadeto vyhodil, u nas byvaju vo chode cigani, a dokonca je aj domovnikom, co nikto nechcel byt, a su to slusni ludia, taki co toto vyslovia co ty, by mali ist do plynu, toto robili aj nacisti zidom, to asi tiez uznavas, ze?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Ludia to mi chcete pokazit den tak z rana? Zacnite sa vyjadrovat ako ludia lebo mi je z vas zle. Toto berte ako varovanie. najdem este jeden vulgarny alebo iny nechutny post a basy budu lietat az za budete cudovat :x
wlado_v
Light Star
Light Star

canopus napísal:za toto by som ta z tadeto vyhodil, u nas byvaju vo chode cigani, a dokonca je aj domovnikom, co nikto nechcel byt, a su to slusni ludia, taki co toto vyslovia co ty, by mali ist do plynu, toto robili aj nacisti zidom, to asi tiez uznavas, ze?
2neo nemyslel tych co su slusny a snazia sa nieco so sebou robit ale tych co kradnu a prizivuju sa, chod sa pozriet do nejakej ciganskej osady a potom nieco uvidis...a to s tym plynom dufam ze 2neo myslel obrazne...teda aspon ja som to tak pochopil...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

wlado_W Ja sa snazim najst ine riesenie( i ked mozno ziadne neexistuje) a nie ako podaktori tuna z pritomnych ktory by ich poslali do plynu alebo vyvzrazdili...Ano takych ktori sa chcu zmenit je urcite omnho menej ako tych ktori na to z vysoka :smt022 . Pises
preco by sme my mali riesit ich problem? nech si ho vyriesa sami ak vobec nejaky maju ved dostavaju peniaze od statu tak?
vies preco sa im snazia hlavne podla mna aj ludia pomoct aby neboli ziveni z nasich penazi ale aby si ans eba zarabali samy...Ale urcite nie len preto...je tu aj mnoho dalsich dovod preco...
wlado_v
Light Star
Light Star

Dead_Warrior napísal: vies preco sa im snazia hlavne podla mna aj ludia pomoct aby neboli ziveni z nasich penazi ale aby si ans eba zarabali samy...Ale urcite nie len preto...je tu aj mnoho dalsich dovod preco...
nj ale moj nazor je ze im jednoducho nepomozes...podas prst a zozeru celu ruku(alebo ukradnu a predaju alebo daju do zberu :lol: )...nj ale aj taky musia byt s tym nic nespravime....
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

wlado_v napísal:nj ale moj nazor je ze im jednoducho nepomozes...podas prst a zozeru celu ruku(alebo ukradnu a predaju alebo daju do zberu :lol: )...nj ale aj taky musia byt s tym nic nespravime....
hmm neviem prave ci by sa dokazali chytit prsta...skor asi tej ruky by sa chytili skor...a keby zobral cele moje telo do zberu tak by som to hned stopol....urcite sa neda pomoct vsetkym ale dakej casti urcite ano :wink: :roll:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Najprv treba "pomoct" takym ako ty, ciganom sa "pomoze" jednoducho

Sponzorovat ich emigraciu do, povedzme, Indie je tiez jedno z rieseni.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Najprv treba "pomoct" takym ako ty, ciganom sa "pomoze" jednoducho

OMG a ako by si mi chcel "pomoct" :?: :lol: povedz nek sa zasmejem :hehe: hmm ak ti to prejde skus to predlozit do vlady mozno ze ta v tom podporia :lol: :lol: :hehe:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Najprv treba "pomoct" takym ako ty, ciganom sa "pomoze" jednoducho

ale fakt ved oni o sebe tvrdia ze pochadzaju z indie tak ich tam mozme pekne poslat spat nech su stastni a tam sa naucia. ak nebudu poriadne makat tak pokapu od hladu ako ludia v tych koncinach sveta... a co.. aspon bude pokoj
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Dead_Warrior napísal:OMG a ako by si mi chcel "pomoct" :?: :lol:
no neviem ci by si sa smial.. ako vypomoc s ciganmi by si siel do Indie... podla mna ich milujes na to dost :P
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Vesper napísal:ale fakt ved oni o sebe tvrdia ze pochadzaju z indie tak ich tam mozme pekne poslat spat nech su stastni a tam sa naucia. ak nebudu poriadne makat tak pokapu od hladu ako ludia v tych koncinach sveta... a co.. aspon bude pokoj
oni si myslia, ze pochadzaju z talinska, vid pripad Desperada :D
Napísať odpoveď