Hokej: MS 2006 v Lotyssku
jj presne aj mne to leze na nervy... vkuse sa im divim ze ich to bavi cely zapasHolubar napísal:Aj vas tak strasne seru tie trubky, co sa ozyvaju z hladiska?Ja by som to zakazal, priblbli Lotysi,akoby este nikdy predtym nemali nieco take v rukach, tak teraz tym trubia 2hod v kuse na kazdom zapase,mavam chut vypnut zvuk a len pozerat
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ako nehraju nasi zle , hraju aj dost bojovne co nam podla mna dost chybavalo, takze by to mohlo byt na prospech veci, ale ta koncovka, je velmi uboha ale snad sa to po dnesku zlepsi.
Ale aj ked hej tak si nemyslim ze budeme mat na tymi ako su napr. Rusko, Svedsko, Finsko. a o cechcoch radsej nehovorim, lebo nase zapasy s nimi su doslovna katastrofa.
Dolezite bude uhrat aspon bod z rusmi z hladiska nasej pozicie v osemfinalovej skupine, lebo tam nas este budu cakat silny svedi a neprijemny svajciari a asi ukrajina mimochodom hraju tiez slusne.
A DRZIM PALCE MARIANOVI ABY TO ZRANENIE NEBOLO VAZNE.
Ale aj ked hej tak si nemyslim ze budeme mat na tymi ako su napr. Rusko, Svedsko, Finsko. a o cechcoch radsej nehovorim, lebo nase zapasy s nimi su doslovna katastrofa.
Dolezite bude uhrat aspon bod z rusmi z hladiska nasej pozicie v osemfinalovej skupine, lebo tam nas este budu cakat silny svedi a neprijemny svajciari a asi ukrajina mimochodom hraju tiez slusne.
A DRZIM PALCE MARIANOVI ABY TO ZRANENIE NEBOLO VAZNE.
-
Kosh
King
len tak pre zaujímavosť - úryvok z rozhovoru s Majkom Comriem
od chlapca by si mali istý ľudia brať príklad - aspoň tý čo ešte nemajú 30 rokov
Kód: Vybrať všetko
Otázka: Vy ste neplánovali skôr dovolenku ako predĺženie sezóny o účasť na svetovom šampionáte?
M. Comrie: "Som ešte dosť mladý na to, aby som to zvládol a navyše reprezentovať Kanadu je pre mňa veľká česť.-
Dead_Warrior
Professional
To hej mohli by to vyhrat aj pre neho ako keby bol s nimi na lade...njn to bude drsnych 60min cisteho hracieho casuLewis napísal:ale zase by sa mohli ostatny chalani zomknut a zabojovat aj za neho...
ale na druhej strane keby niekto spravil taky faul na crosbyho tak by ho kanadania roztrhali na franforce. a nasi nic sak mame presilovku hrame dalej, alebo v nhl keby si niekto taketo daco dovolil na vodcu tymi tak pochybujem ze odyde z ladu bez par trznych ran.
Ale sak s nami ubohymi slovakmi mozu zametat aj kazachstanci alebo kludne aj malicky japonci.
Ale sak s nami ubohymi slovakmi mozu zametat aj kazachstanci alebo kludne aj malicky japonci.
Včera som vsadil 700SK na to že vyhrame nad kazachmy a od sázkovej kacelárii som dostal 1400SK
!. Som štastný tento krát neviem na koho vsadím!.
tých kazachstanov sme pekne
slaby hráč ale RUSI no neviem neviem
strašne tvrdo pochybujem
ale budem fandiť naším
...a potom napíšem
... no ale dúfam že nam da osud enjaku šancu
no som zvedavi!. 
-
aruN
Professional
aky optimistaDead_Warrior napísal:To hej mohli by to vyhrat aj pre neho ako keby bol s nimi na lade...njn to bude drsnych 60min cisteho hracieho casusak uvidime dufam ze nad nimi vyhrame a potom porazime aj Svedov a Svajciarov
Takze vsetci budeme v stredu kukat na hokej bud pred PC
alebo pred TV
: a budeme fandit ako keby slo o finale
![]()