Hokej: MS 2006 v Lotyssku

O športe...

kto bude vyhrá MS

CZE
7
5%
SVK
41
28%
RUS
24
16%
FIN
14
10%
SWE
28
19%
CAN
27
18%
USA
2
1%
SUI
1
1%
iný :)
2
1%

Celkom hlasov: 146

Scorpi
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scorpi »

no ludkovia je načase aby sme navštívili kostol a povinne sa pomodlili za koleno M. Hossu :?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Aj vas tak strasne seru tie trubky, co sa ozyvaju z hladiska?Ja by som to zakazal, priblbli Lotysi,akoby este nikdy predtym nemali nieco take v rukach, tak teraz tym trubia 2hod v kuse na kazdom zapase,mavam chut vypnut zvuk a len pozerat :evil:
icecube
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa icecube »

Holubar napísal:Aj vas tak strasne seru tie trubky, co sa ozyvaju z hladiska?Ja by som to zakazal, priblbli Lotysi,akoby este nikdy predtym nemali nieco take v rukach, tak teraz tym trubia 2hod v kuse na kazdom zapase,mavam chut vypnut zvuk a len pozerat :evil:
jj presne aj mne to leze na nervy... vkuse sa im divim ze ich to bavi cely zapas
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Slovensko, Slovakia hej hej hej drzim chalanom prsty nek vyhraju ale urcite to nebudu mat lahke.... :roll:
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

ako nehraju nasi zle , hraju aj dost bojovne co nam podla mna dost chybavalo, takze by to mohlo byt na prospech veci, ale ta koncovka, je velmi uboha ale snad sa to po dnesku zlepsi.
Ale aj ked hej tak si nemyslim ze budeme mat na tymi ako su napr. Rusko, Svedsko, Finsko. a o cechcoch radsej nehovorim, lebo nase zapasy s nimi su doslovna katastrofa.
Dolezite bude uhrat aspon bod z rusmi z hladiska nasej pozicie v osemfinalovej skupine, lebo tam nas este budu cakat silny svedi a neprijemny svajciari a asi ukrajina mimochodom hraju tiez slusne.
A DRZIM PALCE MARIANOVI ABY TO ZRANENIE NEBOLO VAZNE.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dnes to uz bolo lepsie... Snad Marian Hossa nebude zraneny :?

Btw tie trubky robia trubky, pretoze vacsina normalnych ludi nastavi mikrofony tak, aby z poza mantinelov boli nasmerovane smerom na lad, lenze v Lotyssku som si to vobec nevsimol, asi ich dali medzi divakov alebo co...
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

nasi s tym kazachstanom mohli hrat aj lepsie ale som rad ze vyhrali,no neviem co pride pri zapasoch zo svedmi,rusmi,finmi.......
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

jednoznacne bud Cesko alebo Kanada, ja tipujem na Kanadu
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

len tak pre zaujímavosť - úryvok z rozhovoru s Majkom Comriem

Kód: Vybrať všetko

Otázka: Vy ste neplánovali skôr dovolenku ako predĺženie sezóny o účasť na svetovom šampionáte?

M. Comrie: "Som ešte dosť mladý na to, aby som to zvládol a navyše reprezentovať Kanadu je pre mňa veľká česť.
od chlapca by si mali istý ľudia brať príklad - aspoň tý čo ešte nemajú 30 rokov
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Scorpi napísal:no ludkovia je načase aby sme navštívili kostol a povinne sa pomodlili za koleno M. Hossu :?
dnes bolo v radiu ze proti rusom nenastupy :cry:
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

profik napísal:dnes bolo v radiu ze proti rusom nenastupy :cry:
No pravda, ze nenastupi!!! :( Neviem, ako to zvladneme. Budeme sa musiet spamätat!!!
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

MystiQ napísal:No pravda, ze nenastupi!!! :( Neviem, ako to zvladneme. Budeme sa musiet spamätat!!!
jj dnes na TA3 mu telefonovali a povedal ze mozno nastupi ale len v pripade kebyze je to rano uz dobre ale pravdepodobne ale dole bezzel titulok ze nenastupi,skoda ho
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ale zase by sa mohli ostatny chalani zomknut a zabojovat aj za neho...
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scorpi »

ale neviem načo čaká Hossa prečo už nedopísal na súpisku už aj Hudeca(ajtak už žiaden hráč z NHL nepríde) to akože budeme hrať proti rusákom iba s 11 hráčmi v útoku ?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Lewis napísal:ale zase by sa mohli ostatny chalani zomknut a zabojovat aj za neho...
To hej mohli by to vyhrat aj pre neho ako keby bol s nimi na lade...njn to bude drsnych 60min cisteho hracieho casu :? sak uvidime dufam ze nad nimi vyhrame a potom porazime aj Svedov a Svajciarov :aasmile29: Takze vsetci budeme v stredu kukat na hokej bud pred PC :smt024 alebo pred TV :smt065: a budeme fandit ako keby slo o finale :smt023 :)
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ale na druhej strane keby niekto spravil taky faul na crosbyho tak by ho kanadania roztrhali na franforce. a nasi nic sak mame presilovku hrame dalej, alebo v nhl keby si niekto taketo daco dovolil na vodcu tymi tak pochybujem ze odyde z ladu bez par trznych ran.
Ale sak s nami ubohymi slovakmi mozu zametat aj kazachstanci alebo kludne aj malicky japonci.
Slizko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Slizko »

RAON napísal:nasi s tym kazachstanom mohli hrat aj lepsie ale som rad ze vyhrali,no neviem co pride pri zapasoch zo svedmi,rusmi,finmi.......
asi prehra...myslím že na RUSOV nemáme!.
Slizko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Slizko »

Včera som vsadil 700SK na to že vyhrame nad kazachmy a od sázkovej kacelárii som dostal 1400SK :smt023 !. Som štastný tento krát neviem na koho vsadím!. :smt039 tých kazachstanov sme pekne :smt068 :smt067 :smt068 :smt067 :smt068 :smt067 slaby hráč ale RUSI no neviem neviem :hmm: strašne tvrdo pochybujem :aasmile27: ale budem fandiť naším :aasmile29:...a potom napíšem :aasmile24: ... no ale dúfam že nam da osud enjaku šancu :smt069 no som zvedavi!. :smt065
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ked zachyta krizan a budeme hrat bojovne a tak zdravo agresivne, tak mame nanich. len sa nemozme stiahnut a vyckavat nanich ako zmoknute kurence. agresivny forceking traja vzadu dvaja napadaju.
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Dead_Warrior napísal:To hej mohli by to vyhrat aj pre neho ako keby bol s nimi na lade...njn to bude drsnych 60min cisteho hracieho casu :? sak uvidime dufam ze nad nimi vyhrame a potom porazime aj Svedov a Svajciarov :aasmile29: Takze vsetci budeme v stredu kukat na hokej bud pred PC :smt024 alebo pred TV :smt065: a budeme fandit ako keby slo o finale :smt023 :)
aky optimista :) dufam ze rusov nejako zvladneme
Napísať odpoveď