Moj zivotny sen?....Asi by som chcel vynajst a vypustit virus ktory by nakazil a zabil vsetkych ludi na svete...ale iba ludi...na zvierata a rastliny by nemal ziadny vpliv...
elko520 napísal:Moj zivotny sen?....Asi by som chcel vynajst a vypustit virus ktory by nakazil a zabil vsetkych ludi na svete...ale iba ludi...na zvierata a rastliny by nemal ziadny vpliv...
Veľa filmov pozeráš. Mal by si radšej chodiť do prírody.
1. Vyzdraviet.
2. Dokoncit strednu, ist na vysku.
3. Najst si njaku pracu v ktora mi bude vynasat.
4. Kupit si maly domcek so zahrakou a sklenikom kde si budem pestovat oblubenu rastlinku , najsz si peknu holku ktoru budem milovat (samozrejme aj ona mna ) a zit stastne az do smrti.
1.mat zdravu rodinu
2.dokoncit gympel+vyska
3.najst si v poho robotu ktora by ma bavila a zaroven by som z nej aj nieco mal
4.mat pri sebe fajn babu
5.Zit si v niakom rodinom domceku na kraji Bratislavy kde by som mal co by som chcel a bolo by mi tam najlepsie na svete proste dom snov
Najst si zmysel zivota ... nasjt nejaku cinnost ktora by ma naplnala , s ktorou by som bol spokojny, a ktora by bola prospesna pre inych a nie len pre mna .... (veci ako mat rodinu alebo dokoncit strednu+ vysku nepovazujem za sny ale za plany ktore by som rad uskutocnil ... )
Zivotny sen?
V zivote sa mi uz toho neuveritelne vela splnilo a aj vdaka tomu som teraz stastny a viac-menej naplneny.
Do buducnosti by som hlavne chcel mat tak ako mnohi ostatni stastnu a zdravu rodinu. Okrem tohto je este vela veci ktore chcem v zivote dosiahnut a snazim sa o to uz teraz.
Hrat profesionalne futbal. Konkretnejsie za Manchester United viem ze je to dost tazke pre niekoho aj nerealn ale je to moj sen a ten mi nik nezoberie.
PS: keby mi nevyjde Man UTd tak sa uspokojim s tym prvim snom
... dostudovat strednu, potom pekne za jedneho nadychu aj vysku, zarobit co to na zivobytie, precestovat vela ( naozaj veeelmi vela ) krasnych miest po celom svete, vyskusat vela blaznivych a extremnych sportov, nakoniec si zalozit rodinku a dozit niekde na NOVOM ZELANDE ..
Vlastiť prosperujucu firmu, nájsť si sexi manźelku ktorá by ma ľubila, mať zdravu rodinu, aby som nemal starosť o $ a mať veľa voľneho času na rodinu a hobby...