Ovplyvneny kulturou
Ovplyvneny kulturou
Stalo sa vam ze ste sa nechali ovplyvnit alebo vyznavate nejaku kulturu?
Napr. odkedy pocuvam rap stal sa zo mna absolutny badboy...
Nevazim si policiu.. dokonca som sa dostal uz do viacerych roztrziek s nimi...
Napr. odkedy pocuvam rap stal sa zo mna absolutny badboy...
Nevazim si policiu.. dokonca som sa dostal uz do viacerych roztrziek s nimi...
-
mastermind
VIP
pocuvam hlavne hip-hop a techno, viac ma ovplyvnilo asi techno - hlavne v obliekani. Hip-hop si pustam akurat doma, na party ma to nebavi, uzijem si iba zive vystupenie. Zato techno ma nastartuje hocikedy
Policiu akceptujem a snazim sa ich velmi nezaujat, aj ked nie vsetko co robim je v sulade so zakonom...
Policiu akceptujem a snazim sa ich velmi nezaujat, aj ked nie vsetko co robim je v sulade so zakonom...
-
matus121
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No tak rap pocuvam aj ja, ale okrem toho pocuvam aj inu hudbu, a ci som sa ovplyvnil??? To neviem presne povedat, moznoze aj hej, ale nie len hudbou, ale aj inymi faktormi. Ludia v mojom okoli sa rychlo menia, ale ja snazim byt sam sebou. Co ma asi moze zmenit, tak to bude asi len moja priatelka,ktoru este nemam, ale asi len ta osoba, ktoru lubim ma moze zmenit. Späť k téme: Hudba ma asi ani nemeni, ale cool sa snazim byt .... s mierou 
Cooo ?
Preco by ma mala ovplyvnit nejako hudba ktoru pocuvam ? Ja pocuvam hiphop, ale furt som rovnaky, aky som bol aj ked som pocuval dance alebo punk... stale nemam nic proti policajtom, lebo som neni sprosty
Ovplivnit sa nechaju iba zakomplexovani jebkovci, ktori si myslia, ze daju na seba pol kila klobasy alebo nejake boticky a uz su velki machri... choreee
Nechapem male deti, ktore sa hraju na "badboyov", nevedia pochopit, ze my na taky zivot nemame ako ti cernosci v usa... cest vynimkam
specialp> napis nam nejake zazitky s policajtami, ty real gangsta...
Preco by ma mala ovplyvnit nejako hudba ktoru pocuvam ? Ja pocuvam hiphop, ale furt som rovnaky, aky som bol aj ked som pocuval dance alebo punk... stale nemam nic proti policajtom, lebo som neni sprosty
Ovplivnit sa nechaju iba zakomplexovani jebkovci, ktori si myslia, ze daju na seba pol kila klobasy alebo nejake boticky a uz su velki machri... choreee
Nechapem male deti, ktore sa hraju na "badboyov", nevedia pochopit, ze my na taky zivot nemame ako ti cernosci v usa... cest vynimkam
specialp> napis nam nejake zazitky s policajtami, ty real gangsta...
-
cestovatel
Expert
kazdy sa necha ovplyvnit kulturov a na vsetkych vplyva (bud pozitivne alebo negativne)
a preco by hudba nemala ovplyvnotat
urcite ovplyvnuje a k tomu do velkej miery. aj ked podla mna je kus hlupe ked niekto zacne pocuvat jeden styl hudby a hned sa zmeni
napr.: moj kamarat zacal pocuvat punk a uz vsada anarchia...a oblecenie atd.
a preco by hudba nemala ovplyvnotat
napr.: moj kamarat zacal pocuvat punk a uz vsada anarchia...a oblecenie atd.
.. nic moc...Vitusko napísal: specialp> napis nam nejake zazitky s policajtami
ma chytili ked som robil tag uprostred krizovatky..
zobrali ma domov ked som bol nahuleny... a pritom si mysleli ze som naje*any... co do dnesneho dna nechapem.... a strasne vela stretov s Popos som mal kvoli niceniu majetku... bitky a pod.
-
erapo
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
no mna dost ovplyvnila vychodna kultura - Japonsko, Cina, Korea - pocuvam cinsku folklornu hudbu, pozeravam anime (nieco aka. pokemon az na to ze anime NIE SU iba rozpravky ako si niektori debili myslia....), citam mangu (anime v podobe casopisu.....tak vznikol napr. aj Matrix...povodne to bola manga, ktoru niekto sfilmoval....)....atd.... 
hmm nepovedal by som ze ganja je (priamou) sucastou hh kultury...Digital napísal:Writers , Marihuana
a povedal by som ze tieto veci su skor protestom proti systemu ako takemu, nie proti "udrziavatelom statusu quo", teda konkretne policii... tak alebo tak hh kultura vobec nie je o nenavisti ci o nejakom gangsterskom zivote... je vsak smutne ze media a pseudo "hviezdy" v snahe zarobit tlacia detom do hlav takyto nespravny obraz o hip hope...