Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Lewis napísal:ZBITOCNE VACSIA ZATAZ NA PECIENKU.
skor na ladviny
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Jemu ide len o objem. Lebo svalstvo ma dobre vyrysovane.
Co by si potom ty doporucil na objem?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

no ja cvicim uz dost dlho bohuzuial casto cvicim iba cez prazdniny ked je cas :? no ale nejake rady: heh no cvicte rozumne VZDY sa rozcvicte (zohrejte svaly) noste prevazne dlhe rukavy aby vam svaly nevychladli (aj klby a ked sa spotite len dobre aspon nieco zhodite 8) ) zacinajte s mensimy vahami postupne zvysujte VZDY chodte uplne do mrtva inac to bohvieaky efekt nema :lol:
a este jedna rada ak sa neplanujete stat kulturistami(profesionalnymi) tak neberte ziadne kreatiny amina a pod SRACKY viete ono vas to teraz nadupe budete vyzerat paradne budete mat silu ale raz to brat prestanete a potom uvidite aku chybu ste spravili navyse ja som zastancom CISTEHO posilnovania tzn stravujem sa uplne rovnako ako keby necvicim robim co chcem neberem nic a z cvicenia mam pozitok :)
lukasB
Scout
Scout

posilnovanie

Príspevok od používateľa lukasB »

cav ak si z kosic tak chod do Jumba do posilovni a spytaj sa na sparingpartnera. Je najlacnejsi a jeden z najlepsich v kosiciach a garantujem ti ze za 1mesiac uvidis zmeny
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:... VZDY chodte uplne do mrtva inac to bohvieaky efekt nema :lol:
Toto mi uplne staci, aby som si vytvoril predstavu, ako sa rozumies problematike :roll:
vendo napísal:a este jedna rada ak sa neplanujete stat kulturistami(profesionalnymi) tak neberte ziadne kreatiny amina a pod SRACKY viete ono vas to teraz nadupe budete vyzerat paradne budete mat silu ale raz to brat prestanete a potom uvidite aku chybu ste spravili navyse ja som zastancom CISTEHO posilnovania tzn stravujem sa uplne rovnako ako keby necvicim robim co chcem neberem nic a z cvicenia mam pozitok :)
kreatiny a amina, ako pises, su prirodzene zlozky ludskeho tela, bez ktorych by ani spravne nefungovalo...Suplementuju ich vsetci naturalisti
pom
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa pom »

som sa rozpraval s chalanom co chodil na FTVS-ku a mi vravel ze ked idem 8 az 12 opakovani tak idem na objem(sa lepsie prekrvuje svalstvo)
a ked idem co najmenej opakovani s co najvacsou vahou tak rozvyjam nervy v svalstve, lepsie sa zapajaju svalove vlakna.mi tiez vravel, ze je zbytocne brat akekolvek kebuziny. je lepsie sa normalne stravovat.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:Toto mi uplne staci, aby som si vytvoril predstavu, ako sa rozumies problematike
neboj ja sa rozumiem az moc dobre :wink: cvicim uz par rokov :wink:
inac je to myslene hlavne co sa mna tyka lebo ak si "zacvicim" tak oddychovo tak z toho fakt nic nemam nesposobim svalom stres-nemusia rast a aj ked sa zoderem uplne aj tak na druhy den som zase fit :roll: :roll:
Holubar napísal: kreatiny a amina, ako pises, su prirodzene zlozky ludskeho tela, bez ktorych by ani spravne nefungovalo...Suplementuju ich vsetci naturalisti
samozrejme su prirodzene ale nie ked si ich davas take mnozstvo ze ti neprirodzene rastu svaly a potom ked ich vysadis tak bude mat telo nedostatok lebo si zvyklo na prebytok a potom sa to odzrkadli na tebe a potom to budes lutovat :wink:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Vendo:Uz vyssie si pisal, ze cvicis iba cez prazdniny. Rucim ti, keby si cvcil cely rok,a cely rok do mrtva,tak sa pretrenujes,ze uz do posilky ani nevkrocis.

Ja kreatin beriem,a pri spravnej strave sa mi nestalo, aby som zhodil to co som z neho nabral...To sa stava amaterom, co nevedia poriadne cvicit a jest
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:Vendo:Uz vyssie si pisal, ze cvicis iba cez prazdniny. Rucim ti, keby si cvcil cely rok,a cely rok do mrtva,tak sa pretrenujes,ze uz do posilky ani nevkrocis.

ano cez prazdniny kazdy den inac tak 1-2krat do tyzdna a potom este doma cca kazdy den :wink:
Holubar napísal: Ja kreatin beriem,a pri spravnej strave sa mi nestalo, aby som zhodil to co som z neho nabral...To sa stava amaterom, co nevedia poriadne cvicit a jest
no ono ak ho beres nezhodis ale ked prestanes nezhodis to za mesiac 2 ci 3 ale casom uvidis efekt :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:no ono ak ho beres nezhodis ale ked prestanes nezhodis to za mesiac 2 ci 3 ale casom uvidis efekt :)
Ked budem dochodca, uz mi to bude jedno
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

chcem zacat posilovat, mam 16 rokov a chcem sa spytat ake cviky by som nemal robit aby som si neznicil telo. a prestanem rast ked zacnem cvicit? chcem ist na objem.diky
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

JumperAL napísal:chcem zacat posilovat, mam 16 rokov a chcem sa spytat ake cviky by som nemal robit aby som si neznicil telo. a prestanem rast ked zacnem cvicit? chcem ist na objem.diky
no s tym raston je to diskutabilne, ak budes cvicit zlou technikou, budes davat vahy, na ktore este nemas (co zaciatocnici robia) tak sa moze stat, ze si porusis rastove konceky na kostiach a naozaj uz neporasties...ak chces rast do vysky, bolo by dobre zohnat si trenera, ktory by ta usmernoval
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

JumperAL napísal:chcem zacat posilovat, mam 16 rokov a chcem sa spytat ake cviky by som nemal robit aby som si neznicil telo. a prestanem rast ked zacnem cvicit? chcem ist na objem.diky

rozhodne necvic sam a nie s velkymi vahami aj ked as ti zda ze das aj vacsie ale nedavaj moj kamos kvoli tomu musel potom vynechat posilku asi 2roky a musel cvicit take zvlastne cviky kazdy vecer na chrbat a teraz vyzera smiesne chrbat velky jak kulturista a ostatok nikde :)
na objem len pekne jedz jogurtiky tvarohy a ovsene vlocky :D
JumperAL
Medium Star
Medium Star

posilujem nohy, prsia, chrbat a jednoruckami.
Bud s 5,10,20 kg zavaziami, zalezi od cviku.
Som chudy, 55kg a chcem nabrat objem, cize posilku vynechat nechcem,ale zase chcel by som este narast.
Je o tom niekde clanoK?
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

JumperAL napísal:posilujem nohy, prsia, chrbat a jednoruckami.
Bud s 5,10,20 kg zavaziami, zalezi od cviku.
Som chudy, 55kg a chcem nabrat objem, cize posilku vynechat nechcem,ale zase chcel by som este narast.
Je o tom niekde clanoK?
a kolko mas rokov, ked chces este narast?
ja mam napriklad stalu vahu uz niekolko rokov a mozem jest, alebo drzat diety, alebo cvicit. proste ziadna zmena vahy. zalezi aj aky mas metabolizmus
JumperAL
Medium Star
Medium Star

last_knight napísal:a kolko mas rokov, ked chces este narast?
ja mam napriklad stalu vahu uz niekolko rokov a mozem jest, alebo drzat diety, alebo cvicit. proste ziadna zmena vahy. zalezi aj aky mas metabolizmus
16. metabolizmus mam rychly, kebyze sa nesnazim mam stale tu istu vahu.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

last_knight napísal:a kolko mas rokov, ked chces este narast?
to su len kecy,napis sem aky mas jedalnicek, s ktorym sa snazis pribrat. Stavim sa, ze si das chlieb so sunkou a pozeras pri tom, ci ti uz rastie biceps.Naozajstnych hard-gainerov je v populacii len mizive percento,ale strasne vela ludi sa na nich hra, pretoze nemaju dostatocne pevnu volu
last_knight
Light Professional
Light Professional

Holubar napísal:to su len kecy,napis sem aky mas jedalnicek, s ktorym sa snazis pribrat. Stavim sa, ze si das chlieb so sunkou a pozeras pri tom, ci ti uz rastie biceps.Naozajstnych hard-gainerov je v populacii len mizive percento,ale strasne vela ludi sa na nich hra, pretoze nemaju dostatocne pevnu volu
tak tomu never :!:
fakt zalezi aj od metabolizmu
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

last_knight napísal:tak tomu never :!:
fakt zalezi aj od metabolizmu
Viem dobre o com rozpravam, zacinal som zo 61kg, tenky ako pierko, trvalo mi to 2 roky, kym som prisiel na to, ze sa nepribera zo zeleza ale z jedla, teraz si svoj metabolizmus regulujem ako ja chcem
last_knight
Light Professional
Light Professional

mozno u teba! ja si svoju vahu tiez 61kg drzim niekolkko rokov
a to bolo skusane vselico, rozne programy vratane stravy, rozne produkty a nic, vaha rovnaka, az ked som bol pri nejakom doktorovi, som sa dozvedel ze to mam z metabolizmu :(
Napísať odpoveď