Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

last_knight napísal:mozno u teba! ja si svoju vahu tiez 61kg drzim niekolkko rokov
a to bolo skusane vselico, rozne programy vratane stravy, rozne produkty a nic, vaha rovnaka, az ked som bol pri nejakom doktorovi, som sa dozvedel ze to mam z metabolizmu :(
Najdvolezitejsia je sustavnost. Mozes cvicit ako tvrdo chces a dodrziavat stravu ale ked budes do posilovne chodit ako na hodiny klaviru tak vysledok nebude. Ja som 2 roky sustavne svicil skoro kazdy den v tyzdni som mal volno len jeden den maximalne dva. a za dva roky som nabral 15kg hmoty. Jedine co ta moze obmedzit je genetika
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Ja nepoznam vela ludi s dokonalou genetikou...pravda je asi taka,ze drviva vacsina ludi sme uplne priemernych, co sa tyka rastovych vlastnosti, len zopar jedincov vycnieva z radu...Jedine co cloveka obmedzuje, je jeho vola...si myslim
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

Holubar napísal:Ja nepoznam vela ludi s dokonalou genetikou...pravda je asi taka,ze drviva vacsina ludi sme uplne priemernych, co sa tyka rastovych vlastnosti, len zopar jedincov vycnieva z radu...Jedine co cloveka obmedzuje, je jeho vola...si myslim
konecne sme sa na niecom zhodli, ale nikedy je aj vola kratka :(
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

HOLUBAR si zacinal so 61Kg?Nie je to nejako malinko?Chcel by som vediet kolko mas teraz?Tipujem, ze cca max 70Kg, co urcite tiez nie je velka vaha, a ak si pribral tak urcite aj s tukom
btw cvicis na silu alebo na objem?

kvoli comu cvicite?
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

canopus napísal:HOLUBAR si zacinal so 61Kg?Nie je to nejako malinko?Chcel by som vediet kolko mas teraz?Tipujem, ze cca max 70Kg, co urcite tiez nie je velka vaha, a ak si pribral tak urcite aj s tukom

kvoli comu cvicite?
jasne ze vazme aj tuk, ale aj tak je na tom dobre
mne to ide vsetko do sily a nie na objem
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

canopus napísal:HOLUBAR si zacinal so 61Kg?Nie je to nejako malinko?Chcel by som vediet kolko mas teraz?Tipujem, ze cca max 70Kg, co urcite tiez nie je velka vaha, a ak si pribral tak urcite aj s tukom

kvoli comu cvicite?
Momentalna vaha 75kg, o tyzden zacina skuskove :arrow: objemovka, jasny ciel je 80kg ;) idem skusit GVT, takze objemovy trening...od januara som sa orientoval dost na silu,daval som menej opakovani...celkom som sa za tych par mesiacov zlepsil-drep 8x100kg, 4x110kg,mrtvy tah (rumunsky) 6x100kg, zhyby na hrazde-6 opakovani sam, pritahy cinky v predklone 55kg-5x,tlaky jednoruciek na prsia 2x26kg-6x,2x28kg-3x, s tycou 70kg-3x...preco cvicim?milujem to :)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

cvicime kvoli zabave oddychu a relaxu :)
inac holubar kolko mas rokov?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:cvicime kvoli zabave oddychu a relaxu :)
inac holubar kolko mas rokov?
dnes presne 21 :)
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

HOLUBAR Happy Birthday

takpotom si dost dobre pribral, ja som cvicil iba konkretne na silu, ale po tolkych rokoch ma to absolutne prestalo bavit, vratil som sa k dialkovemu behu, 12 Kg som odvtedy schudol, co behavam
whiteronie
Expert
Expert

Príspevok od používateľa whiteronie »

Holubar napísal:Momentalna vaha 75kg, o tyzden zacina skuskove :arrow: objemovka, jasny ciel je 80kg ;) idem skusit GVT, takze objemovy trening...od januara som sa orientoval dost na silu,daval som menej opakovani...celkom som sa za tych par mesiacov zlepsil-drep 8x100kg, 4x110kg,mrtvy tah (rumunsky) 6x100kg, zhyby na hrazde-6 opakovani sam, pritahy cinky v predklone 55kg-5x,tlaky jednoruciek na prsia 2x26kg-6x,2x28kg-3x, s tycou 70kg-3x...preco cvicim?milujem to :)
celkom v pohode ale zdá sa mi že na prsia robiš aj dosť sérií na to že chceš objem. ja najviac naberam na kozy keď cvičím 4-5 serií tlaky (tyč), 3 série šikma lavica (jednoručky) a dve série rozpažovanie (jednoručky), poprípade pullover
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no tamto som dal len maxima,co spravim...ja v podstate idem naozaj dost serii, je mozne, ze to zredukujem.Napr dnes som mal prsia+ramena+triceps,vyzeralo to asi takto:
tlaky jednoruciek na rovnej lavici:
2 rozcvicovacie serie:2x8kg-10opakovani
pracovne serie:2x18kg-10opakovani
2x22kg-8 opakovani
2x26kg-6 opakovani
2x28kg-3 opakovania
2x24kg-6 opakovani

tlaky jednoruciek dolu hlavou (cca 30 stupnovy sklon)
2x20kg-8 opakovani
2x22kg-6 opakovani
2x22kg-4opakovania

tlak na multipresse (sikma lavica-20 stupnov):
45kg-10opakovani
55kg-5opakovani

motylik (peck-deck)
35kg-10opakovani
45kg-7opakovani

je to 12 serii,ale kedze ide o velku partiu,tak sa to da, niekedy som daval aj 20 (a vysledky nikde),tie posledne tlaky na multipresse uz o nicom, je mozne ze to este casom zredukujem...no ale teraz nasleduje GVT,takze 10serii po 10 opakovani+doplnkovy cvik dalsie 3 serie po 10op,to bude smrt...a o drepe ani nevravim,mam zimomriavky si len spomenut na 10 serii drepov...
canopus napísal:takpotom si dost dobre pribral, ja som cvicil iba konkretne na silu, ale po tolkych rokoch ma to absolutne prestalo bavit, vratil som sa k dialkovemu behu, 12 Kg som odvtedy schudol, co behavam
No kedze uz cvicim treti rok,tak aj dost malo,podstatne je ze uz viem,co a ako...Trening na silu je celkom zaujimavy, je fajn prikladat si stale nove kotuce,aj ked cisto siloveho by som sa asi bal...prakticky od januara sa stale snazim zvysovat vahy,ale uz zacinam mat trochu strach o klby. Citim trochu unavu, niekedy pri drepe aj neistotu...preto teraz nejaku tu zmenu-mensie vahy,viac serii...nerad by som sa dostal nejakym nedopatrenim na vozicek :) a silovy trening zrovna klby nesetri,nie?
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja som to robil ako silovy 3boj, som len chcel byt po kade moze telo zajst az po svoj uplny vrchol bez steracov,
nikdy necvic prsia s ramenami, nejde to absolutne dokopy
a tie klbiky jasne ze som im dal zabrat, preto sa venujem uz iba behaniu na dlhe trate,sem tam salovy futbal
nezabudajte aj na aerobne a anaerobne cvicenia, co malokto toez ovlada, ja smo to tiez vtedy kombinoval s plavanim a behom
pom
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa pom »

preco som zacal cvicit? tych dovodov je vela, ale preto som neprestal, lebo mne sa vysledky dostavili dost rychlo a zacalo sa mi to pacit.
na prsia som zacal cvicit s 50kg o par tyzdnov som uz siel s 62 potom dost rychlo(1,5mesiac) som sa vysplhal na 72 potom za cca2 mes na 80(6 opakovani).

teraz som ale poriadne necvicil asi mesiac a som padol spät. teraz cvicim tak aby som spravil 10-12 opakovani(momentalne max. so 70, 12opakovani).

ps1:ja si vahu drzim na 75kg ci cvicim, alebo nie. mozem zrat jak prasa aj tak vzdy som 75kg +/- 2kg proste mam taky metabolizmus

ps2:mam kamosa co ma 58kg, moze robit co len xce maximalna vaha 60kg. a to mu uz pichali aj nejaku latku(pangamin ci co), bral B12ku, proste moze robit co len xce nepribere.

// nepouzivaj X miesto CH a pod. (vid. pravidlo 23). Tomasito
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

no ja som zacal lebo som bol doslova a dopismena chudy ako...
ked som zacinal mal som 187cm a vahu len okolo 66kg, ale uz o 5 mesiacou som mal 81 kg a bol som hapy, sebavedomie mi stuplo o 100% , proste vo vsetkom. odvtedy ta vaha stupala aj klesala pred troma rokmi v lete som mal pekne vysekanych 93kg ale uz o rok iba 84kg, momentalne som na vahe 93kg a som viac menej spokojny.
Jeden z dovodou preco cvicit je aj tp ze som mal problemi s chrbticou a bolieval ma chrbat, lenze potom som zacal cvicit a obalil hrbat valovou hmotou a bolesti su prec.
a napriklad dalsi dovod aj ked je mozno troska neprijemny ale...
mam dvoch kamosou z posilky a jeden padol z rebrika a druheho zrazilo auto a obom lekar doslova povedal, ze keby nemali telo obalene takou hmotou , zrejme by skoncili na voziku.

pom napisal:
ps1:ja si vahu drzim na 75kg ci cvicim, alebo nie. mozem zrat jak prasa aj tak vzdy som 75kg +/- 2kg proste mam taky metabolizmus

ps2:mam kamosa co ma 58kg, moze robit co len xce maximalna vaha 60kg. a to mu uz pichali aj nejaku latku(pangamin ci co), bral B12ku, proste moze robit co len xce nepribere

tak to si natom podobne ako ja, ked ti mozem poradit tak cela veda nabrania hmoty u ludi ako som ja alebo ty spociva v tom aby si dennne prijal viac enrgie(zo stravy samozrejme) ako za den vydas. vrelo ti odporucam aby si denne papal tvaroh(nie hrudkovity), rozmiesaj to s jogurtom a posip trocha cukrom, je to aj chutne a obsahuje to vela energie a bielkovyn. ja som takto pribral 16kg za 5 mesiacou, proste som zacal cvicit a do svojho jedalnicka som pridal toto.

//edit: pouzivaj tlacitko "Upravit". kinjeril
whiteronie
Expert
Expert

Lewis napísal:ja som takto pribral 16kg za 5 mesiacou, proste som zacal cvicit a do svojho jedalnicka som pridal toto
no neviem neviem 16Kg za necelý pol rok je teda dosť, ja cvičím s prestávkami cca 5-6 rokov ale taketo prírastky hmotnosti bez sypačiek som ešte nevidel bohužial ani nepočul :(
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

whiteronie napísal:no neviem neviem 16Kg za necelý pol rok je teda dosť, ja cvičím s prestávkami cca 5-6 rokov ale taketo prírastky hmotnosti bez sypačiek som ešte nevidel bohužial ani nepočul :(
he-he zaujimave mozno to je pravda ja som len tak zo srandy zacal v poslednom obdobi(predtym nic) jest pri cviceni same jogurty sem tam tvaroh ovsene vlocky mlieko a hafo inych veci a cuduj sa svete (nejdeol som toho az tak vela) vazne to poznat :) neviem co by zo mna bolo keby zeriem tablety a pod veci :o :o
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Odporucam vam vyskusat obratenu piramidu. Zacnite s najtazsou vahou a potom znizujte ale prestavky medz seriami nech su okolo 60 sekund telo po kazdej serie vyda svoj maximum. Tymto programom son nabral 6 kg cistej hmoty od januara tohto roku a to som bol este ceyl marec chory
whiteronie
Expert
Expert

kali520 napísal:Odporucam vam vyskusat obratenu piramidu. Zacnite s najtazsou vahou a potom znizujte ale prestavky medz seriami nech su okolo 60 sekund telo po kazdej serie vyda svoj maximum. Tymto programom son nabral 6 kg cistej hmoty od januara tohto roku a to som bol este ceyl marec chory
no neviem ja radšej ostanem pri klasickej piramide, ale najprv robíš hádam rozcvičovacie s menšou váhou nie?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Odporucam vam vyskusat obratenu piramidu. Zacnite s najtazsou vahou a potom znizujte ale prestavky medz seriami nech su okolo 60 sekund telo po kazdej serie vyda svoj maximum. Tymto programom son nabral 6 kg cistej hmoty od januara tohto roku a to som bol este ceyl marec chory
hmm alebo skuste tzv zhadzovanu :)
ide o to nalozite si napr na bicepsy na tu vlnenu cinku(neviem teraz jej odborny nazov) asi tolko aby ste dali tak 10krat max a mate tam viacej mensich kotucov ked date napr 10 alebo proste idete az dovtedy kedy to uz nezdvihnete (partner vam pomoze vy ju pritlacite k hrudi pod bradu) a dalsi partneri(my sme to zvladali dvaja) vam zoberu napr 2kotuce a zase az kym nedate a zase vam zoberu a zase a nakoniec mate holu tyc(asi 10kg) a mate problem ju zodvihnut toto opakujte tak 2-3krat a napr bicepsy mate odpalene a odcvicene :wink: (sice iba jednym cvikom co nieje moc dobre ale je to fun)
whiteronie
Expert
Expert

vendo napísal:hmm alebo skuste tzv zhadzovanu :)
ide o to nalozite si napr na bicepsy na tu vlnenu cinku(neviem teraz jej odborny nazov) asi tolko aby ste dali tak 10krat max a mate tam viacej mensich kotucov ked date napr 10 alebo proste idete az dovtedy kedy to uz nezdvihnete (partner vam pomoze vy ju pritlacite k hrudi pod bradu) a dalsi partneri(my sme to zvladali dvaja) vam zoberu napr 2kotuce a zase az kym nedate a zase vam zoberu a zase a nakoniec mate holu tyc(asi 10kg) a mate problem ju zodvihnut toto opakujte tak 2-3krat a napr bicepsy mate odpalene a odcvicene :wink: (sice iba jednym cvikom co nieje moc dobre ale je to fun)
ta činka sa volá EZ týč hovorovo ezeta a ktomu bicepsu a čo keď niekto nemá sparing ako napriklad ja hm, ale inak celkom v pohode cvik
Napísať odpoveď