Ja preferujem skaterske shoes na chodenie a na sportovanie zvycajne nejaku sportovu obuv... momentalne mam Vans, Etnies, Es, Osiris, Circa, Adidas a potom este jedny sandale Adidas.
Neže by som hral basket, ale poslednú dobu sa mi takéto tenisky páčia. Inak preferujem koženú topánkovú obuv od Baťu, Bianco, La Familia alebo Rieker...
Neže by som hral basket, ale poslednú dobu sa mi takéto tenisky páčia. Inak preferujem koženú topánkovú obuv od Baťu, Bianco, La Familia alebo Rieker...
upne na pi*u
by som sa citil jak buzna
ale tak co uz ked sa ti lubia
ako si niekto moze obut take hnusne topanky ako cervene and1. To asi potrebuje niecim uputat ostatnych? Na druhu stranu z tych skaterskych topanok musi byt idealny nabeh na ploche nohy.
"To sú len také štýlovky do vitríny!" Ako ja v nich neplánujem chodiť každý deň von a tak, som tam napísal, že aký je môj štýl, len koža a hlavne topánky, len tie topánky sa mi ku kraťasom nehodia keďže mám 11tku nohu, tak to vyzerá divne, preto si na leto vyberám buď šľapky alebo basket. obuv..
tomexx napísal:Tiez nechapem. Btw skaterska obuv je jedna z najpohodlnejsich. (Vans, Power, Etnies)
ja ta len poopravim, neviem kto ti nahovoril ze power su skateboardove boty. Ja jazdim a power povazujem za uplne shity, ved to predavaju len u batu a tak ja by som ich skorej prirovnal k takym cinanskym botam
piston napísal:ja ta len poopravim, neviem kto ti nahovoril ze power su skateboardove boty. Ja jazdim a power povazujem za uplne shity, ved to predavaju len u batu a tak ja by som ich skorej prirovnal k takym cinanskym botam
Ako myslis... Momentalne mam dvoje Powerky a aj Vansy a nejaky vyznamny rozdiel v kvalite som nespozoroval... V podstate jediny rozdiel vidim v znacke..
Osobne mam tiez VANSy, ale nemyslim ze su nejak extra kvalitnejsie oproti POWERom, ale co sa tyka jazdenia, asi viac vydrzia VANSy predsa su to boty stavane na jazdu, powery skor na prechadzku