Hokej: MS 2006 v Lotyssku

O športe...

kto bude vyhrá MS

CZE
7
5%
SVK
41
28%
RUS
24
16%
FIN
14
10%
SWE
28
19%
CAN
27
18%
USA
2
1%
SUI
1
1%
iný :)
2
1%

Celkom hlasov: 146

Dead_Warrior
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Ale ludia to mate tak vzdy ked je niekto hore je s nim ked je dole nepozna ho...ale ludia ktory su s tebou aj ked si hore aj dole tak len to su pre mna dobri ludia...a neda sa sediet an dvoch stolickach zaroven takze by sa mal zrejme zorientovat ci reprezentovat Slovensko ako europoslanec alebo ako pomocu hokeja :D
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

Dead_Warrior napísal:Ale ludia to mate tak vzdy ked je niekto hore je s nim ked je dole nepozna ho...ale ludia ktory su s tebou aj ked si hore aj dole tak len to su pre mna dobri ludia...a neda sa sediet an dvoch stolickach zaroven takze by sa mal zrejme zorientovat ci reprezentovat Slovensko ako europoslanec alebo ako pomocu hokeja :D
Presne tak ,ale podla mojho nazoru by mal aj ian stastny hrat za Sovensko...ved to je slovenska krv a zisiel by sa no nie!!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nechapem preco SZLH nenajme profesionalneho kvalitneho zahranicneho trenera - je to tak financne narocne? Pozrite sa na striedacku Svajciarska alebo Bieloruska. Mat kanadskeho trenera, som presvedceny ze nosime medailu z takmer kazdych MS s tymi hracmi co mame k dispozicii (nemyslim len tieto MS). Ked sa lame zapas, tak tam treneri lietaju po striedacke a nieco robia, kdezto nas Ferino sa drzi pod bradou a cumi do blba.

Yan Stastny sa narodil v Amerike takze Slovak je IBA tou krvou nicim inym a nechapem preco by ho mal Stastny ucit rozpravat po Slovensky.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

kali520 napísal:A ako moze vykonavat vobec dve take zodpovedne povolania ako je clen vedenia SLZH a euro poslanec? Tak nech roby len jedno.
nemam chut ti tu nieco hovorit o tom ako to vsetko je, ale spytam sa ta vies co predtym robil Siroky? resp co este stale robi? ved to je "pan" podnikatel, totalne prachaty clovek co sa "stara" o svoje obchody, a pochybujem, ze sa venuje vedeniu SZLH viac ako svojim kseftom
budes hovorit ze Stastny je europoslanec, ale to ze europarlament zasada par dni do mesiaca to uz nevies, vsak? tak teda neviem kto sa hokeju venuje viac
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

pretože je jeho otec? pretože chce reprezentovať slovensko a ani jeho syn nevie normálne po slovensky?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

artabanes napísal:pretože je jeho otec? pretože chce reprezentovať slovensko a ani jeho syn nevie normálne po slovensky?
Kristepane no nic, vidim ze si to dost dobre nepochopil. Yan Stastny je American uz to prosim pochop!
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

ty to už pochop, on je američan, lebo to jeho foter tak chcel, PRE NIČ INÉ - ak by jeho foter chcel, tak by bol slovák, ale on nie, on sa musí narodiť v amerike - to robia tí najhorší vysťahovalci, čo nechcú mať zo svojou vlasťou už nič spoločné - neskôr si to asi rozmyslel
Slizko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Slizko »

No dneska to nebolo podla mojích predstav ta hra zo Švajčiarmy ale no aspoň som vyhral tiket :D
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

ehm viem ze to tu nepatri ale vzhladom na to ze sa tu baviteo Sirokom mi nedalo to sem nedat: http://www.aktuality.sk/spravy/krimi/si ... h-milionov
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

sundevil napísal:nemam chut ti tu nieco hovorit o tom ako to vsetko je, ale spytam sa ta vies co predtym robil Siroky? resp co este stale robi? ved to je "pan" podnikatel, totalne prachaty clovek co sa "stara" o svoje obchody, a pochybujem, ze sa venuje vedeniu SZLH viac ako svojim kseftom
budes hovorit ze Stastny je europoslanec, ale to ze europarlament zasada par dni do mesiaca to uz nevies, vsak? tak teda neviem kto sa hokeju venuje viac
Ani jeden z tych dvoch
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

pomozte nasim lebo... :D
Prílohy
2169_hossa_sam.jpg
2169_hossa_sam.jpg (66.17 KiB) 1096 zobrazení
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Moze mi niekto vysvetlit co na tychto majstrovstvach robi pan "rozhodca" Jonak? Prva tretine USA-LAT jedna obrovska katastrofa, jasne fauly nepiska, potom kompenzuje uplne pixoviny. Ak toto ma byt nas medzinarodny rozhodca, tak sa nikto nemoze cudovat preco je nasa liga taka slaba! Jednoznacne najslabsi vykon rozhodcu na tomto sampionate aky som videl.
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

dair napísal:pomozte nasim lebo... :D
našim bohužiaľ už nepomože nič :(, ale aj tak dnes idem pozerať hokej do mesta, a budem im držať palce :) slovenskooo, slovenskooo 8)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

t0m4s3 napísal:Moze mi niekto vysvetlit co na tychto majstrovstvach robi pan "rozhodca" Jonak? Prva tretine USA-LAT jedna obrovska katastrofa, jasne fauly nepiska, potom kompenzuje uplne pixoviny. Ak toto ma byt nas medzinarodny rozhodca, tak sa nikto nemoze cudovat preco je nasa liga taka slaba! Jednoznacne najslabsi vykon rozhodcu na tomto sampionate aky som videl.
a co vravis na vykon rozhodcu v zapase CAN-LAT :lol: :lol: to bolo asi najslabsie co som ja videl..navyse to bol ten isty ch*j co nam piskal aj v Ostrave 2004 proti Kanade to semifinale....ked tam Lasaka za brankou podtrhli..ch*j hnusny....na MS uz si dufam nezapiska :evil:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

ale zapíska, veď je to američan, ináč na týchto ms som si všimol tiež taký faul na brankára, ako bol vtedy na lašáka, a rozhodca hneď pískal vylúčenie
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

artabanes napísal:ale zapíska, veď je to američan, ináč na týchto ms som si všimol tiež taký faul na brankára, ako bol vtedy na lašáka, a rozhodca hneď pískal vylúčenie
ale je to aj tak kkt :) vobec ma nezaujima ze je amik
Slizko
Light Star
Light Star

Dneska ideme domkov, náš pán FRANTISEK HOSSA môže posledný krat si dať gulaš v RIGE pred tým ako pôjdeme hrať má to jedno lebo zo zostavy SVK uroil guláš a tak ideme dneska domov a to preto pretožé Šwédi nás nabiju!. :?
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

Slizko napísal:Dneska ideme domkov, náš pán FRANTISEK HOSSA môže posledný krat si dať gulaš v RIGE pred tým ako pôjdeme hrať má to jedno lebo zo zostavy SVK uroil guláš a tak ideme dneska domov a to preto pretožé Šwédi nás nabiju!. :?
Domov pojdeme keď už tak v utorok :)
Slizko
Light Star
Light Star

bobormako napísal:Domov pojdeme keď už tak v utorok :)
tj jedno aj tak pôjdeme domkov!. :P
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Slizko napísal:tj jedno aj tak pôjdeme domkov!. :P
každý jeden tým pôjde domov. Je len otázkou času kedy :P
Napísať odpoveď