Hokej: MS 2006 v Lotyssku
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ale ludia to mate tak vzdy ked je niekto hore je s nim ked je dole nepozna ho...ale ludia ktory su s tebou aj ked si hore aj dole tak len to su pre mna dobri ludia...a neda sa sediet an dvoch stolickach zaroven takze by sa mal zrejme zorientovat ci reprezentovat Slovensko ako europoslanec alebo ako pomocu hokeja 
-
easton
Professional
Presne tak ,ale podla mojho nazoru by mal aj ian stastny hrat za Sovensko...ved to je slovenska krv a zisiel by sa no nie!!Dead_Warrior napísal:Ale ludia to mate tak vzdy ked je niekto hore je s nim ked je dole nepozna ho...ale ludia ktory su s tebou aj ked si hore aj dole tak len to su pre mna dobri ludia...a neda sa sediet an dvoch stolickach zaroven takze by sa mal zrejme zorientovat ci reprezentovat Slovensko ako europoslanec alebo ako pomocu hokeja
-
t0m4s3
Admin
Nechapem preco SZLH nenajme profesionalneho kvalitneho zahranicneho trenera - je to tak financne narocne? Pozrite sa na striedacku Svajciarska alebo Bieloruska. Mat kanadskeho trenera, som presvedceny ze nosime medailu z takmer kazdych MS s tymi hracmi co mame k dispozicii (nemyslim len tieto MS). Ked sa lame zapas, tak tam treneri lietaju po striedacke a nieco robia, kdezto nas Ferino sa drzi pod bradou a cumi do blba.
Yan Stastny sa narodil v Amerike takze Slovak je IBA tou krvou nicim inym a nechapem preco by ho mal Stastny ucit rozpravat po Slovensky.
Yan Stastny sa narodil v Amerike takze Slovak je IBA tou krvou nicim inym a nechapem preco by ho mal Stastny ucit rozpravat po Slovensky.
nemam chut ti tu nieco hovorit o tom ako to vsetko je, ale spytam sa ta vies co predtym robil Siroky? resp co este stale robi? ved to je "pan" podnikatel, totalne prachaty clovek co sa "stara" o svoje obchody, a pochybujem, ze sa venuje vedeniu SZLH viac ako svojim kseftomkali520 napísal:A ako moze vykonavat vobec dve take zodpovedne povolania ako je clen vedenia SLZH a euro poslanec? Tak nech roby len jedno.
budes hovorit ze Stastny je europoslanec, ale to ze europarlament zasada par dni do mesiaca to uz nevies, vsak? tak teda neviem kto sa hokeju venuje viac
-
ROKI49
Medium Professional
ehm viem ze to tu nepatri ale vzhladom na to ze sa tu baviteo Sirokom mi nedalo to sem nedat: http://www.aktuality.sk/spravy/krimi/si ... h-milionov
Ani jeden z tych dvochsundevil napísal:nemam chut ti tu nieco hovorit o tom ako to vsetko je, ale spytam sa ta vies co predtym robil Siroky? resp co este stale robi? ved to je "pan" podnikatel, totalne prachaty clovek co sa "stara" o svoje obchody, a pochybujem, ze sa venuje vedeniu SZLH viac ako svojim kseftom
budes hovorit ze Stastny je europoslanec, ale to ze europarlament zasada par dni do mesiaca to uz nevies, vsak? tak teda neviem kto sa hokeju venuje viac
-
t0m4s3
Admin
Moze mi niekto vysvetlit co na tychto majstrovstvach robi pan "rozhodca" Jonak? Prva tretine USA-LAT jedna obrovska katastrofa, jasne fauly nepiska, potom kompenzuje uplne pixoviny. Ak toto ma byt nas medzinarodny rozhodca, tak sa nikto nemoze cudovat preco je nasa liga taka slaba! Jednoznacne najslabsi vykon rozhodcu na tomto sampionate aky som videl.
a co vravis na vykon rozhodcu v zapase CAN-LATt0m4s3 napísal:Moze mi niekto vysvetlit co na tychto majstrovstvach robi pan "rozhodca" Jonak? Prva tretine USA-LAT jedna obrovska katastrofa, jasne fauly nepiska, potom kompenzuje uplne pixoviny. Ak toto ma byt nas medzinarodny rozhodca, tak sa nikto nemoze cudovat preco je nasa liga taka slaba! Jednoznacne najslabsi vykon rozhodcu na tomto sampionate aky som videl.
-
audiotrack
VIP