Nehody vsetkeho typu...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

pred xvilockou rozbite koleno.... som skakal cez murik... som vystipal 85% liehom .... dako zacina puchnut uvidime
millo
Star
Star

Re: Nehody vsetkeho typu...

Príspevok od používateľa millo »

kinjeril napísal:Nenasiel som ziadnu podobnu temu. Ak uz je taka neaka, sorry ;) Ale i tak by ma strasne zaujimalo, ci ste sa stali uz niekedy ucastnikom neakej nehody. Mam na mysli nehody ci uz automobilove, alebo nehody z bezneho zivota .... Strasne by ma zaujimaly Vase pocity, okolnosti a tak podobne... a myslim, ze nielen mna ;)
hej, 31.1.2005 som havaroval s dodávkov. čelný náraz do stromu. bolo to hnusné, hnusné a ešte raz hnusné...každý kto to videl sa čudoval že žijeme ( sedeli sme traja vpredu ) auto rozpárané....no normálne nemám chuť dalej to popisovať....neviem či to niekto zažil ale vždy mám taký zvláštny pocit ked sa niekto na to pýta...
...nezbavím sa pocitu že pri nás stál aniel strážny...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

kaper: Presne ten pocit poznam, kt. opisujes, aj ked ja som sa cez to rychlo preniesol. Mozno tomu napomohli aj maturity, kt. som mal na druhy den a nervozita okolo nich. Ale tiez, kazdy kto videl to auto si povedal, ze spolujazdec musel zomriet, ale stal pri mne anjel strazny. A zaujimave, ze som sa vobec nebal sadnut si za volant, proste akoby sa nic nestalo. Ale dnes viem, kam vedie ludska sprostost a blaznenie sa..
enigma8877
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa enigma8877 »

No ja okrem iného som mal zlomeniny kľúčnej kosti (pád z rebríka na chrbát), otras mozgu (úder do železnej bráničky pri naháňačke), nad ľavým okom mám asi 1,5 cm jazvu - rozbitá hlava (už si na to presne nepamätám, ale myslím, že som sa pošmykol na štrku a hlavou udrel do múrika), na lýžiarskom som si natiahol šľachy na ľavej nohe a to je myslím z mojho chorobopisu všetko. :wink:
millo
Star
Star

Príspevok od používateľa millo »

p4ra napísal:kaper: Presne ten pocit poznam, kt. opisujes, aj ked ja som sa cez to rychlo preniesol. Mozno tomu napomohli aj maturity, kt. som mal na druhy den a nervozita okolo nich. Ale tiez, kazdy kto videl to auto si povedal, ze spolujazdec musel zomriet, ale stal pri mne anjel strazny. A zaujimave, ze som sa vobec nebal sadnut si za volant, proste akoby sa nic nestalo. Ale dnes viem, kam vedie ludska sprostost a blaznenie sa..
jasné súhlasím. tiež som o dva dni sedel za volantom a šiel dokončiť robotu, čo sme v deň havárie nestihli. Bol som na tom ( ako vodič )
relatívne najlepšie, len dotlčený-trochu modrín odrenín atd.
nešťastie/smolu sme mali v tom,že nás proste sfúklo z rovnej cesty. bol nárazový vietor+kamion oproti, zamrznutá cesta a čerstvý sneh.
rýchlosť primeraná,ale aj tak sa stalo auto neovládatelným, no a doprotismeru sa mi podarilo nepreisť ale nezabránil som už tomu že nás vtiahlo do 1,5 metrového zrázu a bum strom. tam kde bol spolujazdec bol zrazu strom.
ale ako hovorím, aj ked auto bolo na totálku a ja som prišiel tým pádom o všetky svoje peniaze, som rád že tam hore si povedali že ma/nás nenechajú v štichu a sme všetci živí
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

ked som mal asi 6 rokov tak ma presiel bycikel zo 3 stehy na hlave a v 11 som si zlomil ruku na skateboarde som sa hral na antona orla potom mi ju operovali 2 stehy :D inak nic vaznejsie
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

zlomenina klucnej kosti... :lol: nic vaznejsie, lebo som bol mensi
a este po operacii znamienok asi po 6 stehov :cry: bez umrtvenia
special_p
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa special_p »

ja zazivam nehody dost casto takze menujem len tie najzaujimkavejsie.... 1. padol mi na stehno betonovy blok... nastastie sa mi nic nezlomilo...
2. na triednom vylete som spadol ( potkol som sa o koren vycnievajuci v Slovenskom Raji ked sme davali maraton :lol: ) .. mala ranka.. ale o 2 tyzdne mi museli rezat ranu bo tam zaschla trieska a cela noha mi hnisala.
4. pri Baskete mi vylomili predny zub
5. nepodarilo sa nam postavit skatersku rampu tak ako by sa to patrilo takze pri pokuse zdolat ju som sa pekne vyrubal.... asi tak z 2m vysky...
nic vazne.. narazene rebra.. vyklbene zapastie
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Mal som zarezanú lyžu do nohy asi 4 CM :) Zašité ! potom ked som bol malý som si rozbil hlavu o klučku ! a to je všetko :)
kurenadvore
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kurenadvore »

update: v stredu som si rozrazil celo na "harryho pottera" pri pade zo schodov (3 stehy) yes!! :cry: :lol: :lol:
Maiki
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

gule

Príspevok od používateľa Maiki »

tak som si vcera vecer, ked som siel spat, zhasol svetlo a rozslahal gule o stolicku.... vzdy potesi...... :cry:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

GothaR napísal:A ja som raz narazil s mojou BMX do protiiduceho auta(islo pomaly, bolo to v dedine), preletel som ho, sadol na bike a isiel kludne dalej. Tiez bez zranenia.
Nj mne sa stalo, ze ked som siel rano na fyziku, som si cestou cital ucivo a mal som na usiach mp3. A ako som prechadzal cez cestu (som sa pozeral, neviem odkial ten kkt vybehol) tak ma nejaky chlap na starej skodovke zobral od zadu, som sa suchol na celne sklo, a ztrtkal sa na zem. On vybehol chudak uplne mimo, vystresovany a ja som sa postavil a zacal mu nadavat ze ci je kkt, ze som mu mater je*al (cloveka dost nasere ked ho zrazi auto, ze ano :roll: ) atd. a na pisomku som prisiel neskoro. Akurat ked som povedal ze som meskal lebo ma zrazilo auto, tak si vsetci vratane ucitelky mysleli ze zasa vtipky, hmm co uz :wink: Celkom by ma zaujimalo akou rychlostou vtedy siel...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Gangy napísal:Nj mne sa stalo, ze ked som siel rano na fyziku, som si cestou cital ucivo a mal som na usiach mp3. A ako som prechadzal cez cestu (som sa pozeral, neviem odkial ten kkt vybehol) tak ma nejaky chlap na starej skodovke zobral od zadu, som sa suchol na celne sklo, a ztrtkal sa na zem. On vybehol chudak uplne mimo, vystresovany a ja som sa postavil a zacal mu nadavat ze ci je kkt, ze som mu mater je*al (cloveka dost nasere ked ho zrazi auto, ze ano :roll: ) atd. a na pisomku som prisiel neskoro. Akurat ked som povedal ze som meskal lebo ma zrazilo auto, tak si vsetci vratane ucitelky mysleli ze zasa vtipky, hmm co uz :wink: Celkom by ma zaujimalo akou rychlostou vtedy siel...
aj mna nabrala stara skodovka...mozno je to auto take shitne, ze nedokaze ani cloveka zranit :lol:
Maiki
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

trabant

Príspevok od používateľa Maiki »

GothaR napísal:aj mna nabrala stara skodovka...mozno je to auto take shitne, ze nedokaze ani cloveka zranit :lol:
kamosa sejmul trabant a ostala v nom diera (v trabiku, nie kamosovi) :D a majitela sa kamos pytal ci to treba vyvarit, ci si to opravi kartonom :hehe: a inak posral to sofer, bo kamos bol na prechode a debo nedobrzdil..... stacilo nohu vysunut a bol by to strhol do lava :hehe: ....
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

tak urcite v detstve nejake rozbitie hlavy a osuchane kolena...

pri korculovani som padol, myslel som, ze mi nic neni, korculejem dalej a kamos, ze kde mam predny zub... zlomil sa, potom mi ho zrobili a po asi 3 rokoch som sa "hral" s kamosom a drgol mi do papule a zase bol vonku :lol:

raz mi operovali nechet na nohe a vecer mi zacala z neho tiect krv, ked som dosol k doktorovi, tak sandala bola plna od krvi, potom mi ho robili asi tristvrte hodinu, to bolo nieco hrozne... uz nikdy nechcem zazit :?
hurfo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa hurfo »

Vcelku nic vazne.
Ako sopliak som strcil nohu do kolesa jazva z 12 stichov.
Pri lyzovacke zlomenina oboch kosti na pravom predkoleni 9 mesiacov sadra
Do lavej ma pohryzol dobre stavany vlciak.
Pri futbale som si stupil na snurku a sunul sa 2.5 m ksichtom po betone - zviera na 3 mesiace +zlomeny zub.
Raz som siel po bracha do skolky. prechadzal som cez cestu pockal kym prejde sanitka a vykrocil. Sundalo ma auto 3 dni fuc prebral som sa doma slaby otras mozgu par zlomenin.

Slaby odvar oproti kamaratovi ktory si sekerou utal ukazovak s palcom.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

hurfo napísal:Vcelku nic vazne.

Pri futbale som si stupil na snurku a sunul sa 2.5 m ksichtom po betone - zviera na 3 mesiace +zlomeny zub.
tak toto by som nechcel zazit...
k tomu kamaratovi a sekere: prisili mu to naspat alebo nie? kamosovej sestre sa stalo nieco podobne so sekacikom na maso, prst dali do ladu, isli na pohotovost a prst mala naspat :lol:
hurfo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa hurfo »

GothaR napísal:tak toto by som nechcel zazit...
k tomu kamaratovi a sekere: prisili mu to naspat alebo nie? kamosovej sestre sa stalo nieco podobne so sekacikom na maso, prst dali do ladu, isli na pohotovost a prst mala naspat :lol:
Neprisili pretoze nedal nic doktorovi do vacku. Aj napriek tomu ze inej babe v ten tyzden prisili vsetky 4 prsty po tom co si ich odrezala na cirkulari. Niektori lekari su strasne svine.
brejky
Expert
Expert

Príspevok od používateľa brejky »

to last_knight:zalepene oko lepidlom?co si robil?
BTW:ja nic vazne akurat nedavno pad z motorky ale nic moc len vytknuty clenok a moto sa rozpada...:)
a ako 3 rocny som vdychol kost z ryby a nasi schopny lekari z okresu nevedeli co mi je ale nakoniec sme isli do BA a tam mi to vybrali...bolo to len tak tak nemohol som dychat len som piskal... :)...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

v piatok sa mi za jazdy na biku(cca 25km/h) ulomila predna vidla :cry:
som sa nasiel xichtom na zemi.... diagnoza.... zlomeny nos a roztrhnuta ta blana co je medzi hornou perou a dasnom..... ale okrem opuchnuteho nosu nic na xichte nebolo vidno :wink: este v nedelu som nemohol otocit hlavou co ma bolel krk..... supa to bola riadna.... teraz to uz je v pohode len nos semtam boli..... to som ani u doktora nebol... ale najviac ma stve ze mam rozdrete plece... odrenina asi tak 5x5cm.. koza vobecc.... najhorsie je na tom to ze mi to ako tak zaschne... a uz ket to je zaschnute ta staci najmensi pohyb a cele to popraska a mokva jak svina..... vzdy je to v rovnakom stave uz 4 dni.... neznam co s tym.. este ze to nehnisa a nekrvaca
Napísať odpoveď