Trest smrti

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mal by sa zaviest v EU trest smrti?

Ano
225
53%
Nie
167
40%
Neviem
29
7%

Celkom hlasov: 421

Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Vesper napísal:preboha ty si konecne uvedom ze rasizmus a fasizmus zdaleka nie je to iste :roll: ked clovek nema rad negrov to este neznamena ze je hned nazi... a ako uz povedal aryan angel tak je rozdiel medzi propagandou a utokom :roll: :roll:
Spomenul som niekde rasizmus ?? a aj tak ked niekto bije cigana a kričí sieg heil neni to rasizmus ?? :lol:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Digital napísal:Spomenul som niekde rasizmus ?? a aj tak ked niekto bije cigana a kričí sieg heil neni to rasizmus ?? :lol:
len stale spajas rasizmus s fasizmom... a pritom jedna z tychto veci je o dost horsia... aspon na slovensku
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Vesper napísal:len stale spajas rasizmus s fasizmom... a pritom jedna z tychto veci je o dost horsia... aspon na slovensku
A odkedy neni sucast fasizmu rasizmus ?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Odkedy je fasizmus fasizmom, nacizmus nacizmom, blbci blbcami a dojmy nie su pojmamy...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

jednoznacne trest smrti, este aby som ja zivil nejake odsudeneho, ved oni ziju kua z mojich,vasich (ti co pracuju) dani predsa nie?
za zavazne nasilne trestne ciny jednoznacne smrt
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

s tymto vobec nesuhlasim,myslim si ze je to totalna blbost ked napriklad niekto nic nespravil a mozu to na neho nasit tak potom dostane trest smrti aj ked je nevinny to je blbost
kvint3
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kvint3 »

1. Nikdy by som si nechcel zobrat na svedomie to, ze som niekoho odsudil na smrt.
2. Zabitie cloveka, aj toho co zabil druheho, nie je podla mna satisfakcny trest. Clovek by mal za svoj cin trpiet. Smrt ho len rychlo zbavi zodpovednosti. Cize dozivotie je velmi dobry a postacujuci trest - uz nikdy nemat slobodu. Aj tak nebude zit dlho.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Necital som predchadzajuce prispevky, ale namiesto trestu smrti by som dal dozivotie bez moznosti predcasneho prepustenia a mozno aj na samotke ato je podla mna urcite vacsi trest ako smrt...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

will.i.am napísal:Necital som predchadzajuce prispevky, ale namiesto trestu smrti by som dal dozivotie bez moznosti predcasneho prepustenia a mozno aj na samotke ato je podla mna urcite vacsi trest ako smrt...
..... sorry man ..ale dozivotie je vzdy bez sance na predcasne prepustenie.... :-D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

moj nazor je ze ked sa niekomu dokaze ze na 100 % zabil ..tak si nic ine ako smrt nezasluzi .... je to o tej ekonomike ako sa tu uz pisalo ...
... tak ako v cine .. jeden naboj vyjde lacnejsie ako jeden obed vo väznici :-D ...
... a na tolko elektriky na rozsvietenie jedneho trestanca by sa nasi danovi poplatnici hadam uz nejako vyzbierali ...
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Digital napísal:A odkedy neni sucast fasizmu rasizmus ?
Fasizmus a rasizmus nemusia ist ruka v ruke. Fasizmus v svojej podstate neni ideologia rasisticka, ide skor o to ze je potrebne mat na cele silneho jednotlivca a ti co niesu za su odstraneny natrvalo.
Skor nacizmus ide z rasizmom bok po boku pretoze odstranuju sa nie len "neprajnici" ale aj specificke skupiny ludi. Nacizmus je v podstate asi niaka forma fasizmu kedze ma podobne principy az na to ze fasizmus nie je rasovo zalozeny.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

nordkapp_pb napísal:moj nazor je ze ked sa niekomu dokaze ze na 100 % zabil ..tak si nic ine ako smrt nezasluzi .... je to o tej ekonomike ako sa tu uz pisalo ...
... tak ako v cine .. jeden naboj vyjde lacnejsie ako jeden obed vo väznici :-D ...
... a na tolko elektriky na rozsvietenie jedneho trestanca by sa nasi danovi poplatnici hadam uz nejako vyzbierali ...
Samozrejme, vsetko ma svoje vyhody a nevyhody. No byt uvazneny v malej tmavej cele do konca zivota sam, tak pre mna by to bolo urcite horsie ako smrt...
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

Trest smrti by mal byt davany tym zlocincom,ktori vezmu zivot nevinnym ludom.
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lamor »

trest smrti vobec nie- nemyslite ze hnit do smrti v base je horsie?smrtou to tej svini vacsinou iba ulahcia .. a okrem toho ked je obvineny nevinny mozu mu vysetrovatelia toho zlocinu vlastne aj zachranit zivot.. ja som za dozivotie
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

kvint3 napísal:1. Nikdy by som si nechcel zobrat na svedomie to, ze som niekoho odsudil na smrt.
2. Zabitie cloveka, aj toho co zabil druheho, nie je podla mna satisfakcny trest. Clovek by mal za svoj cin trpiet. Smrt ho len rychlo zbavi zodpovednosti. Cize dozivotie je velmi dobry a postacujuci trest - uz nikdy nemat slobodu. Aj tak nebude zit dlho.
Presne si to vystihol ! len by som este dodal ze take nieco len podpori vrazdenie vo svete ! nasilie stale plodi len nasilie ! a vlastne povolenim trestu smrti zakon dovoli ZABIT niekoho a to uz z akych kolvek dovodov zakon POVOLUJE VRAZDU !!! BTW date popravit cloveka co zabil troch ludi a spolu su teda mrtvi styria !!! je to totalna BLBOST povolit trest smrti ! JEDNOZNACNE DOZIVOTIE ANO ... a povolit trest smrti len koli ekonomike je totalny vrchol EGOIZMU a primitivnosti ludi ! a este jeden dovod preco nie je prve a zakladne ludske pravo:"PRAVO NA ZIVOT" ! a to znamena ze KAZDY clovek ma pravo zit a NIKTO nema pravo mu zivot vziat !!!
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

Predchadzajúce prispevky som nečítal takže ked tam bude niečo podobne ospravedlnujem sa ... môj názor: ,,, je to asi tak ... porovnajme ... Slovensko, USA, Malajzia a ost. štáty tomuto blízke. Na Slovensku ked niekto zabije napr. 2 - 3 ludi dostane 20 rokov ... oooooo aky veľký trest ... USA ... Pamätam sa, Koby Bryant mohol dostať za ZNASILNENIE 4 roky až DOŽIVOTIE ... ale stejne ... Čo sa týka trestu smrti je USA u mňa na prvej priečke (jednoducho oko za oko, zub za zub !!!)... ! ... jednoducho si nemôžem pomôcť ... a Malajzia ? ... tam vám stačí 0,5 Kg marihuany previesť cez hranicu a ste na ŠIBENICI (skutočný príbeh jedného Australčana). Tak sa zamyslite a povedze sami ... to je asi môj postoj k tejto téme ... dakujem za vyjadrenie ... [PS: Kauza KYSELINARI ... až JEDEN z nich dostal DOŽIVOTIE !!!!!!! a pritom si len predstavte čo so svojimi obeťami dokazali urobiť, a pritom ich ešte aj mučili tými najhoršími spôsobmi (napr. pred tým ako ich zastrelili a nasledne rozpustili v kyseline im VYPICHOVALI oči a podobne veci.) ... toto snáď nie je normálne ? ... Hanba slovenským súdom !!! Nech žije Slotov (niesom za neho ale v niektorých veciach ma fakt pravdu) návrh o zavedenie trestu smrti ...]
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Prečítaj si prvý uplinkov príspevok ten hovorí za všetko. Ved doživotie je ovela horšia smť než na elektrickom kresle.. Chápeš do konca života to miliónkrát olutuješ. A vieš si vôbec predstaviť 30 rokov v jednej miestonsťi..? A to že by si žil stím že už sa z nej v živote nedostaneš. myslím že to je horšia predstava ako predstava rýchlej smrti.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

MS FRANKY napísal:Prečítaj si prvý uplinkov príspevok ten hovorí za všetko. Ved doživotie je ovela horšia smť než na elektrickom kresle.. Chápeš do konca života to miliónkrát olutuješ. A vieš si vôbec predstaviť 30 rokov v jednej miestonsťi..? A to že by si žil stím že už sa z nej v živote nedostaneš. myslím že to je horšia predstava ako predstava rýchlej smrti.
si zrataj aka je na slovensku kriminalita, kolko ludi je na slobode a nic sa nedeje, mame uplne slabe sudnoictvo a ovela slabsiu prokuraturu,prietahy v jednaniach, na zaplakanie, a vsetci ti co su zatvoreny, to je len pritaz statu sa o nich starat, ukradnes?odrezat ruku,zavaszny trestny cin?smrt
keby vam znasilnili,zabili niekoho z rodiny, inak by ste pisali
som toho zastancom jak svina
kvint3
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kvint3 »

Pred nedavnom pustili jedneho pedofila, alebo ho prevazali dakam uz ani neviem presne kde to bolo...ale ked vysiel z jednej budovy, mal nasadnut do uz pripraveneho auta, ktore bolo ani ne 10 metrov od vchodu a zrazu sa na neho vyrojili davy rodicov, ktory ho dobili...a policia sa ani nesnazila zasiahnut, lebo vedela preco ho nechala ist sameho...

Proste je to uz tak. Ludia potrebuju vediet ze clovek, ktory im sposobil bolest, trpi. A myslite, ze smrt je utrpenie? Smrt je vykupenie. Keby niekto znasilnil alebo nieco ine spravil niekomu z mojej rodiny, urcite by som nechcel aby mu v priebehu par dni len tak pichli injekciu a on za minutu bezbolestne zomrie, ani nebude vediet ako.

Na druhej strane, ktovie aky rozsudok dostane clovek na tom sude tzv. poslednom. :wink:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

vsetci tu hovorite ze je lepsie zomriet ako byt do konca zivota zavrety v base :evil: ale chcel by som vidiet jedneho odvazneho z vas keby vam dal niekto seriozne na vyber... jasne ze kazdy by si vybral dozivotie tak potom ako mozte tvrdit ze smrt je vykupenie? :roll: tvrdim ze smrt je horsia ako dozivotie... to si sice niekto z nas nevie predstavit, ale skusme... viete ze za dva dni vas popravia... nikdy uz neuvidite svojich priatelov, rodinu... ostane po vas iba hrob z menom ktore uz ale za par rokov nebude mat ziadny vyznam... takze ja tvrdim DOZIVOTIE JE MENSI TREST AKO SMRT!
Napísať odpoveď