Hovoriš jak keby si bol na besede s bolševikmi !Aryan Angel napísal:to uz priamo nesuvisi... okrem toho keby nezautocili Nemci, tak zautocia bolsevici na nich..
Skinheads
A chcelo Nemecko povodne zautocit na Francuzko a Britaniu?Rubiki napísal:No to je pravda, ale ze by chcelo zautocit Francuzko alebo Britania......?
No samozrejme ze vypovedali vojnu ked im napadli spojenca, to je snad logickeAryan Angel napísal:A chcelo Nemecko povodne zautocit na Francuzko a Britaniu?Prve vypovedali vojnu Nemecku Francuzko a Anglicko, co malo v takom pripade Nemecko robit?:) Samozrejme tam su okolnosti okolo Polska, ale o tom uz tato tema nie je
Ono je nieco ine pozdvihnut narod a zaviest narod do vojny.
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
EHM ... CHCELO !!! povodny plan nemecka bol ovladnut CELU europu a nie len stred ... stred mal tvorit len jadro velkonemeckej rise (myslim ze tak nejak sa to malo volat) Ale toto nema vela spolocne s SH ... btw mozno by sa mohla zalozit nejaka tema o druhej svetovej, teraz je to tu v modeAryan Angel napísal:A chcelo Nemecko povodne zautocit na Francuzko a Britaniu?Prve vypovedali vojnu Nemecku Francuzko a Anglicko, co malo v takom pripade Nemecko robit? Samozrejme tam su okolnosti okolo Polska, ale o tom uz tato tema nie je.. : )
to by ma zaujimalo odkial poznas povodne plany Nemecka ale budis:)
k tomu co pisal rubiki.. kto ma zaujem, si precita http://pozorovatel.sk/dejiny/Kto%20zapr ... %20I..html
k tomu co pisal rubiki.. kto ma zaujem, si precita http://pozorovatel.sk/dejiny/Kto%20zapr ... %20I..html
k tomuto a teme SH tolko, ze tu dnes nikto nechce dalsiu bratovrazednu vojnu..Rubiki napísal:Ono je nieco ine pozdvihnut narod a zaviest narod do vojny.
-
kurenadvore
Medium Expert
Ten clanok na ktory si dal link je napisany prilis divne. Je dost jednostranny a su tam pisane fakty len jedneho typu. Vobec neposkytuje komplexny obraz co sa vtedy dialo. Kedykolvek by mohol niekto napisat nieco podobne s tym ze by to bolo proti nemecku.
Pise tam o tom ako Nemci chceli hlasovat o tom komu patri uzemie a ze by to vyhrali, lebo ich tam zije vela atd...je to akoby si tu zacali hlasovat Madari o dacom takom a ver my ze vtedy by som tam tiez poslal vojsko nech to riesi.
Proste si treba zohnat zdroj komplexnejsi, lebo vypisat a prekrutit vsetko v prospech jedneho je divne.
Ale preco Nemecko ktore je tam vykreslene ako risa dobra strielala svojich odporcov, deportovala obyvatelstvo a hlasila rasovu nadradenost?
A ze Hitler vlastne chcel polsku pomoct ma dostalo. Hitler polsko nenavidel.
Pise tam o tom ako Nemci chceli hlasovat o tom komu patri uzemie a ze by to vyhrali, lebo ich tam zije vela atd...je to akoby si tu zacali hlasovat Madari o dacom takom a ver my ze vtedy by som tam tiez poslal vojsko nech to riesi.
Proste si treba zohnat zdroj komplexnejsi, lebo vypisat a prekrutit vsetko v prospech jedneho je divne.
Ale preco Nemecko ktore je tam vykreslene ako risa dobra strielala svojich odporcov, deportovala obyvatelstvo a hlasila rasovu nadradenost?
ucelovo napisany clanokRubiki napísal: Ale preco Nemecko ktore je tam vykreslene ako risa dobra strielala svojich odporcov, deportovala obyvatelstvo a hlasila rasovu nadradenost?
To mas to iste ako ked Bush prehlasoval ze on chce vlastne len Iraku pomoct...
My sme si dali take pravo. A ked su tu tak spominany nemci tak by som povedal ze spojenci si o tu vojnu koledovali a takysto aj zidia si koledovali o holokaust. Dat niekomu reparacia 49 miliard dolorov ktore by nemecko splacalo az do roku 1989 tak je podla mna nerealne. A s tymto rozhodnutim si spojenci vyprovokovali vojnu. A zidia tu uz boli velakrat rozoberany ale prakticky si za to mozu sami, na co sa tam hrnuli podnikat, mali ist tam do palestini a zostan tam a mozno by ani ziadna vojna nebola. A ked nas tak nacisti strasne chceli vyhubit tak preco to nespravili? Je to len dalsie zavadzanie a klamanie ludi.miki690 napísal:No ved to je logicke ze maju iny pohlad na hubenie slovanou ked su sami slovanmito by sa sami museli pozabijat aby naplnili svoju ideologiu
![]()
![]()
Kali> K tomu ich IQ ... ak maju vysoke IQ tak si tym nacizmom nieco kompenzuju ... a ak si nic nekompenzuju tak maju male IQBTW preto ze je afrika menej vyspela tak ju musime dobyt, ovladnut a zruinovat este viac ako je len preto ze sme vyspelejsi ? Kto nam dal take pravo ? Kto dal pravo rimanom? proste od veci ... nezmysel je to obycajna ludska chamtivost, tuzba po moci, uznani a respekte za kazdu cenu (aj za cenu zivota inych ludi)
Mno "koledovat si o vojnu"....mas v podstate pravdu, hadam kazdemu kto bol v 1918 v Parizi sa pozriet co sa tam dialo a ake reparacie musi nemecko zaplatit bolo asi jasne ze v nemecku bude tak zle ze sa tam vytvori idealna poda pre diktatorsky rezim co je zaciatok problemov.
K zidom....skus hadat preco su taki dobri obchodnici? Totizto v minulosti a hlavne tej krestanskej bola praca s peniazmi povazovana za nieco zle. V tom pripade sa spravy financii zvycajne !!!museli!!! chytit zidia tu zijuci a za tie roky sa s nich vyprofilovali skuseni obchodnici a uzernici.
K zidom....skus hadat preco su taki dobri obchodnici? Totizto v minulosti a hlavne tej krestanskej bola praca s peniazmi povazovana za nieco zle. V tom pripade sa spravy financii zvycajne !!!museli!!! chytit zidia tu zijuci a za tie roky sa s nich vyprofilovali skuseni obchodnici a uzernici.
No myslim si ze je to blbost, ale budis povedzme ze je to pravda. Ale aj tak nechapem ze ked su taky mudri tak preco s toho nemecka nezmyzli ked mohly? Vsak videli ze s tam formuje strana namierena proti nim. A ako som uz spomynal keby zostali v tej palestine nic by sa im nestalo ich chyba.Rubiki napísal:Mno "koledovat si o vojnu"....mas v podstate pravdu, hadam kazdemu kto bol v 1918 v Parizi sa pozriet co sa tam dialo a ake reparacie musi nemecko zaplatit bolo asi jasne ze v nemecku bude tak zle ze sa tam vytvori idealna poda pre diktatorsky rezim co je zaciatok problemov.
vojna-cely problem zacal v decembri 1918 podpisanim primeria,ktore si Dohoda vysvetlila ako kapitulaciu GER-preto sa v 1919 vo Versailes citili ukrivdeni a taky nacionalista a recnik to vyuzil... a potom si "len" zobral Porynie-cakal co urobi Zapad a neurobil nic; zaangazoval sa do ESP obcianskej vojny a Zapad neurobil nic,anektoval Rakusko a stale nic...
potom presvedcil Zapad,ze ked Benes neodstupi Sudety bude zodpovedny za vojnu-a Zapad stale cakal...az Polici odmietli odovzdat "Koridor" a tak tam poslal vojska..a Zapd mu vojnu vyhlasil az 3 dni potom...
podla knihy Priciny druhej svetovej vojny
Zidia-ak by si videl,ze napr Madari maju majetky a ty ako Slovak musis zit v BA pod mostom mal by si ich v laske?
potom presvedcil Zapad,ze ked Benes neodstupi Sudety bude zodpovedny za vojnu-a Zapad stale cakal...az Polici odmietli odovzdat "Koridor" a tak tam poslal vojska..a Zapd mu vojnu vyhlasil az 3 dni potom...
podla knihy Priciny druhej svetovej vojny
Zidia-ak by si videl,ze napr Madari maju majetky a ty ako Slovak musis zit v BA pod mostom mal by si ich v laske?
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa: