Trest smrti
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
keby to stat uzakonil tak by automaticky prebral zodpovednost a potom by sa uz zle mohli citi akurat vykonavatelia... myslim ze v amerike to riesia takym sposobom ze viac ludi stlaci to smrtelne tlacidlo a len jednym z nich sa skutocne spusti injekcia a potom nemaju zle svedomie (alebo vlastne to citia ako kolektivnu vinu)tomexx napísal:Neviem ci je trest smrti riesenie.. Chapes, kto za to vezme zodpovednost..
áno na Slovensku je veľká kriminalita ale väčšie organizované skupiny sa súdu neboja ani trestov.. Jednoducho si sudcu podplatia a je to. Ale zas také tresty ako rezanie rúk a pod.. to je návrat do minulosťi a nedáva vôbec logiku prečo by sa to malo zavádzať zase ked to ludstvo samo zamietlo?canopus napísal:si zrataj aka je na slovensku kriminalita, kolko ludi je na slobode a nic sa nedeje, mame uplne slabe sudnoictvo a ovela slabsiu prokuraturu,prietahy v jednaniach, na zaplakanie, a vsetci ti co su zatvoreny, to je len pritaz statu sa o nich starat, ukradnes?odrezat ruku,zavaszny trestny cin?smrt
keby vam znasilnili,zabili niekoho z rodiny, inak by ste pisali
som toho zastancom jak svina
ake svedomie dpc, sa tu chcete bavit o zlom svedomi zo stlacenia tlacitka ?
to su nepodstatne detaily.. zakon a spolocnost sama opravnuje kata k vykonaniu trestu a tak nesie aj zodpovednost.. vsetko ostatne su len keci..
chod nieco ukradnut do saudskej arabie 
ludstvo?MS FRANKY napísal: Ale zas také tresty ako rezanie rúk a pod.. to je návrat do minulosťi a nedáva vôbec logiku prečo by sa to malo zavádzať zase ked to ludstvo samo zamietlo?
Saudská Arábia nieje Európa.. V saudskej arábií ťa zarežú bratia sestry s ktorou si scudzoložil..Aryan Angel napísal:ake svedomie dpc, sa tu chcete bavit o zlom svedomi zo stlacenia tlacitka ?to su nepodstatne detaily.. zakon a spolocnost sama opravnuje kata k vykonaniu trestu a tak nesie aj zodpovednost.. vsetko ostatne su len keci..
ludstvo?chod nieco ukradnut do saudskej arabie
-
miki690
Medium Professional
Pozri sa ked sa to tak vezme tak aj spust na pistoli je len tlacitko a zabije cloveka. Ide hlavne o to, ze spolocnost by nemala dat take opravnenie katovi aby zabil. A aj ked ten kat ma opravnenie zabit tak mu to nemoze byt len tak fuk ze zmacknem tlacitko a je po nom sak mi to stat dovoluje.... taky clovek by mal pravdepodobne sklon aj k normalnej vrazde a urcite by toho bol schopny ked neciti nijaku zodpovednost za smrt odsudeneho ....Aryan Angel napísal:ake svedomie dpc, sa tu chcete bavit o zlom svedomi zo stlacenia tlacitka ?to su nepodstatne detaily.. zakon a spolocnost sama opravnuje kata k vykonaniu trestu a tak nesie aj zodpovednost.. vsetko ostatne su len keci..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... este k tomu svedomiu ....
... chcete mi tu niektori povedat ze keby vam nejaky pedofilny kanibal
brutalne zavrazdil bez stipky citu dieta , ze by ste to tlacitko nestlacili ????
.... vravite blbosti ..pretoze by ste mu chceli este aj vidiet do oci ked ho
budete stlacat !!!! ... za to dam svoju umelu ruku do ohna !!!! .....
brutalne zavrazdil bez stipky citu dieta , ze by ste to tlacitko nestlacili ????
-
tomexx
King
Zlo zlom neznicis... To zistis (mozno), ked toho v zivote viacej prezijes...nordkapp_pb napísal:... este k tomu svedomiu ....