Ja sa skor cudujem, ze tam nie su Spanieli
Futbal: MS 2006 v Nemecku
Spanieli na vrcholnom turnaji nikdy nic nedokazali a ani tento rok to nebude o nic lepsie, oni proste nemaju tahuna v time, niekoho na koho by sa dalo spolahnut, nieco ako ronaldinho v brazilii. To skorej by som tipol portugalsko. Ale moj tip je nemecko. Nemmam ich sice rad lebo hraju otrasne na jeden gol a vsucasnom futbale sa to dost vyplaca. A domacim tymom rozodcovia dost nadrziavaju, napr v roku 2002 Korea, presla cez talianov ktorym rozhodca neuznal gol, a vylucil Tottiho za filmovanie co bol ocividny faul, taksto presla aj cez spanielov kde im rozhodca neuznali dva regulerne goly (tam mali spanieli sancu ale prepasli si ju alebo skorej ten rozhodca im to prepasol). To iste aj France 98, proti Paraguaju, kde rozhodca im neodpiskal jedenastku. Proste domaci tym musi byt aspon v semifinale. Ale fandit budem jednoznacne Brazilii a HolandskuDem0n napísal:Hore su asi najpravdepodobnejsi vitazi, ak si myslite, ze zvitazi Africky Tim dajte mozno "niekto iny"![]()
Ja sa skor cudujem, ze tam nie su Spanieli
nemci nemaju sancu...ani rozhodcovia im nepomozu....maju iba Ballackakali520 napísal:Spanieli na vrcholnom turnaji nikdy nic nedokazali a ani tento rok to nebude o nic lepsie, oni proste nemaju tahuna v time, niekoho na koho by sa dalo spolahnut, nieco ako ronaldinho v brazilii. To skorej by som tipol portugalsko. Ale moj tip je nemecko. Nemmam ich sice rad lebo hraju otrasne na jeden gol a vsucasnom futbale sa to dost vyplaca. A domacim tymom rozodcovia dost nadrziavaju, napr v roku 2002 Korea, presla cez talianov ktorym rozhodca neuznal gol, a vylucil Tottiho za filmovanie co bol ocividny faul, taksto presla aj cez spanielov kde im rozhodca neuznali dva regulerne goly (tam mali spanieli sancu ale prepasli si ju alebo skorej ten rozhodca im to prepasol). To iste aj France 98, proti Paraguaju, kde rozhodca im neodpiskal jedenastku. Proste domaci tym musi byt aspon v semifinale. Ale fandit budem jednoznacne Brazilii a Holandsku
Tak potom aj Greci hrali behavi a pracovity futbal, co pod tym vidis? Nemci hrali najkrajsi futbal za cias Beckenbauera ale teraz je to nic moc. Viem ze bojuju a hraju do poslednej sekundy ale ak by som si mal vybrat tak tento styl hry lepsie preferuje Anglicko.marosko1991 napísal:oni hraju behavy a pracovity futbal
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
jj Luca Toni...tak vies jako ked ma niekto zlatu kopacku za 31 golov a to v pomaly najdefenzivnejsej lige sveta tak ho radi prijmu do repreB3rET napísal:co je to za hraca ten Toni??? som o nom len nedavno pocul a tiez sa mi zda ze ma hrat za Taliansko.. nedavno mal zlatu kopacku asi...