Futbal: MS 2006 v Nemecku

O športe...

Kto to podla vas vyhra???

Brazilia
83
42%
Argentina
11
6%
Holandsko
5
3%
Taliansko
31
16%
Anglicko
14
7%
Francuzsko
23
12%
Niekto iny
29
15%

Celkom hlasov: 196

Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Hore su asi najpravdepodobnejsi vitazi, ak si myslite, ze zvitazi Africky Tim dajte mozno "niekto iny" :)

Ja sa skor cudujem, ze tam nie su Spanieli :?
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Dem0n napísal:Hore su asi najpravdepodobnejsi vitazi, ak si myslite, ze zvitazi Africky Tim dajte mozno "niekto iny" :)

Ja sa skor cudujem, ze tam nie su Spanieli :?
Spanieli na vrcholnom turnaji nikdy nic nedokazali a ani tento rok to nebude o nic lepsie, oni proste nemaju tahuna v time, niekoho na koho by sa dalo spolahnut, nieco ako ronaldinho v brazilii. To skorej by som tipol portugalsko. Ale moj tip je nemecko. Nemmam ich sice rad lebo hraju otrasne na jeden gol a vsucasnom futbale sa to dost vyplaca. A domacim tymom rozodcovia dost nadrziavaju, napr v roku 2002 Korea, presla cez talianov ktorym rozhodca neuznal gol, a vylucil Tottiho za filmovanie co bol ocividny faul, taksto presla aj cez spanielov kde im rozhodca neuznali dva regulerne goly (tam mali spanieli sancu ale prepasli si ju alebo skorej ten rozhodca im to prepasol). To iste aj France 98, proti Paraguaju, kde rozhodca im neodpiskal jedenastku. Proste domaci tym musi byt aspon v semifinale. Ale fandit budem jednoznacne Brazilii a Holandsku
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

kali520 napísal:Spanieli na vrcholnom turnaji nikdy nic nedokazali a ani tento rok to nebude o nic lepsie, oni proste nemaju tahuna v time, niekoho na koho by sa dalo spolahnut, nieco ako ronaldinho v brazilii. To skorej by som tipol portugalsko. Ale moj tip je nemecko. Nemmam ich sice rad lebo hraju otrasne na jeden gol a vsucasnom futbale sa to dost vyplaca. A domacim tymom rozodcovia dost nadrziavaju, napr v roku 2002 Korea, presla cez talianov ktorym rozhodca neuznal gol, a vylucil Tottiho za filmovanie co bol ocividny faul, taksto presla aj cez spanielov kde im rozhodca neuznali dva regulerne goly (tam mali spanieli sancu ale prepasli si ju alebo skorej ten rozhodca im to prepasol). To iste aj France 98, proti Paraguaju, kde rozhodca im neodpiskal jedenastku. Proste domaci tym musi byt aspon v semifinale. Ale fandit budem jednoznacne Brazilii a Holandsku
nemci nemaju sancu...ani rozhodcovia im nepomozu....maju iba Ballacka
kali520
Darca
Darca

marosko1991 napísal:nemci nemaju sancu...ani rozhodcovia im nepomozu....maju iba Ballacka
a povedal by si ze greci vyhraju Euro? Pokial budu murovat tak to vyhraju.
Drago
Guru
Guru

kali520 napísal:a povedal by si ze greci vyhraju Euro? Pokial budu murovat tak to vyhraju.
az na to ze Nemci nemuruju :roll:
kali520
Darca
Darca

marosko1991 napísal:az na to ze Nemci nemuruju :roll:
Nemuruju sice tak ako Greci ale tiez nehraju bohvie aky futbal, snad ale ked budu doma tak ukazu ze vedia aj utocit.
Drago
Guru
Guru

kali520 napísal:Nemuruju sice tak ako Greci ale tiez nehraju bohvie aky futbal, snad ale ked budu doma tak ukazu ze vedia aj utocit.
oni hraju behavy a pracovity futbal :wink:
kali520
Darca
Darca

marosko1991 napísal:oni hraju behavy a pracovity futbal :wink:
Tak potom aj Greci hrali behavi a pracovity futbal, co pod tym vidis? Nemci hrali najkrajsi futbal za cias Beckenbauera ale teraz je to nic moc. Viem ze bojuju a hraju do poslednej sekundy ale ak by som si mal vybrat tak tento styl hry lepsie preferuje Anglicko.
ttt4
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ttt4 »

Podla mna bude prekvapenim turnaja argentina.Maju dost talentov tak uvidime co dokazu.
Drago
Guru
Guru

ttt4 napísal:Podla mna bude prekvapenim turnaja argentina.Maju dost talentov tak uvidime co dokazu.
prekvapenim?? oni su vzdycky favoritmi na vitazstvo :roll: :)
kali520
Darca
Darca

marosko1991 napísal:prekvapenim?? oni su vzdycky favoritmi na vitazstvo :roll: :)
Presne, prekvapenie bude ked to vyhra pobrezie slonoviny alebo togo
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Prekvapenie bude ked to vyhra Trinidad a Tobago :) Viete ake budu kurzy v stav. kancelariach na ich celkovy triumf :D Pred 4 rokmi bol najvyssi tusim 250, uz neviem na koho :) Spat k teme - myslim ze najvacsi favorit je Brazilia, ale zapasy nevyhrava papier(supiska), ale vykon na ihrisku
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ganja_rk »

taktiez si myslim ze najvacsim favoritom je brazilia,pretoze nikto nema takeho hraca ako je ronaldinho ale okrem brazilie budem drzat palce aj holandsku lebo to je moj srdcovy tym,ale aj taliani hraju dost zaujimavy futbal,no v kazdom pripade to budu zaujimave MS
ttt4
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ttt4 »

marosko1991 napísal:prekvapenim?? oni su vzdycky favoritmi na vitazstvo :roll: :)
no len aby to nedopadlo ako na poslednych majstrovstvach ked sa nedostali ani zo skupiny ,ale ja im drzim palce.
Drago
Guru
Guru

TALIANSKO DO TOHOO...Totti , Del Piero, Nesta, Cannavaro, Gilardino, Pirlo 8)
martinho
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa martinho »

jednoznacne Brazilia...Ronaldinho,Ronaldo,Robinho,Adriano,Cafu,Kaka,Roberto Carlos,Dida,Edmilson a spustu dalsich 8)
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

marosko1991 napísal:TALIANSKO DO TOHOO...Totti , Del Piero, Nesta, Cannavaro, Gilardino, Pirlo 8)
co je to za hraca ten Toni??? som o nom len nedavno pocul a tiez sa mi zda ze ma hrat za Taliansko.. nedavno mal zlatu kopacku asi...
Drago
Guru
Guru

B3rET napísal:co je to za hraca ten Toni??? som o nom len nedavno pocul a tiez sa mi zda ze ma hrat za Taliansko.. nedavno mal zlatu kopacku asi...
jj Luca Toni...tak vies jako ked ma niekto zlatu kopacku za 31 golov a to v pomaly najdefenzivnejsej lige sveta tak ho radi prijmu do repre :) inac hrava za AC Fiorentina
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

martinho napísal:jednoznacne Brazilia...Ronaldinho,Ronaldo,Robinho,Adriano,Cafu,Kaka,Roberto Carlos,Dida,Edmilson a spustu dalsich 8)
tento rok budu nezdolatelny na majstrovstvach
Kapone11
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kapone11 »

Brazilii fandim ale budu to mat VEEEEEEEEEEEEEELMI tazkee ale vyhraju 8) :D 8)
Napísať odpoveď