hm na pokeci som kazdy den prihlasena .. ale nechce sa mi uz odpisovat .. prihlasim sa zo zvyku ... a odpisujem len na nieco surne ... moj nick: bbubblinkka
No ja tam chodím a aj dosť často ale neodpisujem na rp a ani si nepíšem ale mám dosť kamarátov čo nemajú ICQ a tak s nimi teda komunikujem...Nick ten istý ako tu
Avalong napísal:Je to zla forma komunikacie clovek by sa radsej mal stretavat priamo vonku pri chatovani clovek stravi 3 az 4krat viac casu ako pri priamej komunikacii , a ludia si hovoria omnoho viac ako by si mali a stracaju pred sebou prirodzenu hanblivost tiez je to forma zavislosti ktorej som z casti prepadol no ja pouzivam IM lebo pokec je pomali a s uchylakmi a podobnymi stvoreniami nemienim kecet
no tak to je pravda ale predstav si doticneho ze byva v kosiciach a ty v blave myslim ze kvoli tomu aby si s nim stravil hodinku lizanim zmrzlinky by sa ti nechcelo ist 5 hodin cesty autobusom abo autom
no na pokec chodim ale len po veceroch pozret postu a pobavit sa na niektorych ludoch ktory pisu dost odveci...Radsej stravim den na Hojko co je sto krat lepsia forma komunikacie
na pokeci som si vytvorila nick len z jedineho dovodu... kvoli urcitej osobe, kedysi som dufala, ze sa mi aspon takto ozve. Pekne naivne, co??? OMG, co uz... nick: NoKtoSom
posli mi nejake MP3 od kaidzasa ked mas jeho nick ... dovolil ti to ?
inak ja chodim na pokec... a co z toho ked dam nick ?! kukne si ho niekto asi nie ... ale tu je R1k1