lol, ze nazor- napisal si rovnake nic ako predtym- si podaj ruku s ttt4 (podobna neschopnost reagovat k veci ako u neho...). Pokial ide o tvoju otazku, nemyslim si, ze musim poznat Patresa osobne na to, aby som mohol porovnat filozofiu, ktorou sa roky prezentoval s tym, co produkuje dnes. Patresa poznam (nie osobne) este z klubovej sceny- z cias ked este posobil solo, resp. uz neposobil vo Zvukoch ulice. Prvy krat som s nim prisiel do kontaktu v Petrzalskom Braniku, kam prisiel myslim s NS a uz vtedy skusal davat beatbox, co bolo zaujimave, pretoze sa tu tomu nikto nevenoval. Potom som ho este videl na par akciach v ramci BA, naposledy v Babylone- vo formacii KF (bolo to myslim niekedy v 2002/2003). Prave na akcii v Babylone sme sa s chalanmi zaprisahali, ze uz ziadna akcia kde bude vystupovat KF nehrozi, a to prave kvoli spominanym deckam, ktore tvorili vacsinu publika a drizdom, ktore boli v uplnom rozpore s tym co sme od Patresa na akciach videli/pocuvali pokym sa stal komercne znamym s projektom KF. Takze ano, myslim si, ze Patresa a velku cast jeho posobenia na SVK HH scene poznam dostatocne na to, aby som tu mohol vyslovit nazor, ze vo svojej filozofii otocil o 180° a stal sa z neho smiesny komercny pozer, ktoreho "odkazy" mozu brat vazne asi naozaj len ludia bez nazorov ako si ty, ttt4, p4ra a pod. Ako som vsak napisal, proti tim, co vnimaju jeho produkciu cisto ako show bez toho, aby mali potrebu zamyslat na jeho textami a hladat v nich nejaku filozofiu ziaden disputat. A pokial si nejakou nahodou teenager, ktory spoznal Patresa spolu s komercnym uspechom KF, potom sa tvojim bezobsaznym prispevkom vlastne ani necudujem- jednoducho nemas ako vediet, o com som tu doteraz pisal. HowgDead_Warrior napísal:Tomasito V tvojom prispevku si zase len ukazal ze tvoj nazor by mal byt najlepsi resp ze tych ludi najlepsie poznas...do kruzku mladych ezoterikov mozes chodit akurat tak tyneviem ani jak sa to napadlo ale ok...to co som napisal tak za tym si stojim...to co mi davaju texty KF som ti uz raz napisal tak neviem co to splietas...Zato ze tebe nic nedavaju tak to uz nie je moj problem...Sorac pdo mojim oknom chodi jedine MHD.Povies mi co nieje nemaju spolocne niektore texty KF s realitou?Zato ze v nich nevidis v niektorych spojitost to uz mna netrapy a pochybujem ze niekoho ano. Poznas Patresa osobne ked hovoris ze nema pravu tvar? Inaksie kazdy z nas co zijeme na tomto svete tak ma dve tvare..len ta druha nieje tak vyrazna...Ano s tou modou v podobe HIPHOPu co na SVK dorazila tak to ano ked odide tak iba ludia verny tomuto stylu ostanu pri nom...
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Tomasito: Ale preco sa nam vsetkym snazis siloumocou vnutit myslienku alebo nam hovoris, ze nemame svoj nazor? Ved sa citaj, co pises. Nam hovoris, ze sa opakujeme, ale si stale nic nove nepovedal. Kazdy jeden z nas ma svoj nazor, len tebe sa nezda byt OK, tak nas budes zhadzovat, ze svoj nazor nemame. 
... "nam vsetkym", to je KTO? Ty, DW, Digital, ttt4 a ty si ich predstaveny? P4ra, nac ta demagogia? Nech sa po sebe precitaju ti, co nie su schopni vecne zareagovat na to co sa ich clovek opyta v suvislosti s ich vlastnymi slovami k teme KF. Niekolko krat som sa pytal, co komu davaju texty KF- tie smiesne odpovede o psychike, dusevnej sile a pod. hovoria za seba, pricom ani do tretice som sa nedozvedel, ako kto z vas vnima filozofiu KF (ani jeden z vas ju doteraz nepomenoval!). Tieto vase OT prispevky tu nemazem len preto, aby ma nahodou niekto z vas neobvinil z ucelovej cenzury- inde taketo prispevky mazem s odkazom, aby sa dotycni vyjadrovalki k teme a osobne problemy si isli riesit inam. Myslim, ze vyvoj diskusie na poslednych 2 stranach hovori za seba, takze ste raz- necitim ziadnu potrebu tu kohokolvek o niecom presviedcat... Bol mi adresovany prispevok, odpovedal som; v poslednom prispevku mi bola popri 90% OT jalovin adresovana otazka k teme, konkretne som odpovedal. Pokial vsak niekto nie je schopny drzat krok v teme, ku ktorej nema co povedat, nech sa potom radsej nevyjadruje. That´s itp4ra napísal:Tomasito: Ale preco sa nam vsetkym snazis siloumocou vnutit myslienku alebo nam hovoris, ze nemame svoj nazor? Ved sa citaj, co pises. Nam hovoris, ze sa opakujeme, ale si stale nic nove nepovedal. Kazdy jeden z nas ma svoj nazor, len tebe sa nezda byt OK, tak nas budes zhadzovat, ze svoj nazor nemame.
p4ra: presne tak ako ty sa snazis obhajovat aky je on jedinecny clovek, drsny a zaroven sladky a ake su jeho texty cool takisto aj Tomasito vyjadruje svoj nazor a stoji si za nim. Zda sa mi ze ani jeden z vas Rytmusa nepoznal predtym ako sa stal komercne znamym. Tomasito aspon podava nejake fakty nieco konkretne ale vy sa ohanate len jeho kuul textami a tym ako vas hudba psychicky povznasa.. lol sa musim zasmiat.
-
p4ra
Redeemer
Tomasito: Nie som ich predstaveny, len chcem povedat, ze kazdy prispevok kohokolvek z nas oznacis pokojne za jalovinu, pritom na svoje nedas dopustit. Ziadna demagogia, ja to tak vidim. Svoj nazor na jeho alebo KF som vyslovil si myslim dostatocne zrozumitelne, aby to pochopil aj ziak 7. rocnika zakl. skoly. A preco by mali byt ich odpovede smiesne? Lebo tebe pripadaju? Mozno ostatnym pridu OK.
prosex: Ty si to zjavne nedal. A bud si isty, ze mozem pisat o nom toho dost, lebo jeho tvorbu poznam uz dost dlho nato, aby som sa mohol vyjadrit k tejto teme.
prosex: Ty si to zjavne nedal. A bud si isty, ze mozem pisat o nom toho dost, lebo jeho tvorbu poznam uz dost dlho nato, aby som sa mohol vyjadrit k tejto teme.
-
p4ra
Redeemer
Spoko beriem.prosex napísal:uz sa tu opakujeme dookola a natahujeme sa ako male deti a nikam to nevedie. Moj nazor na nich je taky ze mne skratka ta hudba nic nehovori, nejak ma neoslovuje a o Rytmusovi si budem aj nadalej mysliet len to najhorsie.
Ja si zase myslim, ze Rytmus je pan. Robi slovenskemu hip-hopu velke meno aj s KF dokopy. Dla mojho nazoru su vyborni a prajem im len to best do buducnosti.
sak old skool Zla StrawaDigital napísal:A čo je vačšie kvalita ?
pre Tomasita a dalsich Antirytmusov > mozeme byr radi, ze Vas tu aj mame, bez Vas by Rytmus nemal o com spievat
odporucam pesnicku Potrebujem tvoju nenavist (Rytmusova pasaz)...
uz sa uvedomte...
FUN
trapna novinarska kacica...Kaidžas napísal:http://www.cassovia.sk/korzar/clanok.ph ... 006/67411O
nechcem byt ot, ale nevidim velky zmysel vyjadrovat sa konkretne k teme... ale neda mi to...:
obhajujete repera JEDNOU pesnickou??? preboha! to je ako obhajovat hitlera tym ze mal rad svojho psa (dokazal tym ze ma aj dobru stranku...)
obhajujete repera dobrym podmazom??? teraz nezalezi ani tak na tom ze ho nerobil on ale (repovana) pesnicka nie je LEN o hudbe! naco je komu dobry podmaz ked text je plny zvratiek na urovni pubertaka...
obhajujete repera JEDNOU pesnickou??? preboha! to je ako obhajovat hitlera tym ze mal rad svojho psa (dokazal tym ze ma aj dobru stranku...)
obhajujete repera dobrym podmazom??? teraz nezalezi ani tak na tom ze ho nerobil on ale (repovana) pesnicka nie je LEN o hudbe! naco je komu dobry podmaz ked text je plny zvratiek na urovni pubertaka...
s tymto musim absolutne suhlasit, ale mam v pi*i, ja a vsetci ti co vedia, vedia, a ti co sa nesnazia vediet, tych mam na salame...Tomasito napísal:Na druhej strane je tazke, aby ktokolvek, kto spoznal Patresa spolu s prichodom KF pochopil brutalne paradoxy, na ktore som si tu bez tvojho odobrenia dovolil poukazat.
To kazdy kto nezere tvojho Patresa jak ty je anti? Pokial ide o "Potrebujem tvoju nenavist"... Co ine mu ostava? Keby bol nad vecou, tak si produkuje pre "svojich ludi", zaraba love "na nove auto" a ma svojich kritikov na tazkej klobase. Lenze on dobre vie, ze je plno ludi, ktori si na rozdiel od drvivej vacsiny jeho dnesneho publika pamataju cim sa prezentoval pokym sa stal znamy a jeho dnesnym textom sa akurat rehocu. A prave toto je dokaz, ze az taky salam, ako o sebe rad vyhlasuje a cim sa tu uz dokonca argumentovalo chlapec nema a musi dat nejaku kontru, aby tu jeho ovecky mali co prezentovat za svoje nazory. Zacni pouzivat vlastnu hlavu a mozno raz prides na to, ze v skutocnosti robi karieru- zaraba na ludoch ako ty- na ludoch, ktori mu bez vahania preukazuju respekt a zeru tieto jeho kktiny (krasne o tom svedcia aj tvoje prispevky par stran dozadu, lol).Vitusko napísal:pre Tomasita a dalsich Antirytmusov > mozeme byr radi, ze Vas tu aj mame, bez Vas by Rytmus nemal o com spievat Laughing
odporucam pesnicku Potrebujem tvoju nenavist (Rytmusova pasaz)...
uz sa uvedomte...
p4ra: Samozrejme, ze tak pripadaju mne... Koho ineho nazor by to mal byt? Ako pripadaju "ostatnym" si ries s ostatnymi... Vsetko co tu pisem je moj nazor, cudzie nazory zvyknem citovat (kludne si tieto slova primysli pod kazdy moj prispevok)
// ViRuS, njn, sak toto boli k teme pravdepodobne moje posledne slova... niekto kto nema paru o com je rec sa potom chyta veci ako su flow, show, beatbox, komercny uspech a vseobecnych drizdov o respekte, psychickom povznasani etc. Skoda slov.
...aby som ta vyviedol z omylu, ja niesom nejaky oblbnuty maly chudacik, ktory si da siltacku atd. a je naj reper...Tomasito napísal:Zacni pouzivat vlastnu hlavu a mozno raz prides na to, ze v skutocnosti robi karieru- zaraba na ludoch ako ty- na ludoch, ktori mu bez vahania zeru vsetky tieto jeho kktiny. BTW. krasne o tom svedcia aj tvoje prispevky par stran dozadu, lol.
ako davam zarabat Rytmusovi? sak som si od nich nikdy nic nekupil a ani na ich koncerte som nebol (lebo som bol chory)
ale ide aj o to, ze niektori tu pisu svoj nazor na Rytmusa ako repera a niektori ako na cloveka...
aky je Patres clovek, neviem... z jeho textov sa to predsa neda vycitat, lebo to moze byt iba pretvarka... ale urcite si uz v zivote toho dost preskakal
co sa tyka jeho repovych kvalit... nehovorim, ze sa mi vsetko od neho paci, ale je pravda, ze posunul sk rep vyssie a sedemdesiat percent jeho textov aj o niecom hovori... a ma aj casto pravdu a ta cistota tych rymov, to sa mi velmi lubi
ja ocuvam aj ostatnych slovenskych > najlepsie je z kazdeho rosku trosku, kazdy ma aj zle aj dobre...