Vitusko napísal:niektori tu pisu svoj nazor na Rytmusa ako repera a niektori ako na cloveka...
aky je Patres clovek, neviem... z jeho textov sa to predsa neda vycitat, lebo to moze byt iba pretvarka...
lenze to je o tom ze niektori si beru z neho doslova priklad a to nielen z textov ale aj z toho aky v skutocnosti je... daju tu jeden text a uz je z neho sladucky chlapec ktory ma popri drsnych strankach aj svoje svetle stranky.
Tak sk hipec pocuvam od jeho zaciatkov ked si to tu daval david zo senca a podobne tipy... Pocul som aj rytmusove starsie veci a myslim ze to bolo o niecom inom... Ten chlap rapovat vie ale tie jeho texty v poslednej dobe sa moc pocuvat nedaju... Kazde druhe slovo nadavka... Mi to pripada ako by si robil fanusikov na zakladnych skolach... Pripada mi ako male zurive decko ktore sedi na piesku a nervozne rozhadzuje rucickami nozickami a nadava na vsetkych naokolo... Podla mna ma ten chlap na kvalitnejsie texty ako dava teraz... To je moj nazor na jeho hudbu... Ako cloveka osobne ho nepoznam ale ked pozeram niaky rozhovor s nim tak to je trapas... Ako male decko co nema svoj nazor, dochadzaju mu argumenty a nadava na vsetkych... Na nasej HH scene je plno inych ludi ktory by si zasluzili pozornost viac ako rytmus...
Podla mna to nieje hudba a ani nikdy nebude...ved sa to neda pocuvat ubozaci poje*any...sa nezmozu na nic ine ako len nadavat v piesnach a to je vse...fuuuuuuuuuuuuuuuj
ViRuS napísal:nechcem byt ot, ale nevidim velky zmysel vyjadrovat sa konkretne k teme... ale neda mi to...:
obhajujete repera JEDNOU pesnickou??? preboha! to je ako obhajovat hitlera tym ze mal rad svojho psa (dokazal tym ze ma aj dobru stranku...)
obhajujete repera dobrym podmazom??? teraz nezalezi ani tak na tom ze ho nerobil on ale (repovana) pesnicka nie je LEN o hudbe! naco je komu dobry podmaz ked text je plny zvratiek na urovni pubertaka...
s tymto musim absolutne suhlasit, ale mam v pi*i, ja a vsetci ti co vedia, vedia, a ti co sa nesnazia vediet, tych mam na salame...
to mas sice pravdu ale zase naco je dobry text ked neni dobra hudba!!!!
"...Patres kolikrat sem ti povedala, ze sem nemas vodit tych ciganov! Jakych ciganov, ved oni tu len kakao piju..." (to ma len napadla taka haluz co bola na stranke: www.karpina.sk) k teme je neuveritelne ako moze takato "skupina" existovat, kazde druhe slovo nadvka spieva sa o tom ako mi mozes vyfajcit ko*ot, ze baba nedava rytmusovi
A DOST. nadavat si chodte niekde inde. zapnite si icq a tam na seba mozte nadavat kolko chcete. ale uz tu nechcem vidiet ziadne SKAP, debilcek a podobne. Je to jasne?
Je zaujimave, ze ty ked nie si v base, ponadavas si a skoncis tam zase. A takto dookola. Akonahle si vonku znovu sprska nadavok. Zamysli sa niekedy nad sebou.
p4ra napísal:Je zaujimave, ze ty ked nie si v base, ponadavas si a skoncis tam zase. A takto dookola. Akonahle si vonku znovu sprska nadavok. Zamysli sa niekedy nad sebou.
mal by som, ale vies ja ich nemam moc rad a co som napisal za tym si stojim