Jan Slota

Diskusie na politické témy...
Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

The Merlin napísal:Kua ze sa nehanbi ten slota takto na verejnosti sa prezentovat! AKo moze aj po takom niecom ostat vo vlade a este sa bude tvarit ze sa nic nestalo, omg. A btw mal by ist na protialkoholicke liecenie, imho.
V akej vlade?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tomasito napísal:V akej vlade?
On asi myslel skor na politickom poli. :hehe:
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

ale tota "bitka": v cechah medzi poslancami to je spica :D
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

vendo napísal:hmm hrozne nieco uplna katastrofa vy sa nikdy neozerete?? nikdy nikomu nic "neslusne" nepoviete?? ale prosimvas keby sledovali kazdeho politika tak ako slotu tak mate takychto zaberov kopec :roll: :roll:
boze moj co by si potreboval vidiet aby si si uvedomil ze je to primitiv? videl si nejakeho ineho slovenskeho politika takto opiteho a takto vyvadzat? a to ako sa to snazis ospravedlnit.... je mi uprimne luto ze niekto aj po tomto excese chce aby ho v parlamente zastupoval takyto clovek.
The Merlin napísal:Kua ze sa nehanbi ten slota takto na verejnosti sa prezentovat! AKo moze aj po takom niecom ostat vo vlade a este sa bude tvarit ze sa nic nestalo, omg.
Slota je vo vlade? :) on nie je ani v parlamente
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

mastermind napísal:Slota je vo vlade? :) on nie je ani v parlamente
Ale je primator mesta. A to by urcite namal byt. Nechcem hadzat vsekych zilinacanov do jednedo vreca ale musia to by dost debili co ho znova a znova volia.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

tak toto ked som si pozrel, tak som nemohol, iny je to agresor?vsak z toho chlapa ide iba strach
tak toto je uplny cocotar,
toto by som vycapil na velke projekcne televizory a pustal,vsetkym co ho budu volit,
nech si ludia uvedomia, koho budu volit :evil:
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

Sato42 napísal:Ale je primator mesta. A to by urcite namal byt. Nechcem hadzat vsekych zilinacanov do jednedo vreca ale musia to by dost debili co ho znova a znova volia.
vies kulove o tom, co slota urobil pre mesto zilina v predoslych rokoch a hocijaky iny politicky nominant by nedokazal ani male percento z toho.... a nazyvat niekoho debilom je dost sproste a prizemne, co zrejme svedci o tvojom usudku.... apropo: verejne cinna osoba by si toto dovolit nemala, v tom sa zhodneme vsetci....
trizzo
VIP
VIP

canopus napísal:tak toto ked som si pozrel, tak som nemohol, iny je to agresor?vsak z toho chlapa ide iba strach
tak toto je uplny cocotar,
toto by som vycapil na velke projekcne televizory a pustal,vsetkym co ho budu volit,
nech si ludia uvedomia, koho budu volit :evil:
a co dzurinda a iny pravicovy politici? ty nicia krajinu z vnutra a nijako sa neprezentuju.... tiche zlo je horsie ako velka mela!!!!
trizzo
VIP
VIP

Joe-Joe napísal:Skoda, ze som tam nebol. Na mna by hentak vyskocil nemohol.
:lol: ja asi spadnem na zem......si nejaky husty...a co by si urobil?? akurat by si si nakadil do plienok....
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

trizzo napísal:a co dzurinda a iny pravicovy politici? ty nicia krajinu z vnutra a nijako sa neprezentuju.... tiche zlo je horsie ako velka mela!!!!
tu opisujeme tohoto mula, vyjadrujem sa k teme, to by bolo zase na inu notu
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Sato42 napísal:Ale je primator mesta. A to by urcite namal byt. Nechcem hadzat vsekych zilinacanov do jednedo vreca ale musia to by dost debili co ho znova a znova volia.
trepes nezmysly zilincania dobre vedia preco ho volili :x keby vies ako ide zilina dopredu co sa tu robi tak by si pochopil........... lenze ty nevies tak nehovor :roll:

a co taky Cuper co si v pohode ozray sadne za volant?? co on je v pohode alebo ten jeden madar co po "vinku" s X rocnou mamou tiez sada do auta??? oni su v pohode ? ked niekoho zabiju to bude v pohode?? a potom zase zamavaju poslaneckym preukazom alebo co to je a su volni....... sak imunita forever :roll:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

aky narod taki politici :)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

vendo napísal:trepes nezmysly zilincania dobre vedia preco ho volili :x keby vies ako ide zilina dopredu co sa tu robi tak by si pochopil........... lenze ty nevies tak nehovor :roll:

a co taky Cuper co si v pohode ozray sadne za volant?? co on je v pohode alebo ten jeden madar co po "vinku" s X rocnou mamou tiez sada do auta??? oni su v pohode ? ked niekoho zabiju to bude v pohode?? a potom zase zamavaju poslaneckym preukazom alebo co to je a su volni....... sak imunita forever :roll:
ukaz mi kde si cital ze oni su v pohode. tak isto ich odsudzujem ako slotu. jedna vec je zilina a druha vec je slovensko. vo svete sa nezaujimaju o primatora nejakeho zapadakova. no ak by mal byt premier ...
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

vendo napísal:trepes nezmysly zilincania dobre vedia preco ho volili :x keby vies ako ide zilina dopredu co sa tu robi tak by si pochopil........... lenze ty nevies tak nehovor :roll:
No ja som sa rozpraval s jednou zilincankou...a ona mi vravela ze vela ludi v ziline voli slotu, pretoze nemaju v podstate na vyber... ze on to tam vsetko ovlada... ale ja tam nebyvam, tak nejdem nic tvrdit. :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mastermind napísal:..
A co Janko Cuper a jeho "tuknutie" na Octavii :-)
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Hodil som link z JOJ na forum Slota Malikova. Prvy krat mi zmazli a druhy krat mi zakazali vstup. To sa povie demokracia. Navrhujem aby sme sa tam co v najvacsom pocte nalogovali a kazdy tam hodil link na opiteho Slotu.
Cela SNS su v podstate uboziaci.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

mastermind zas s tym svetom.. srat na nich.. jedine ze by im vadilo ze by sa robilo nieco pre ludi.. potom na nich srat dvojnasobne.. zilina nie je zapadakov

pointer nemaju na vyber lol aj keby ovladal vsetko to ako kto voli je osobna vec.. ci ich davaju v ziline na detektor lzi ci volili slotu?:)

Joe-Joe, ty si uboziak aj so slotom a nie vsetci v SNS
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Aryan Angel - to mas skutocny nadherny avatar. Asi vystihuje tvoju prislusnost k SNS.
Mal smolu, ze v tej krcme kde bol ten uboziak nebola terasa. Musel sa asi pochcat. :?
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

Aryan Angel napísal:pointer nemaju na vyber lol aj keby ovladal vsetko to ako kto voli je osobna vec.. ci ich davaju v ziline na detektor lzi ci volili slotu?:)
Treba najskor trochu porozmyslat..a potom pisat. Nemaju na vyber v tom, ze ti ostatni kandidati su vraj len taki kvazi kandidati (nastrceni)...pretoze sa nikto, kto by za to stal, proti slotovi nechce postavit. Aspon tak som to pocul.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

nezabudnite povedať, že voľby v Žiline boli zmanipulované, a treba americkú armádu, aby tam zjednala demokraciu

ale teraz vážne

stavím sa o svoj život, že každý týždeň je minimálne jeden poslanec (je ich 150, a niektorých ani mená nepoznáme) sa každý týždeň ožere jak prasa - len o tom nikto nevie - slotu každý sleduje, ale čo ostatný???
Napísať odpoveď