SE k750i verzus nokia 6230i
-
mikkimikki
Medium Professional
-
NeedHockey
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
zdravotnik
Light Professional
-
Pufo Callo
Star
sluchatka si mozes kupit ku k700 ake chces a displej je na pohlad uplne rovnaky a farby urobia na takom malickom displeji prd. asi tak. K750 je len predrazena k700, za tri funckie naviac a par vylepseni 2x cena. K800 RULEZZPoint napísal:k750i ma aj lepsi zvuk, lepsie sluchatka, lepsi display a daaaaaaaalsieja mam d750i .. iny mobil by som nechcel
-
Pufo Callo
Star
-
Grosay
Star
Akoze tato tema je tu uz asi zbytocna. SE aj Nokia ma svojich priaznivcov, takze sa to tu bude opakovat stale dookola. Doteraz som maval Nokie, tak som chcel vyskusat nieco ine. Kupil som si SE k750i. Som spokojny, ale jedna vec, na ktoru si tam davaj pozor, je cistota. Teda, mam na mysli cistotu od prachu a tak. Mne sa tam nieco dostalo a obcas mi blbne ovladaci joystick. Proste mi niekedy nejde na urcity smer. Musim trocha silnejsie zatlacit. A dalsia vec - neviem, ako je to pri tej Nokii, ale na SE si nemozes dat sam dole predny kryt. To cloveka dost nastve, pretoze ked sa ti medzi display a kryt dostane nejaka spinka, tak ju nemozes dat prec! Vycistit ti ho mozu iba v servisoch, teda aspon myslim. A to urcite neni zadara.... Ak ma niekto nejake ine skusenosti, tak sa podelte.