Najdeny mobil

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

teraz je uz velmi mala pravdepodobnost ze najdu kradnuty mobil tak preto si ho nechaj alebo ho predaj vobec ho nedavaj fizlom iba by sa obohatili
madonna1
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa madonna1 »

su fizli a fizli...niektori su fakt slusne vychovani, ale to su asi len vynimky...vacsinou sa tvaria ze su chudaci a nemaju ani na rohliky a ine pecivo...no v niecom je pravda - keby som mal poctivo robit fizla, tak by museli byt zakony postavene na moju ochranu a nie na ochranu lajdakov, vagabundov a vacsich sviniarov a po dalsie chcel by som za svoju pracu aj adekvatnu placu...samozrejme pokial sa niekto len flaka, tak by mal byt rad ze smie nosit uniformu, ale ked je niekto poctivy, tak by to mal pocitit v penazenke a to od statu! nie od mófie!!

s najdenym mobilom naloz podla vlastneho zvazenia...osobne by som si ho nenechal a tiez by som ho nepredaval...niesom svina co sa tesi z "utrpenia" inych.....
caesar1987
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

predaj ho.... ale svoju simkratu tam nedavaj....
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

keby chcely tak by ho nasli.
Ved par ludi mi ponukalo na predaj kradnute mobili. normalne stali aj 10tis, oni ho davali za par stovak.
Znamy si ho kupil a nemal s nim nic. 8)
proste si ho nechaj, a uvidis. Ak sa ti cca 3mes. sa ti nik neozve zan, tak ho predaj a mas svety pokoj.
madonna1
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa madonna1 »

Lord PROXI napísal:... a mas svety pokoj.
kua vtip dna :hehe:
edit:
caesar1987 napísal:hahaha, kua spam dna....
ak hi neikto stratil, tak ho bude hladat uz teraz a o mesiac na neho zabudne...

a ak ta najdu, tak staci povedat, ze si ho kupil cez internet.... za enviem aku cenu....
ano, hambim sa za to, ale za tvoju slovencinu tiez :?
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

madonna1 napísal:kua vtip dna :hehe:
hahaha, kua spam dna....
ak hi neikto stratil, tak ho bude hladat uz teraz a o mesiac na neho zabudne...

a ak ta najdu, tak staci povedat, ze si ho kupil cez internet.... za enviem aku cenu....
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

nebol by som si az taky isty pretoze kamaratka tiez stratila mobil a nahlasila to na policii a oni si dali tu namahu hladat ten mobil nakoniec ho nasli a bol to pritom len Siemens A-cko. Tomu sa hovori zakon schvalnosti teda kazdemu to vzdy prejde a nic sa mu nestane a spravis nieco ty a hned ta chytia.
malachai
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa malachai »

So skusenosti viem ze u policajtov neni najmensia snaha najst telefon, proste sa straca a coruje tolko fonov ze kaslu na to. Do hladania by sa pustili za keš.
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

ja by som si ho urcite nehal !!!... tomu komu patri telefon ho nikto neukradol len ho stratil tak nemyslim zeby to hlasil polici...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

No ja mam tiez jeden najdeny doma a som si povedal: "je*em ich!" Mne ked sa stratil telefon, aj som to nahlasil, aj nasli 6ovno pod lopuchom, takze tak. No pre istotu, baterku necham vonku min tri mesiace :smt019
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

madonna1 napísal:ano, hambim sa za to, ale za tvoju slovencinu tiez :?
akoze vies koho si urazaj.... pisem to tu max rychlo, ako sa da, bo sa ucim na maturity...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

predaj ho v bazare, predaj aj svoj strarý mobil, choď do obchodu a kúp si úplne nový a máš po starostiach :D
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

pokial to je novsi mobil, predal by som ho, ak je starsi a mas prenho vyuzitie tak si ho nehaj, keby nieco tak povies ze si to kupil na inzerat, v najhorsom ti ho zoberu bez nahrady, ale sak tebaaj tak nic nestal,...

ale silno poxybujem ze to niekto bude hladat a este silnejsie ze sa dopatraju az k tebe,...
ked sa xce urcite sa da, ale povedzme si uprimne, kolko verejnych cinitelov a ludi v statnej sprave si svedomito a oddane plni povinnosti v tejto republike?
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

No, ja by som si ho nechal kamrat nasiel uz 5 mobilov (same 3310 a 3510) a nic sa mu nestalo, poripade ti ho zoberu acaby a nebudes mat nic. Mna by len zaujiamlo aky mobil si to nasiel. :roll:
Komisar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Komisar »

hmm... :idea:
teraz si sa vlastne priznal k trestnému činu! :? Lebo už len to, že si našiel vec a neodovzdal si ju patričným orgánom je trestný čin /po novom prečin/ ide o § 236 ´´zatajenie veci´´ pozri trestný zákon č. 300/2005 účinný od 1.1.2006. Ale ako tak čítam ostatné príspevky tak niesi jediný, ale to je teraz jedno. :wink:
a k samotnému mobilu: myslím že je to časovaná bomba, aktivuješ ju tým že ho zapneš, pretože zapnuý sa dá lokalizovať, a ked dáš donho kartu oto jednoduchšie. Možno to spravíš zo zvedavosti alebo s dovodu že vypnutý mobil ti bude na konský kokos. možno je dobré sa zamysliet nad tým že čo ked náhodou ten mobil pochádza s trestnej činosti. príklad: niekto vylúpil dom, ukradol kopu vecí, možno za 100.000,-Sk, medzi nimi aj tento mobil. potom mu došlo, alebo mu povedal skúsenejší lupič, že mobil má IMEI a podla tohto sa da vystopovať ten, kto do neho strčí sim kartu. Tak mobil vyhodil niekde von oknom, možno z auta. Možno aj rozmýšlal, že by ho predal inému, no nebude riskovať basu ked nemusí.
A ten komu mobil patrí teda majitel možno podal na políci trestné oznámenie alebo rovno volal 155. A ked policajtom doložil IMEI od tohto mobilu, musel nimi byt spracovaný podnet na zistenie týchto údajov od operátorov. žandarovi dojde výpis. Na tom papieri od operátorov to má všetko napísané, ked tam pichneš svoju simku možno tam bude aj tvoje meno a možno nie lebo výpis je spracovaný k určitému dátumu. ak by si bol na tom papieri napisany, určite bi ti došlo predvolanie na fizlicu, ked ti kartu kupil tatko, tak dojde samozrejme jemu.
Ale zas možno ten mobil stratila nejaká bohatá pekná diečina ktorá teraz doma plače za svojim vybračný telefonom, šak skus ho zapnút mozno v ňom budú fotky a zistíš komu patrí :twisted: :twisted: :twisted:
aby som to dal na pravú mieru, pozerávam kobru 11 :lol:
wlado_v
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wlado_v »

sak ved prepal emai a mas po probleme....alebo pockaj pol roka a potom ho zacni pouzivat,myslim ze po takom case ho uz nik nebude hladat...
Napísať odpoveď