Najdeny mobil
-
daniel.daniel
Medium Star
su fizli a fizli...niektori su fakt slusne vychovani, ale to su asi len vynimky...vacsinou sa tvaria ze su chudaci a nemaju ani na rohliky a ine pecivo...no v niecom je pravda - keby som mal poctivo robit fizla, tak by museli byt zakony postavene na moju ochranu a nie na ochranu lajdakov, vagabundov a vacsich sviniarov a po dalsie chcel by som za svoju pracu aj adekvatnu placu...samozrejme pokial sa niekto len flaka, tak by mal byt rad ze smie nosit uniformu, ale ked je niekto poctivy, tak by to mal pocitit v penazenke a to od statu! nie od mófie!!
s najdenym mobilom naloz podla vlastneho zvazenia...osobne by som si ho nenechal a tiez by som ho nepredaval...niesom svina co sa tesi z "utrpenia" inych.....
s najdenym mobilom naloz podla vlastneho zvazenia...osobne by som si ho nenechal a tiez by som ho nepredaval...niesom svina co sa tesi z "utrpenia" inych.....
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Lord PROXI
King
kua vtip dnaLord PROXI napísal:... a mas svety pokoj.
edit:
ano, hambim sa za to, ale za tvoju slovencinu tiezcaesar1987 napísal:hahaha, kua spam dna....
ak hi neikto stratil, tak ho bude hladat uz teraz a o mesiac na neho zabudne...
a ak ta najdu, tak staci povedat, ze si ho kupil cez internet.... za enviem aku cenu....
-
caesar1987
Addict
nebol by som si az taky isty pretoze kamaratka tiez stratila mobil a nahlasila to na policii a oni si dali tu namahu hladat ten mobil nakoniec ho nasli a bol to pritom len Siemens A-cko. Tomu sa hovori zakon schvalnosti teda kazdemu to vzdy prejde a nic sa mu nestane a spravis nieco ty a hned ta chytia.
-
caesar1987
Addict
-
Traktorista
Guru
pokial to je novsi mobil, predal by som ho, ak je starsi a mas prenho vyuzitie tak si ho nehaj, keby nieco tak povies ze si to kupil na inzerat, v najhorsom ti ho zoberu bez nahrady, ale sak tebaaj tak nic nestal,...
ale silno poxybujem ze to niekto bude hladat a este silnejsie ze sa dopatraju az k tebe,...
ked sa xce urcite sa da, ale povedzme si uprimne, kolko verejnych cinitelov a ludi v statnej sprave si svedomito a oddane plni povinnosti v tejto republike?
ale silno poxybujem ze to niekto bude hladat a este silnejsie ze sa dopatraju az k tebe,...
ked sa xce urcite sa da, ale povedzme si uprimne, kolko verejnych cinitelov a ludi v statnej sprave si svedomito a oddane plni povinnosti v tejto republike?
hmm...
teraz si sa vlastne priznal k trestnému činu!
Lebo už len to, že si našiel vec a neodovzdal si ju patričným orgánom je trestný čin /po novom prečin/ ide o § 236 ´´zatajenie veci´´ pozri trestný zákon č. 300/2005 účinný od 1.1.2006. Ale ako tak čítam ostatné príspevky tak niesi jediný, ale to je teraz jedno.
a k samotnému mobilu: myslím že je to časovaná bomba, aktivuješ ju tým že ho zapneš, pretože zapnuý sa dá lokalizovať, a ked dáš donho kartu oto jednoduchšie. Možno to spravíš zo zvedavosti alebo s dovodu že vypnutý mobil ti bude na konský kokos. možno je dobré sa zamysliet nad tým že čo ked náhodou ten mobil pochádza s trestnej činosti. príklad: niekto vylúpil dom, ukradol kopu vecí, možno za 100.000,-Sk, medzi nimi aj tento mobil. potom mu došlo, alebo mu povedal skúsenejší lupič, že mobil má IMEI a podla tohto sa da vystopovať ten, kto do neho strčí sim kartu. Tak mobil vyhodil niekde von oknom, možno z auta. Možno aj rozmýšlal, že by ho predal inému, no nebude riskovať basu ked nemusí.
A ten komu mobil patrí teda majitel možno podal na políci trestné oznámenie alebo rovno volal 155. A ked policajtom doložil IMEI od tohto mobilu, musel nimi byt spracovaný podnet na zistenie týchto údajov od operátorov. žandarovi dojde výpis. Na tom papieri od operátorov to má všetko napísané, ked tam pichneš svoju simku možno tam bude aj tvoje meno a možno nie lebo výpis je spracovaný k určitému dátumu. ak by si bol na tom papieri napisany, určite bi ti došlo predvolanie na fizlicu, ked ti kartu kupil tatko, tak dojde samozrejme jemu.
Ale zas možno ten mobil stratila nejaká bohatá pekná diečina ktorá teraz doma plače za svojim vybračný telefonom, šak skus ho zapnút mozno v ňom budú fotky a zistíš komu patrí

aby som to dal na pravú mieru, pozerávam kobru 11
teraz si sa vlastne priznal k trestnému činu!
a k samotnému mobilu: myslím že je to časovaná bomba, aktivuješ ju tým že ho zapneš, pretože zapnuý sa dá lokalizovať, a ked dáš donho kartu oto jednoduchšie. Možno to spravíš zo zvedavosti alebo s dovodu že vypnutý mobil ti bude na konský kokos. možno je dobré sa zamysliet nad tým že čo ked náhodou ten mobil pochádza s trestnej činosti. príklad: niekto vylúpil dom, ukradol kopu vecí, možno za 100.000,-Sk, medzi nimi aj tento mobil. potom mu došlo, alebo mu povedal skúsenejší lupič, že mobil má IMEI a podla tohto sa da vystopovať ten, kto do neho strčí sim kartu. Tak mobil vyhodil niekde von oknom, možno z auta. Možno aj rozmýšlal, že by ho predal inému, no nebude riskovať basu ked nemusí.
A ten komu mobil patrí teda majitel možno podal na políci trestné oznámenie alebo rovno volal 155. A ked policajtom doložil IMEI od tohto mobilu, musel nimi byt spracovaný podnet na zistenie týchto údajov od operátorov. žandarovi dojde výpis. Na tom papieri od operátorov to má všetko napísané, ked tam pichneš svoju simku možno tam bude aj tvoje meno a možno nie lebo výpis je spracovaný k určitému dátumu. ak by si bol na tom papieri napisany, určite bi ti došlo predvolanie na fizlicu, ked ti kartu kupil tatko, tak dojde samozrejme jemu.
Ale zas možno ten mobil stratila nejaká bohatá pekná diečina ktorá teraz doma plače za svojim vybračný telefonom, šak skus ho zapnút mozno v ňom budú fotky a zistíš komu patrí
aby som to dal na pravú mieru, pozerávam kobru 11