Rytmus - Novy Album

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Paci sa vam Rytmusov novy album

Ano
59
48%
Nie
63
52%

Celkom hlasov: 122

t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

p4ra preco kazdemu tlacis svoj nazor? A este k tomu sa ti strasne nepaci ked to robia ostatni? Jednoducho su tu ludia, ktorym sa KF nepaci, tak uz sa s tym preboha zmier!
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

t0m4s3 napísal:p4ra preco kazdemu tlacis svoj nazor? A este k tomu sa ti strasne nepaci ked to robia ostatni? Jednoducho su tu ludia, ktorym sa KF nepaci, tak uz sa s tym preboha zmier!
Nemyslim si ze vnuicuje nazor.
Proste veri v to co hovori.
Koniec. Mne sa tento album nepaci.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

t0m4s3 napísal:p4ra preco kazdemu tlacis svoj nazor? A este k tomu sa ti strasne nepaci ked to robia ostatni? Jednoducho su tu ludia, ktorym sa KF nepaci, tak uz sa s tym preboha zmier!
Ja nepotrebujem nikomu vnucovat svoj nazor. Len sa mu snazim vysvetlit, resp. poukazat na to, ze je jednoducho iny. To, ze sa kazdemu KF ani Rytmo nepacia a je mi to uplne jasne. A ani nechcem, aby sa to pacilo kazdemu.

atrey: Presne. Hovorim to, co si myslim, co sa mne paci a snazim sa vysvetlit nieco, ako to vidim alebo, ako ti hovoris "to, comu verim".
jankaa
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankaa »

suhlasim s atreyom
v kazdom rape aj vo svete sa pouzivaju nadavky ale add 1 v mensom mnozstve a navyse netvoria jadro celej piesne...staci si vypocut texty ostatnych raperov...niekedy mi to pripada ze pocuvam tu istu piesen len z inou melodiou lebo tie iste nadavky a ta ista nespokojnost so vsetkym co nie je KF a rytmus...dufam ze slovenska hiphopova scena sa nebude ubierat tym smerom ze budu nadavat na vsetko naokolo...myslim ze staci rytmus na to :)
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

jankaa napísal:dufam ze slovenska hiphopova scena sa nebude ubierat tym smerom ze budu nadavat na vsetko naokolo...myslim ze staci rytmus na to :)
V to dufaju vsetci normalni...A ja este dufam ze Rytmus sa uvedomi a prestane s trapnymi textami. Texty od eNeS mi vtedy aj daco povedali a bolo to dobre. Vecicky od Trosiek sa dali pocuvat kedykolvek a bez nadavok(vypocujte si to a uvidite ze je tam minimum nadavok). Terajsi reperi ako skupinka A.M.O taktiez dokazuje, ze rap sa da proste robit aj bez nadavok, a kvalitne.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

atrey napísal:V to dufaju vsetci normalni...A ja este dufam ze Rytmus sa uvedomi a prestane s trapnymi textami. Texty od eNeS mi vtedy aj daco povedali a bolo to dobre. Vecicky od Trosiek sa dali pocuvat kedykolvek a bez nadavok(vypocujte si to a uvidite ze je tam minimum nadavok). Terajsi reperi ako skupinka A.M.O taktiez dokazuje, ze rap sa da proste robit aj bez nadavok, a kvalitne.
lenze jeho primitivnost mu nedovoluje zo seba dostat nic ine okrem nadavok... uz len ked ho vidim v televizii alebo pocujem v radiu (napriklad v K-Fune par krat) ved to bola len sama nadavka, pridrbany slang ktoremu sa ani neda rozumiet k tomu par divnych zvukov a skrekov ktoremu rozumeli len jemu podobni...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

na obale sa tvari poriadne temne :twisted: ( :lol: :lol: :D )
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Vesper napísal:na obale sa tvari poriadne temne :twisted: ( :lol: :lol: :D )
to ma byt akoze "GANGSTA" :lol:
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Co ja viem. V albume sa (ako vo vacsine tychto "hip-hop") opakuje staaale to istee.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

p4ra napísal:Jedna vec je zaujimava, ze tymito trapnymi recickami o komercnosti sa zaoberaju najviac na Slovensku. Priklad:

USA - Fat Joe spravi skladbu s poondiatou Thaliou, kt. je z telenoviel. A predstavte si, nikto v USA mu nepovie, ze je komercny chudak, kt. robi featuring s kazdou cuzou na ceste a pozvu si ho na koncerty aj ti najhustejsi z najhustsich. A takto sa da pokracovat dalej..

Ludia, uz by ste si fakt mohli uvedomit, ze muziku nikto nerobi pre dobre modre ocicka, ale chce tym aj zarobit, ked sa neciti na sedenie v kancelarii alebo lopatu s hlavou zaborenou v kanali od 8:00 do 18:00 a obedom za 55 SK.
lol, USA je total OT. HH je "prejav ulice" a snad nechces porovnavat "zvyky" ulice na SVK a v USA, v USA, kde sa portos strielaju s niggaz a pretahuju sa aj prostrednictvom HH. Ono porovnavat USA HH scenu s tou SVK je total mimoza. A zase pleties hrusky s jablkami. Nekomercia nie je o tom, aby si kopal kanale, nekomercia je o tom neprisposobovat tvorbu na to co je prave v mode- "co chcu deti pocut", len aby si zarobil, ale o tom co si kto naozaj mysli a chce podat dalej bez toho aby bojoval o pozicie v hitparadach ala Dekahity spolu s kktmi ako je Kittner, hnal sa za prachmy aj za cenu firemnych akcii ala KF etc. Si zober napr. Cisteheho Ne produkt- filozofia albumu je postavena na anti-komercionalizme, pricom texty maju daleko hlbsiu myslienku ako vsetky texty KF/Patresa dokopy... a to bez toho, ze by mal potrebu hrat "zabijaka na to aby boli deti dosrate... " That´s all
jankaa
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankaa »

Tomasito napísal:lol, USA je total............. "zabijaka na to aby boli deti dosrate... ". That´s all
lepsie by som to nepovedala....100 percent suhlas
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

p4ra napísal: Ludia, uz by ste si fakt mohli uvedomit, ze muziku nikto nerobi pre dobre modre ocicka, ale chce tym aj zarobit.
no ale je rozdiel robit hudbu kvoli zarobku a robit hudbu kvoli fanusikom a kvoli tomu ze to dotycneho bavi

inac k albumu nastastie som pocul len par pesniciek ale je to total shit podla mna mozu pocuvat takuto hudbu iba vymetene hlavy bez vlastneho nazoru :roll: ktory chcu vyzerat drsne a v skutocnosti su to trosky :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomasito: Nie, ja som to nesiel porovnavat v tej rovine. Si to zobral trosku opacne, ako som to myslel. Mne skor islo o to, ze ti ludia sa na to nepozeraju, ako na komerciu/nekomerciu alebo cokolvek ine. Inak Cistychov je pre mna pan rapper tiez, takze respekt, ale je iny, ako Rytmo. Su kazdy z nich svojski, ale stale nesuhlasim, ze Rytmus rapuje len pre deti. To mne skor toto vyjadrovanie pride take "detske". Mam na mysli hovorit dokola, ako Rytmus rapuje len pre deti, lebo deti ho pocuvaju. Aj Cistychova, aj Wu-Tang aj DMX-a pocuvaju deti a neodsudzujeme ich za to, ze nie?

Este ma zaujima, ze ak muziku robis rad, robis ju pre ludi, tak co ine ta ma motivovat, ako byt najlepsi? A ako byt najlepsi, ked nebudes na vrchu hitparady, nebudes dostavat ocenenia (sice teraz si budem trosku odporovat, ale nevadi - NS napriklad nie su na vrchu, ale su pre mna perfektni, no je to o niecom inom..)? A este ma zaujima, ze co je zle na firemnych akciach? Resp. povedzme, ze sa nahanas za prachmi fayn. Ale tej firme sa musis pacit, aby si ta pozvali. Chces mi povedat, ze aj ludia vo firmach su deti?
havarka
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa havarka »

Rytmus je super, ked to porovnam s Druhou Stranou co teraz vysla, no bieda, som zvedavy aky bude mat album h16..a tiez KF...no
Tomasito
VIP
VIP

p4ra, otazka znie, v akom publiku chces byt najlepsi- co pre teba znamena byt najlepsi. Byt naj v mojom ponimani mozes ty vnimat uplne inak a tak to vyzera aj v produkcii KF a spominaneho Cisteho. Moze ti to pripadat akokolvek smiesne, ale ako som uz spominal, kto tvori drvivu vacsinu publika KF je najlepsie vidiet na ich akciach. Dnes sa uz samozrejme snazia volat za hosti koho sa len da, aby prilakali aj ludi ktori nespoznali HH vdaka KF. Mne uplne stacila situacia v Babylone, ktoru som popisoval v teme Kontrafakt (nebudem sa opakovat). BTW. posledny citat o detoch su slova z intro Cisteho Ne produkt, ktory zrejme taktiez robi muziku rad, robi ju pre ludi a posuva sa dopredu... a to bez toho aby svoju produkciu staval na komercii (vid. KF).

A co je zle na firemnych akciach? Tuto otazku myslis vazne?! DPC, co ma hladat HH na firemnych akciach??? Vypocuj si song Ivan T. z Presova, kde Patres aj za toto dissuje Taslera ("Vystupujes po plesoch a firemnych akciach, tam mas svoju klientelu ty yebnuty uchylak“)... Ked mu budes nablizsie podavat ruku, skus sa JEHO opytat, co zle vidi na firemnych akciach a nezabudni mu povedat presne to iste, cim si sa tu snazil argumentovat mne, lol. Ak nevidis nic zle na tom, ze sa tvoj KF ako HH zalezitost nechava najimat na firemne akcie a si ich tu schopny obhajovat za to co vo svojich textoch sami kritizuju (o.i. firemne akcie), lutujem kazde jedno slovo, ktore som s tebou prehodil na temu HH. Sak ty by si bol schopny popriet svoje vlastne ja... Koncim.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Tomasito napísal:p4ra, otazka znie, v akom publiku chces byt najlepsi- co pre teba znamena byt najlepsi. Byt naj v mojom ponimani mozes ty vnimat uplne inak a tak to vyzera aj v produkcii KF a spominaneho Cisteho. Moze ti to pripadat akokolvek smiesne, ale ako som uz spominal, kto tvori drvivu vacsinu publika KF je najlepsie vidiet na ich akciach. Dnes sa uz samozrejme snazia volat za hosti koho sa len da, aby prilakali aj ludi ktori nespoznali HH vdaka KF. Mne uplne stacila situacia v Babylone, ktoru som popisoval v teme Kontrafakt (nebudem sa opakovat). BTW. posledny citat o detoch su slova z intro Cisteho Ne produkt, ktory zrejme taktiez robi muziku rad, robi ju pre ludi a posuva sa dopredu... a to bez toho aby svoju produkciu staval na komercii (vid. KF).

A co je zle na firemnych akciach? Tuto otazku myslis vazne?! DPC, co ma hladat HH na firemnych akciach??? Vypocuj si song Ivan T. z Presova, kde Patres aj za toto dissuje Taslera ("Vystupujes po plesoch a firemnych akciach, tam mas svoju klientelu ty yebnuty uchylak“)... Ked mu budes nablizsie podavat ruku, skus sa JEHO opytat, co zle vidi na firemnych akciach a nezabudni mu povedat presne to iste, cim si sa tu snazil argumentovat mne, lol. Ak nevidis nic zle na tom, ze sa tvoj KF ako HH zalezitost nechava najimat na firemne akcie a si ich tu schopny obhajovat za to co vo svojich textoch sami kritizuju (o.i. firemne akcie), lutujem kazde jedno slovo, ktore som s tebou prehodil na temu HH. Sak ty by si bol schopny popriet svoje vlastne ja... Koncim.
ale o tomto tu uz bola rec... na firemnych akciach sa daju vyrobit velke prachy a napokon kazdy je len clovek a chce aj nejake peniaze pokial sa da... a toto je podla mna celkom lahka cesta ako sa dostat k peniazom takze netreba odsudzovat taslera ani nikoho ineho... zarobit si a ukazat sa na verejnosti to by bral kazdy z nas tak aky problem?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomasito: OK, beriem spat, co som povedal o tych firemnych akciach. Ked som sa po precitani toho, co si napisal zamyslel, ano, mas pravdu. Ak je pravda, co ty tvrdis, ze chodia na firemne akcie, tak nema co zdrbavat Taslera (kt. k takemu niecomu svojim prejavom ma urcite blizsie). Inak mi ale neda jednu otazku este, na akych firemnych boli KF? Resp. co to bolo za firmy? Chcel by som vidiet to publikum - ich tvare. :hehe: A naposledy mi neslo ani tak o vystupovanie na akciach, ako poukazat na to, ze sa teepek snazi zarobit prachy a ide za tym tvrdo. Aj ked si odporuje, co je trochu divne..

PS: Len by som chcel este raz povedat, ze mozme aj bez emocii, je to diskusne forum. :wink: A to nebolo mierene priamo Tomasitovi.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Rytmus - Ivan T. z Prešova

super song, spolu s Multimilionarom(neviem ci spravny nazov) z ineho albumu vyborne songy:))
Tomasito
VIP
VIP

p4ra, fuha, teraz si ma s tou sebareflexiou normalne prekvapil (myslene v pozitivnom slova zmysle- necakal by som). Pokial ide o tvoju otazku, ja som tie xichty nevidel, hovorila mi to frajerka, ktora tam vystupovala so svojou tanecnou skupinou. Malo ist o nejake IT spolocnosti, akcia bola v Dopleri (BA, cca pred 1/2 rokom), udajne klasicka firemna akcia... svedske stoly, vedenie spolocnosti, priblble prihovory etc. Za KF tam boli len Ego s Patresom. Akoze sorrac, ale toto neospravedlnuje ziadna snaha zarobit cash, o to viac, ked za to ineho dissuju... pritom repertoar hnusneho Taslera je podobnym akciam naozaj ovela blizsie.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomasito: Nemam problem si priznat chybu, resp. uznat, ak mas pravdu, co si vyssie spominanymi vetami mal. Inak toto trosicku meni moj nazor na nich/na rytma (ako na osobnosti), ale nemozem si pomoct, ze sa mi proste stale pacia ich/rytmov-a show - ich/jeho originalita, to je asi to slovo, kt. hladam. I ked naozaj v jednej pesnicke niekoho zdrbavat a na druhu stranu robit to iste je trosicku pritiahnute za vlasy.
Napísať odpoveď