tak si treba zohnat od nejakeho znameho,kamosa LOST, nemas nejakeho?NeedHockey napísal:hej..mam ale kym sa mi stiahne jeden diel...tak bude aj nedela
LOST
tu mate countdown timer
z LOST hehe :

download :

download :
Kód: Vybrať všetko
http://www.lost.cz/text/stuff/winlost.zip-
NeedHockey
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
No ukaze sa toho snad uz dost, do konca serie sa ma vyriesit aj preco spadlo lietadlo. Tym padom sa doriesia aj "nadprirodzene" schopnosti Walta. Malo by byt doriesene, co tam robi Desmond.
Nebolo by zle aj vysvetlit odkial vedel Leonard (typek z ustavu) "cisla" a co vobec znamenaju. Mozno bol na ostrove aj on a ma ich odtial. Who knows ...
Najviac ma stve, ze ked som pozeral screenshot toho reportu, co vytlacil Lock v Perle, tak tie casy vedla seba sedia, su posunute o 108 minut a ked som to tak hodil do calcu, tak mi vyslo, ze tie cisla sa tam zadavaju bud aprox. 4750 rokov, alebo bol daky prvotny cas a ten bol podnieteny dakou udalostou v minulosti ? Asi mam uletene teorie, ale daco na tom bude

Nebolo by zle aj vysvetlit odkial vedel Leonard (typek z ustavu) "cisla" a co vobec znamenaju. Mozno bol na ostrove aj on a ma ich odtial. Who knows ...
Najviac ma stve, ze ked som pozeral screenshot toho reportu, co vytlacil Lock v Perle, tak tie casy vedla seba sedia, su posunute o 108 minut a ked som to tak hodil do calcu, tak mi vyslo, ze tie cisla sa tam zadavaju bud aprox. 4750 rokov, alebo bol daky prvotny cas a ten bol podnieteny dakou udalostou v minulosti ? Asi mam uletene teorie, ale daco na tom bude

-
Začiatok Konca
Professional
-
Pechy
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
LOL, ja to sledujem pozorne .wink: zatial som videl všetky časti ktore doposial višlimishenko napísal:A ved Lock to po 21tke uz aj tak tukat nebude, takze je to jedno. Keby si pozorne sledoval, tak zistis, ze su mu ukradnute.
k tomu mojmu prispevku: jasne žo som srandoval ak si to z toho nepochopil