Dovolenka (skusenosti)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ake pocity mate s dovolenky ?

Pozitivne /+/
61
88%
Negativne /-/
8
12%

Celkom hlasov: 69

p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Chodim len do Chorvatska. Bol som aj inde, ale nepacilo sa mi. Chodim pri Rijeku - Selce. Uz 4 roky za sebou to iste miesto. Pozname tam barmanov, hotelierov, cize skoro, ako doma. Vyborna atmosfera, dobry nocny zivot, pekne babenky, prijatelne ceny. Blizko je Crikvenica, kt. je dost popularna, cize o nude nemoze byt ani rec.

Jedina negativna vec bola, ze 3 roky dozadu som bol s frajerkou na dovolenke a rozisli sme sa 1. den. :cry: Ale uz to bolo davno, tak neriesim a nechodim uz s frajerkami na dovolenky, ale len s kamaratmi.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Selce doporucujem :-) Na moj vkus troska vyssie co sa zemepisnej sirky tyka - radsej Makarsku. Inak Selce taka vacsia dedina a neviem ci je to este aktualne, ale bacha na infekcie :-) Jedna taka "luxusna" sa vola Impetigo
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Hah, tak parada, ze nie som jediny, komu sa to tam paci. Inak, aj ja mam rad juh, ale nechodim nikdy s autom (nechce sa mi potom rozmyslat, ked ho zaparkujem, chcem pit, ked na to mam chut - proste auto pre mna zbytocnost na dovolenke). Takto sadnem do autobusu vecer a uz rano som tam, preto tam chodim. :)
Cynik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Cynik »

Dovolenka s rodičmi a bez kamarátov - čistý destilát nudy
marek216
Novice
Novice

Re:

Príspevok od používateľa marek216 »

p4ra napísal:Chodim len do Chorvatska. Bol som aj inde, ale nepacilo sa mi. Chodim pri Rijeku - Selce. Uz 4 roky za sebou to iste miesto. Pozname tam barmanov, hotelierov, cize skoro, ako doma. Vyborna atmosfera, dobry nocny zivot, pekne babenky, prijatelne ceny. Blizko je Crikvenica, kt. je dost popularna, cize o nude nemoze byt ani rec.

Jedina negativna vec bola, ze 3 roky dozadu som bol s frajerkou na dovolenke a rozisli sme sa 1. den. :cry: Ale uz to bolo davno, tak neriesim a nechodim uz s frajerkami na dovolenky, ale len s kamaratmi.

heh mne sa niečo podobne stalo v bulharsku.ale za 2 dni sa to napravilo. to potom nebola prijemna dovolenka,ale prežil si.. a inak chorvatsko mam pochodene ale chodim už do crikvenice, zbytočne chodit dolu k makarskej vela km. a v podstate je to všade rovnake. =)
Napísať odpoveď