White Power Music

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Lamor napísal: hlupost textov HH (vo vseobecnosti) neprekona nic cize ani WP music ...
Lamor: Ako sorry, ale po tejto vete je zbytocne sa s tebou o tomto rozpravat.

cubix: Mozes mi ukazat, kt. prispevok tak vyznel?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

V tych textoch same nasilie :) !! To sže pozname par skupin je pravda ale vy nepoznate dobru stranku hiphopu lebo ste poculi 2 pesničky !
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

kali520: Nie, neprajem si byt ani inej narodnosti, ani inej rasy. Som na seba hrdy, ako som, ale evidentne sa ty, Aryan Angel a vam podobni nedokazu zmierit, ze po tomto svete chodia aj ini, ako bieli. Holt, vasa smola, ze uz tie casy su za nami, ked sa chodilo so vztycenou pravicou.. A neda mi nepodotknut, ze ako priklady, ze by si ma hodil do rovnakeho vreca si uviedol hned: cernocha z afriky, zida. Ty mas evidentne komplex.
Ale tak sa chovas ako keby si chcel byt inej rasy, vsak ich vsetkych ochranujes ze aky su dobry, a ze nie su vsetci taky zly atd, a co ta do nich? potrebujes ich snad nejak k zivotu? A preboha uz si konecne v tej hlave urovnaj co je to nacizmus a nacionalizmus. A nie komplex nemam to by som skorej o tebe povedal asi ta bil nejaky holohlavy trtko ked ich tak nemas rad, poviem tvoju znamu vetu nie vsetci su taky isty netreba ich hadzat do jedneho vreca.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Digital napísal:V tych textoch same nasilie :) !!
hah vidno co ste zac teraz..
Digital napísal:To sže pozname par skupin je pravda ale vy nepoznate dobru stranku hiphopu lebo ste poculi 2 pesničky !
mna tvoj hiphop v tejto teme nezaujima, ale pravda je to, ze nech je text akykolvek, vzdy to bude len kopa kecov rychlo mleta za sebou, niekedy nelogicky a nezrozumitelne ako som pocul.. a to ze tyto slavni hiphoperi niekedy nezvladaju skladat tie svoje basnicky bez pouzitia nadavok tiez dokazuje ich "umenie"..

aj keby rapovali wp texty stale to je len kecanie a kecanie bez hudby(v podstate) pre mna je dost nudne pocuvat -akokolvek srdervucu- vypoved ked je to len taketo monotone rozpravanie.. proste to ma daleko od poriadnej hudby.. takisto mi nepride ako bohvieaka zabava zdvihat ruku hore-dole, tak poriadny koncert a zabava tazko vyzera:))

btw, urcite som pocul viac hiphopu ako ty wp;)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:mna tvoj hiphop v tejto teme nezaujima, ale pravda je to, ze nech je text akykolvek, vzdy to bude len kopa kecov rychlo mleta za sebou, niekedy nelogicky a nezrozumitelne ako som pocul.. a to ze tyto slavni hiphoperi niekedy nezvladaju skladat tie svoje basnicky bez pouzitia nadavok tiez dokazuje ich "umenie"..

aj keby rapovali wp texty stale to je len kecanie a kecanie bez hudby(v podstate) pre mna je dost nudne pocuvat -akokolvek srdervucu- vypoved ked je to len taketo monotone rozpravanie.. proste to ma daleko od poriadnej hudby.. takisto mi nepride ako bohvieaka zabava zdvihat ruku hore-dole, tak poriadny koncert a zabava tazko vyzera:))

btw, urcite som pocul viac hiphopu ako ty wp;)
Ale ide o podstatu veci ! Co je podla teba inteligentnejsie ked do micu vríska napitý rasistický nacista s mesačným prímom 5000 a vyholenou hlavou alebo normálny rapper ? LoL sa uvedom ! White Power tu nemá šancu sa pozri kolko percent je hiphopu a kolko White power hudby ! taka hudba sa nikdy ani do radia nedostane ved tie fasisticke vykriky myslis ze niekoho zaujmaju ? to je umenie napisat ze antifa kopnem ta do hlavy vybijem ti zuby ? asi nie ! Branite sa tym ze chcete nieco urobit pre stát ale pritom len bijete nevinných ,nadavate do japoncov a čínanov ktorý ti vyrobili trištvrtku vecí čo máš v tvojom dome ! Nehovorim ze hiphop je nejaký slušný štýl ale wp ma daleko od slušnosti a humanizmu !
Ako v jednom texte bolo : BEZ CIERNEJ BY NEBOLA BIELA

btw, urcite som pocul viac hiphopu ako ty wp;)// Určite nie mam doma vela albumov ktore som počuval aby som zistil ciele tej sku**** hudby (zaujmam sa o nacizmus a rasizmus ale myslim tak ze hladam jej zapory) a veru myslim si že very bad !
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

Digital napísal:V tych textoch same nasilie :) !! To sže pozname par skupin je pravda ale vy nepoznate dobru stranku hiphopu lebo ste poculi 2 pesničky !
nj lenze zapni si TV a tam uvidis "prave" nasilie. Myslim ze tych par versov co spievaju nikomu neublizi...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

cubix napísal:nj lenze zapni si TV a tam uvidis "prave" nasilie. Myslim ze tych par versov co spievaju nikomu neublizi...
Sak ok ! ale tie blbosti co spievaju ! Ci vrieskajú či čo to robia
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kali520, Aryan Angel: Preco nepriznate, ze ste proste hrdi na to, ze mozete patrik ku fasounom/nackom/nacionalistom/skinom/vyholenym idiotom..tolko nazvov, kazdy nech sa niekde najde..

Ad. NACIONALIZMUS - nemam proti nemu nic, absolutne. Az na to, ze vy dvaja ho zneuzivate, ako velka vacsina vam podobnych na obhajenie vasich chorych myslienok.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

p4ra napísal:Lamor: Az na to, ze si totalne OT a mohol nazor na HH si mohol vyjadrit v teme na to vytvorenej. :roll:
a k comu sa vyjadrovali ludia pred tym? ved posielat si stupidne rapove texty mozu aj cez SS a nie tu zaberat miesto riadkami ktore aj tak kazdy preskoci... :roll:
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Vesper napísal:a k comu sa vyjadrovali ludia pred tym? ved posielat si stupidne rapove texty mozu aj cez SS a nie tu zaberat miesto riadkami ktore aj tak kazdy preskoci... :roll:
Nie, preskocia ich len diletanti... :!:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Digital napísal:Ale ide o podstatu veci ! Co je podla teba inteligentnejsie ked do micu vríska napitý rasistický nacista s mesačným prímom 5000 a vyholenou hlavou alebo normálny rapper ? LoL sa uvedom ! White Power tu nemá šancu sa pozri kolko percent je hiphopu a kolko White power hudby ! taka hudba sa nikdy ani do radia nedostane ved tie fasisticke vykriky myslis ze niekoho zaujmaju ? to je umenie napisat ze antifa kopnem ta do hlavy vybijem ti zuby ? asi nie ! Branite sa tym ze chcete nieco urobit pre stát ale pritom len bijete nevinných ,nadavate do japoncov a čínanov ktorý ti vyrobili trištvrtku vecí čo máš v tvojom dome ! Nehovorim ze hiphop je nejaký slušný štýl ale wp ma daleko od slušnosti a humanizmu !
Ako v jednom texte bolo : BEZ CIERNEJ BY NEBOLA BIELA
neviem co s tym ma plat, to ze maju ludia v kapelach vyholene hlavy si tiez na omyle a to ze pustaju v radiach hiphop spolu s milion inych kktin je uplne jedno, niekomu asi vyhovuje sirit tuto "hh kulturu" a robit z deti obycajnych blbeckov co nosia o 5 cisel vacsie handry.. a aj ked sa tak nemusia obliekat vsetci je uplne jasne ze drviva vacsina tychto hiphoperov je pravym opakom nie nackov ale aj narodne orientovanych ludi.. japoncov a cinanov si si vytiahol z pety asi.. nejdem sa tu o tom bavit, len aby si vedel, je rozdiel vynajst a vyrobit.... ano tie "vykriky" niekoho zaujimaju a myslim ze coraz viac , inak som rad ze si si vybral zo vsetkych akurat ten text pre antifu, tiez to nieco dokazuje.. wp hudba neppotrebuje vas falosny pseudohumanizmus a neviem o akej slusnosti hovoris ale take trapnosti ako pocet vulgarizmov v hiphope sa nedaju prekonat.. bez ciernej by nebola biela je len nejaka trapna fraza nic viac, aj ked viem asi ako to myslis je to nezmysel.. ja ti poviem co je podstata veci, podstata veci je ze hiphoperi su neskodni mali ****via, ktory vedia tak akurat dobre p1covat, ale inak hovno.. a preto ma nezaujima co ste kde ste..
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Keby ma denne neotravovali hajzlici co si hovoria skinheads tak toto nepišem ! Malych blbeckov moc nedavaj do hiphopu lebo ked si idem po meste tak vidim vela malych deti nahaluzených na nacizmus s kapsičkami umbro a s ostrym vyrazom a ked sa ich pitam začo bojuju tak mi nevedia odpovedať ! tak laskavo si zober svoju fiktivnu bielu silu a odpal do roku 1940 ked nacizmus nebolo pozerstvo !
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

heh nie ja som nepreskocil tiez, nieco sa nedalo citat ale precital som ten text kde sa spominali Slovania.. stale ta ista pesnicka dookola:)

Digital, ja nezodpovedam za magorov co su jeden tyzden hiphop a druhy nazi, ani sa nimi nezaoberam, ani neobhajujem...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:Keby ma denne neotravovali hajzlici co si hovoria skinheads tak toto nepišem ! Malych blbeckov moc nedavaj do hiphopu lebo ked si idem po meste tak vidim vela malych deti nahaluzených na nacizmus s kapsičkami umbro a s ostrym vyrazom a ked sa ich pitam začo bojuju tak mi nevedia odpovedať ! tak laskavo si zober svoju fiktivnu bielu silu a odpal do roku 1940 ked nacizmus nebolo pozerstvo !
Respekt!!! A zober si so sebou vsetkych a mozete si ukazovat bielu silu medzi sebou..
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

nebude to nahodou tak ze ti ta "fiktivna sila" dala uz parkrat na hubu? :lol:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Digital napísal:Keby ma denne neotravovali hajzlici co si hovoria skinheads tak toto nepišem ! Malych blbeckov moc nedavaj do hiphopu lebo ked si idem po meste tak vidim vela malych deti nahaluzených na nacizmus s kapsičkami umbro a s ostrym vyrazom a ked sa ich pitam začo bojuju tak mi nevedia odpovedať ! tak laskavo si zober svoju fiktivnu bielu silu a odpal do roku 1940 ked nacizmus nebolo pozerstvo !
toto iste by sa dalo povedat aj o rape pretoze tiez su medzi rapermi taki ktori su pozeri a idu s dobou a su tam taki co tym ziju... a takysto to je aj s nacizmom ze teraz znamena byt nazi byz hard ale su medzi nimi aj ludia ktori su presvedceni tou ideologiou takze nema zmysel sa hadat kto je pozer
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Vesper napísal:toto iste by sa dalo povedat aj o rape pretoze tiez su medzi rapermi taki ktori su pozeri a idu s dobou a su tam taki co tym ziju... a takysto to je aj s nacizmom ze teraz znamena byt nazi byz hard ale su medzi nimi aj ludia ktori su presvedceni tou ideologiou takze nema zmysel sa hadat kto je pozer
Lenže nazi potláča slobodu ! Pričom Rap a nasilie nejdu dokopy !
Aryan Angel napísal:nebude to nahodou tak ze ti ta "fiktivna sila" dala uz parkrat na hubu? :lol:
Možno ?

Len tak medz rečou , máte krásne dievčatá vo vašom štýle :D
Obrázok

//edit: Pouzivaj talcidlo "Uprav". kinjeril
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

rap a nasilie nejdu dokopy.. heh no mozno nie, aj ked tvarit sa "husto" v tych textov viete dost:)) ... a co tak negersky gangstarap...tiez nasilie nic? :D

hlavne by som bol ale rad keby sa na takejto urovni neporovnaval hiphop a NS pretoze NS je politicka ideologia a hiphop je hovno.. obycajna subkultura.. takze mozte porovnavat pozerov u skinheads a hiphopu ale nie tych co su skutocni NS a tych co su -skutocni hiphoperi- omg:)))

Digital, americanky vacsinou neovplivaju krasou, nech su uz cokolvek:)) ..tiez by som vedel niekde na nete najst nejake fatass hiphop "krasky";)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:rap a nasilie nejdu dokopy.. heh no mozno nie, aj ked tvarit sa "husto" v tych textov viete dost:)) ... a co tak negersky gangstarap...tiez nasilie nic? :D

hlavne by som bol ale rad keby sa na takejto urovni neporovnaval hiphop a NS pretoze NS je politicka ideologia a hiphop je hovno.. obycajna subkultura.. takze mozte porovnavat pozerov u skinheads a hipjopu ale nie tych co su skutocni NS a tych co su -skutocni hiphoperi- omg:)))
negersky gangstarap ? hovori tu niekto onom ? to jak keby ja poviem Nemecký Nacizmus .. ! To neni aspon pretvarka !

Skutocný NS neexistuju ! a hiphop je originálny štýl ! Ns je lolovina potlačanie inej rasy v tejto dobe ? Hanba

HipHop Girls ... http://www.artattack.sk/miss/miss.htm Mate take ?? :D :D
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

p4ra napísal:kali520, Aryan Angel: Preco nepriznate, ze ste proste hrdi na to, ze mozete patrik ku fasounom/nackom/nacionalistom/skinom/vyholenym idiotom..tolko nazvov, kazdy nech sa niekde najde..
neviem ako oni ale ja som hrdy na to ze som Slovak :shock: :shock:
PS: vyholeny idiot? uvidis cloveka po chemoterapii a je idiot? lebo tak vyzera? :lol:
Digital napísal:Lenže nazi potláča slobodu ! Pričom Rap a nasilie nejdu dokopy !
rap mi ide dokopy s fetom a drogami :) a to neskor produkuje tiez nasilie a potlaca vasu osobnu slobodu kedze sa stavate zavislymi :wink:

EDIT:

Kód: Vybrať všetko

http://www2.artattack.sk/miss/4.jpg
co je toto za krasku?? co to ma za masku na hlave? :lol:
Napísať odpoveď