Oblubeny hokejista

O športe...
Scorpi
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scorpi »

Lewis napísal:jednoznacne, lebo dva goly dobreho hraca nerobia, raz uz neviem na akych ms to bolo dal pekny gol a bol to aj velmi dolezity gol ale inak 0. aj toho roku, nic moc, ok dal dva goly ukrajine ale jednoznacne prevladali u neho negativa. a ked bol kapitanom pri neucasti hossu, islo ma roztrhnut. a inak pekne si pokryl kanadskeho hraca pri vyrovnavajucom gole v stvrtfinale.
každý hráč robí chyby a toto bola asi jeho jediná chyba v repre. :wink: ale určite to nebol jediný dôvod našej prehry a Kapuš tam nieje odtoho aby dával góly má iné úlohy hlavne v oslabeniach a, že bol kapitánom no tak si ho tam asi zvolili hráči :roll: a ak chceš hladať tragéda v repre. tak sa pozri na štatistiky Zalešáka :( to bolo najvacsie sklamanie
Sagvant
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sagvant »

Moj Križan a Gaborik.
martinho
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa martinho »

moji su Marian Hossa,Eric Staal,Oveckin a Bondra
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Palo Demitra , McAmmond , Frolov, Whitney :)
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

Scorpi napísal:každý hráč robí chyby a toto bola asi jeho jediná chyba v repre. :wink: ale určite to nebol jediný dôvod našej prehry a Kapuš tam nieje odtoho aby dával góly má iné úlohy hlavne v oslabeniach a, že bol kapitánom no tak si ho tam asi zvolili hráči :roll: a ak chceš hladať tragéda v repre. tak sa pozri na štatistiky Zalešáka :( to bolo najvacsie sklamanie
no ska asi preto boli tie nase oslabovky toho roku take super niejakych 83% sme mali uspesnost, to je velmi slabe.
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Lewis napísal:no ska asi preto boli tie nase oslabovky toho roku take super niejakych 83% sme mali uspesnost, to je velmi slabe.
tento rok mali iba dve krajiny (bielorusi a švajčiari) nad 90% ostatné mali pod 90% a naopak až 7 krajín malo nad 20% vo využívaní presiloviek (naši mali 19%) takže aj to svedší, že tento rok sa hlavne rozhodovalo v presilovkách a áno za všetko môže Kapuš :evil: (len škoda, že nikte nieje štatistika, že pri kolkých góloch bol v oslabení, ale ja si myslím, že pri minime :wink: )
Kapone11
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kapone11 »

Gaborik,hossa,Oveckin,chara a jarome IGINLA
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

gáborik, hossovci, ovečkin, crosby, backstrom
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Scorpi napísal:tento rok mali iba dve krajiny (bielorusi a švajčiari) nad 90% ostatné mali pod 90% a naopak až 7 krajín malo nad 20% vo využívaní presiloviek (naši mali 19%) takže aj to svedší, že tento rok sa hlavne rozhodovalo v presilovkách a áno za všetko môže Kapuš :evil: (len škoda, že nikte nieje štatistika, že pri kolkých góloch bol v oslabení, ale ja si myslím, že pri minime :wink: )
a ja si myslim ze pri vacsine. Skratka Kapus nema co hladat ani v sirsej nominacii a nieze este sa na MS dostane.
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Lewis napísal:a ja si myslim ze pri vacsine. Skratka Kapus nema co hladat ani v sirsej nominacii a nieze este sa na MS dostane.
ok vzdávam to ty máš iný názor ja iný a tým by som náš pokec ukončil :wink: btw osobne si myslím, že náš najlepší obránca na MS bol Vydarený čo ty na to :twisted:
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Scorpi napísal:ok vzdávam to ty máš iný názor ja iný a tým by som náš pokec ukončil :wink: btw osobne si myslím, že náš najlepší obránca na MS bol Vydarený čo ty na to :twisted:
myslim si ze dobre hral aj Milo, ale z obrancou ma najviac sklamal Strbak. nehovorim ze hral zle ale proste vzdy byval spolahlivy ale teraz sa nevyhol chybam ani on.
Ale ber to tak ze namiesto Kapusa mal dostat sancu niekto z mladych hracou.
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Lewis napísal:myslim si ze dobre hral aj Milo, ale z obrancou ma najviac sklamal Strbak. nehovorim ze hral zle ale proste vzdy byval spolahlivy ale teraz sa nevyhol chybam ani on.
Ale ber to tak ze namiesto Kapusa mal dostat sancu niekto z mladych hracou.
a čo by sme tam potom mali škôlku :?: Kapuš tam bol oprávnene, ale tebe to vysvetlovať je asi zbitočné :evil:

a ku Štrbákovi je to jeden z mojich oblúbencov, ale naozaj tieto MS neboli pre neho moc vydarené (na rozdiel od takého Kapuša :P ) možno to bolo tým, že nemal pri sebe Višňu :? ,ale to nieje ospravedlnenie on mal byť klúčovím bekom, ale bol naopak po Stehlíkovi asi najhorší obránca :(
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Scorpi napísal:a čo by sme tam potom mali škôlku :?: Kapuš tam bol oprávnene, ale tebe to vysvetlovať je asi zbitočné :evil:

a ku Štrbákovi je to jeden z mojich oblúbencov, ale naozaj tieto MS neboli pre neho moc vydarené (na rozdiel od takého Kapuša :P ) možno to bolo tým, že nemal pri sebe Višňu :? ,ale to nieje ospravedlnenie on mal byť klúčovím bekom, ale bol naopak po Stehlíkovi asi najhorší obránca :(
tak konecne sa asi zhodneme. ale kapus tam proste nemal byt.
guru07
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa guru07 »

stroh napísal:a nie je to radko hecl
no ved preto.
ja chodim do triedy s jeho synovcom a je to taky kkt namysleny ze som vacsieho takmer ani nevidel ...
H5ck2r
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H5ck2r »

Jednoznacne Marian Hossa.
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

Marian hossa,Gaborik,
majo01
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa majo01 »

Peter Bondra
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

moji su: peto bondra, majo gaborik, marian hossa a demitra ja si myslim ze neni klub na svete ktory by ich nechcel
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

2 lewis.

teraz si ešte tipni, ktorý je jediný slovák, čo vie vyhrať buly!

pomôcka: to je ten, ktorý podľa teba nepatrí ani do širšej nominácie.

aby som nebol OT, tak ja mám tiež nejaký zoznam mien, zhruba podobný ako p4ra, ale jedno meno: Jaromír Jágr.
pavelbure999
Novice
Novice

/

Príspevok od používateľa pavelbure999 »

tak moj jednoznacne PTEO BUDAJ, mal som moznost trenovat snim , no on nas trenoval v NITRE v tabore!!! :P :)
Napísať odpoveď