každý hráč robí chyby a toto bola asi jeho jediná chyba v repre.Lewis napísal:jednoznacne, lebo dva goly dobreho hraca nerobia, raz uz neviem na akych ms to bolo dal pekny gol a bol to aj velmi dolezity gol ale inak 0. aj toho roku, nic moc, ok dal dva goly ukrajine ale jednoznacne prevladali u neho negativa. a ked bol kapitanom pri neucasti hossu, islo ma roztrhnut. a inak pekne si pokryl kanadskeho hraca pri vyrovnavajucom gole v stvrtfinale.
Oblubeny hokejista
no ska asi preto boli tie nase oslabovky toho roku take super niejakych 83% sme mali uspesnost, to je velmi slabe.Scorpi napísal:každý hráč robí chyby a toto bola asi jeho jediná chyba v repre.ale určite to nebol jediný dôvod našej prehry a Kapuš tam nieje odtoho aby dával góly má iné úlohy hlavne v oslabeniach a, že bol kapitánom no tak si ho tam asi zvolili hráči
a ak chceš hladať tragéda v repre. tak sa pozri na štatistiky Zalešáka
to bolo najvacsie sklamanie
tento rok mali iba dve krajiny (bielorusi a švajčiari) nad 90% ostatné mali pod 90% a naopak až 7 krajín malo nad 20% vo využívaní presiloviek (naši mali 19%) takže aj to svedší, že tento rok sa hlavne rozhodovalo v presilovkách a áno za všetko môže KapušLewis napísal:no ska asi preto boli tie nase oslabovky toho roku take super niejakych 83% sme mali uspesnost, to je velmi slabe.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a ja si myslim ze pri vacsine. Skratka Kapus nema co hladat ani v sirsej nominacii a nieze este sa na MS dostane.Scorpi napísal:tento rok mali iba dve krajiny (bielorusi a švajčiari) nad 90% ostatné mali pod 90% a naopak až 7 krajín malo nad 20% vo využívaní presiloviek (naši mali 19%) takže aj to svedší, že tento rok sa hlavne rozhodovalo v presilovkách a áno za všetko môže Kapuš(len škoda, že nikte nieje štatistika, že pri kolkých góloch bol v oslabení, ale ja si myslím, že pri minime
)
myslim si ze dobre hral aj Milo, ale z obrancou ma najviac sklamal Strbak. nehovorim ze hral zle ale proste vzdy byval spolahlivy ale teraz sa nevyhol chybam ani on.Scorpi napísal:ok vzdávam to ty máš iný názor ja iný a tým by som náš pokec ukončilbtw osobne si myslím, že náš najlepší obránca na MS bol Vydarený čo ty na to
Ale ber to tak ze namiesto Kapusa mal dostat sancu niekto z mladych hracou.
a čo by sme tam potom mali škôlkuLewis napísal:myslim si ze dobre hral aj Milo, ale z obrancou ma najviac sklamal Strbak. nehovorim ze hral zle ale proste vzdy byval spolahlivy ale teraz sa nevyhol chybam ani on.
Ale ber to tak ze namiesto Kapusa mal dostat sancu niekto z mladych hracou.
a ku Štrbákovi je to jeden z mojich oblúbencov, ale naozaj tieto MS neboli pre neho moc vydarené (na rozdiel od takého Kapuša
tak konecne sa asi zhodneme. ale kapus tam proste nemal byt.Scorpi napísal:a čo by sme tam potom mali škôlkuKapuš tam bol oprávnene, ale tebe to vysvetlovať je asi zbitočné
a ku Štrbákovi je to jeden z mojich oblúbencov, ale naozaj tieto MS neboli pre neho moc vydarené (na rozdiel od takého Kapuša) možno to bolo tým, že nemal pri sebe Višňu
,ale to nieje ospravedlnenie on mal byť klúčovím bekom, ale bol naopak po Stehlíkovi asi najhorší obránca
-
Shadow_blaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
pavelbure999
Novice
/
tak moj jednoznacne PTEO BUDAJ, mal som moznost trenovat snim , no on nas trenoval v NITRE v tabore!!!