Bitky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Je podla vas dobre, ked si na niekoho zavolate partu kamaratov aby ho zmlatili?

áno, nezaspinim si ani prst
21
7%
ano
9
3%
niekedy sa to aj da pouzit
118
37%
nie
170
53%

Celkom hlasov: 318

MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

hojko napísal:Zenu zmlatim aj sam :D :P (joke!!!)
ee nie vždy mama pracuje na chirurgii a raz prišiel muž čo ho zbila žena (Rozťaté obočie a zlomenina dolnej končatiny ). Dôvod? Ževraj doniesol malú výplatu :lol:
derriL
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa derriL »

Ja bitku neznasam , je to pre mentalcov ako to tu uz niekto napisal.Akurat co som prefackal par ludi aby sa uvedomili...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

MS FRANKY napísal:ee nie vždy mama pracuje na chirurgii a raz prišiel muž čo ho zbila žena (Rozťaté obočie a zlomenina dolnej končatiny ). Dôvod? Ževraj doniesol malú výplatu :lol:
aj take su pripade samozrejme,opacny teror,zo strany zeny,ale lutujem takych muzov ze si take nieco nechaju dovolit od zeny
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

canopus napísal:aj take su pripade samozrejme,opacny teror,zo strany zeny,ale lutujem takych muzov ze si take nieco nechaju dovolit od zeny
a co maju robit? Zavolat na linku pre ochranu tyranych muzov? Ak ma zena 120 kil a chlapik maly, vyziabnuty, suchy 60 kilovy no co ma robit? :D :D
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

prosex napísal:a co maju robit? Zavolat na linku pre ochranu tyranych muzov? Ak ma zena 120 kil a chlapik maly, vyziabnuty, suchy 60 kilovy no co ma robit? :D :D
to je zena uz po porode alebo nejaka mlada zena?nechcem ju potom vidiet ako bude vyzerat po porode
existuju aj ine veci:sekera,nozike,boxer,palka a ine..... :lol:
sokolikova22
Spammer
Spammer

Príspevok od používateľa sokolikova22 »

p4ra napísal:Odpor14: Pretoze ma to absolutne nebavi. Nemam rad bitky a dotycni to zamna radia spravia + keby ma na druhy den videli, ze mi nieco je, tak by si tych, kt. ma zmastili nasli a aj tak by ich zriesili. Takto je to jednoduchsie. Proste bitky su jedna velka hovadina pre deti a "mentalcov".
Hokejista sa rad nebije?
SpyGame
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa SpyGame »

Biju se sám nikdo mi pomáhat nemusí ale všichni se jenom čumí :roll: :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

sokolikova22 napísal:Hokejista sa rad nebije?
Aj ja som byvaly hokejista a nerad sa bijem. Hokej a bitka nemaju nic spolocne.
sokolikova22
Spammer
Spammer

Príspevok od používateľa sokolikova22 »

p4ra napísal:Aj ja som byvaly hokejista a nerad sa bijem. Hokej a bitka nemaju nic spolocne.
Ved preto pisem ze hokejista
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Bitky nemusim!! Jednak kvoli mojej stavbe tela :oops: a po druhe to nieje moj styl riesenia sporov. Radsej to vyriesim diplomatickou cestou a ak sa neda, tak najdem kompromis. Ak je dotycny tak neoblomny a tvrdohlavy, tak ak mi nejde o nic vazne tak radsej ustupim. A ak ide o nieco vazne, tak si vzdy najdem cestu, sice neskor, ako dosiahnut ciel.
"Ak sa nieco zda nemozne, je to len docasny stav."
Moje motto :)
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marat01 »

Niekedy je potrebne niektorym ludom vysvetlit, ze nie su panmi sveta. A ako im to inak dokazat. Su iba 3 moznosti: gulka medzi lopatky, lopatka medzi gulky alebo poriadne cez p*cu. Prve su neprijemne, tak sa priklanam k poslednej :lol:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

kazdy piaty hojko bije svoju zenu :D Zavolat partiu? Podla mna by si to mali 2 vyriesit medzi sebou, partia ta potom moze zoskrabavat z chodnika -> vtedy zistis, ze akí su potrební.. 8)
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Frikso napísal:kazdy piaty hojko bije svoju zenu :D Zavolat partiu? Podla mna by si to mali 2 vyriesit medzi sebou, partia ta potom moze zoskrabavat z chodnika -> vtedy zistis, ze akí su potrební.. 8)
ehm hojko nemá ženu.. aspoň o tom nikto z MT nevie..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

nie som zrovna styl fajtera, ale keby trebalo, tak sa pobijem. bitku nevyhladavam a zatial mam od nej pokoj. kamarat tiez nie je bitkar, ale ked si raz daky typek zacal do jeho starej a uz jej to bolo dost neprijemne, tak sa mu slusne snazil vysvetlit nech si da pohov a ked zacal donho vyskakovat a nemienil sa ukludnit tak mu kamarat jednu ubalil na cestu. dopadlo to tak ze este asi aj teraz ma podmienku za ublizenie na zdravi... obaja mali smolu. kamarat, ze mu dobru trafil a ten dotycny, ze si nedal povedat... ten je asi rad ze zije.
s jednym chalanom som sa bil dvakrat, mal modry pas v karate a rad to daval kazdemu najavo (to nie je najstastnejsie riesenie), ale kedze si nenecham brnkat po nose, tak prvykrat dostal kopacku a utrhol som s nim umyvadlo a druhykrat on mne skoro zlomil hrtan... 1:1 :? nie zly vykon
ked sa idem "bit" tak to vacsinou konci sacanim a nafukovanim sa, nerad sa nechavam vyprovokovat, ci uz zo strachu ze zle dopadnem ja alebo niekto iny. aj minule bol chalan do mna husty, premeral si ma od hlavy po paty, povedal par silnych slov a odosiel. pri mojej stavbe tela sa moc nedivim (skromnych 195 cm / 100 kg a moc sa neusmievam), aj ked on tiez nebol najmensi... ale bola by to pekna mela :aasmile4: :smt062
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

pocuj ked mam s niekim problem tak sa to snazim vyriesit mierovou cestou aj ked to na nete tak nevypada (ti co ma tu poznaju osobne vedia ako to myslim) .. ak to mierovou cestou nejde tak sa stanem psychopad a ho rozbijem ...

ked sme na niekoho nasraty dvaja tak v ziadnom pripade ho nelcieme naraz ... nechame mu asi 2 dni prestavku
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Ja si myslim ze je to dost hanba si na niekoho volat kamaratov. no pokial ide o bitku jeden proti jednemu .
ale ked ide o presilu napr ze jedneho zbiju traja tak je to dost pouzitelne zavolat si kamaratov aby pomohli. :roll:
Boli uz problemy z ciganmi ktory dobili kamarata . tak sa obvolalo 5-6 ludi
a isli sme ich dofackat .
Sancho
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sancho »

je to ubohe no co, u nas to proktizuju vacsinou taky DISCOFILNY kkti,ale to je uplne super... ides si taky dlhovlasy ako ja uz ide 10 typkov na teba,lebo po jednom sa boja... uplna ubohost
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

my sme rovnakeho zlozenia takze ak ho nezbije jeden tak ani druhy ak ho vie jeden tak aj ti ostatni :wink:
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

ked mam WELKY pruser tak hej ale inakl si to riesim sam :cry:
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

jabitky neznašam som zasadne proti ale keby si dakto začal do mojich kamošou tak by musel najpru cezomna :D zbil som iba raz jedneho spolužiaka ale on mi vrazil cez hubu prvy od vtedy som sa z nikym nebil ani nechcem
Napísať odpoveď