ee nie vždy mama pracuje na chirurgii a raz prišiel muž čo ho zbila žena (Rozťaté obočie a zlomenina dolnej končatiny ). Dôvod? Ževraj doniesol malú výplatuhojko napísal:Zenu zmlatim aj sam![]()
(joke!!!)
Bitky
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to je zena uz po porode alebo nejaka mlada zena?nechcem ju potom vidiet ako bude vyzerat po porodeprosex napísal:a co maju robit? Zavolat na linku pre ochranu tyranych muzov? Ak ma zena 120 kil a chlapik maly, vyziabnuty, suchy 60 kilovy no co ma robit?![]()
existuju aj ine veci:sekera,nozike,boxer,palka a ine.....
-
sokolikova22
Spammer
Hokejista sa rad nebije?p4ra napísal:Odpor14: Pretoze ma to absolutne nebavi. Nemam rad bitky a dotycni to zamna radia spravia + keby ma na druhy den videli, ze mi nieco je, tak by si tych, kt. ma zmastili nasli a aj tak by ich zriesili. Takto je to jednoduchsie. Proste bitky su jedna velka hovadina pre deti a "mentalcov".
-
sokolikova22
Spammer
-
jin
VIP
Bitky nemusim!! Jednak kvoli mojej stavbe tela
a po druhe to nieje moj styl riesenia sporov. Radsej to vyriesim diplomatickou cestou a ak sa neda, tak najdem kompromis. Ak je dotycny tak neoblomny a tvrdohlavy, tak ak mi nejde o nic vazne tak radsej ustupim. A ak ide o nieco vazne, tak si vzdy najdem cestu, sice neskor, ako dosiahnut ciel. 
Moje motto"Ak sa nieco zda nemozne, je to len docasny stav."
-
Kibo
Hardcore addict
nie som zrovna styl fajtera, ale keby trebalo, tak sa pobijem. bitku nevyhladavam a zatial mam od nej pokoj. kamarat tiez nie je bitkar, ale ked si raz daky typek zacal do jeho starej a uz jej to bolo dost neprijemne, tak sa mu slusne snazil vysvetlit nech si da pohov a ked zacal donho vyskakovat a nemienil sa ukludnit tak mu kamarat jednu ubalil na cestu. dopadlo to tak ze este asi aj teraz ma podmienku za ublizenie na zdravi... obaja mali smolu. kamarat, ze mu dobru trafil a ten dotycny, ze si nedal povedat... ten je asi rad ze zije.
s jednym chalanom som sa bil dvakrat, mal modry pas v karate a rad to daval kazdemu najavo (to nie je najstastnejsie riesenie), ale kedze si nenecham brnkat po nose, tak prvykrat dostal kopacku a utrhol som s nim umyvadlo a druhykrat on mne skoro zlomil hrtan... 1:1
nie zly vykon
ked sa idem "bit" tak to vacsinou konci sacanim a nafukovanim sa, nerad sa nechavam vyprovokovat, ci uz zo strachu ze zle dopadnem ja alebo niekto iny. aj minule bol chalan do mna husty, premeral si ma od hlavy po paty, povedal par silnych slov a odosiel. pri mojej stavbe tela sa moc nedivim (skromnych 195 cm / 100 kg a moc sa neusmievam), aj ked on tiez nebol najmensi... ale bola by to pekna mela

s jednym chalanom som sa bil dvakrat, mal modry pas v karate a rad to daval kazdemu najavo (to nie je najstastnejsie riesenie), ale kedze si nenecham brnkat po nose, tak prvykrat dostal kopacku a utrhol som s nim umyvadlo a druhykrat on mne skoro zlomil hrtan... 1:1
ked sa idem "bit" tak to vacsinou konci sacanim a nafukovanim sa, nerad sa nechavam vyprovokovat, ci uz zo strachu ze zle dopadnem ja alebo niekto iny. aj minule bol chalan do mna husty, premeral si ma od hlavy po paty, povedal par silnych slov a odosiel. pri mojej stavbe tela sa moc nedivim (skromnych 195 cm / 100 kg a moc sa neusmievam), aj ked on tiez nebol najmensi... ale bola by to pekna mela
-
fuCKYou
Medium Professional
pocuj ked mam s niekim problem tak sa to snazim vyriesit mierovou cestou aj ked to na nete tak nevypada (ti co ma tu poznaju osobne vedia ako to myslim) .. ak to mierovou cestou nejde tak sa stanem psychopad a ho rozbijem ...
ked sme na niekoho nasraty dvaja tak v ziadnom pripade ho nelcieme naraz ... nechame mu asi 2 dni prestavku
ked sme na niekoho nasraty dvaja tak v ziadnom pripade ho nelcieme naraz ... nechame mu asi 2 dni prestavku
-
->slavo<-
Addict
Ja si myslim ze je to dost hanba si na niekoho volat kamaratov. no pokial ide o bitku jeden proti jednemu .
ale ked ide o presilu napr ze jedneho zbiju traja tak je to dost pouzitelne zavolat si kamaratov aby pomohli.
Boli uz problemy z ciganmi ktory dobili kamarata . tak sa obvolalo 5-6 ludi
a isli sme ich dofackat .
ale ked ide o presilu napr ze jedneho zbiju traja tak je to dost pouzitelne zavolat si kamaratov aby pomohli.
Boli uz problemy z ciganmi ktory dobili kamarata . tak sa obvolalo 5-6 ludi
a isli sme ich dofackat .