moc s tymto nesuhlasim....od 18 rokov? myslis ze keby dovolili od 18 travu nebolo by tu stale viac a viac ludi ktory by hulili? si zober ze ked sa poobzeras po meste a vydis partiu ludi tak su v nej ludia rozneho veku (15,16,17,18,19rokov) a ked bude taka partia ten kory bude mat 18 a viac moze hulit? ano on podla toho co si napisal moze ale tu travu by siril v celej partii kde su aj ty 15 rocny....a tym vy sa zvysovali pocty zavislich ludi na tarve este viac ako teraz...uplink napísal:Suhlas. Ja by som dovolil travu po absolvovani nejakeho kurzu kde bude clovek upovedomeny o dlhodobych ucinkoch travy, taktiez by som ju dal od 18 rokov. To bude fajn ked budu ludia sprosti, aspon bude viac kvalitnych pracovnych miest pre tych co neosprosteju pri hooleni travy...![]()
Ked sa chce niekto nicit, preto ze sa ma moc dobre a nevie co od dobroty, nech sa paci...pokial je pricina utek z reality, ktora je moc tvrda na cloveka su ine a ovela efektivnejsie riesenia. Ale to si myslim ze clovek zacne od smutku skor chlastat ako hoolit...neviem
ja by som travu uplne zakazal...je to droga ako kazda ina mozno nieje taka tvrda ale navikova a je to ktok k narkomanom.