Jan Slota

Diskusie na politické témy...
odpor14
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa odpor14 »

uplink napísal:Suhlas. Ja by som dovolil travu po absolvovani nejakeho kurzu kde bude clovek upovedomeny o dlhodobych ucinkoch travy, taktiez by som ju dal od 18 rokov. To bude fajn ked budu ludia sprosti, aspon bude viac kvalitnych pracovnych miest pre tych co neosprosteju pri hooleni travy... :D

Ked sa chce niekto nicit, preto ze sa ma moc dobre a nevie co od dobroty, nech sa paci...pokial je pricina utek z reality, ktora je moc tvrda na cloveka su ine a ovela efektivnejsie riesenia. Ale to si myslim ze clovek zacne od smutku skor chlastat ako hoolit...neviem :?
moc s tymto nesuhlasim....od 18 rokov? myslis ze keby dovolili od 18 travu nebolo by tu stale viac a viac ludi ktory by hulili? si zober ze ked sa poobzeras po meste a vydis partiu ludi tak su v nej ludia rozneho veku (15,16,17,18,19rokov) a ked bude taka partia ten kory bude mat 18 a viac moze hulit? ano on podla toho co si napisal moze ale tu travu by siril v celej partii kde su aj ty 15 rocny....a tym vy sa zvysovali pocty zavislich ludi na tarve este viac ako teraz...
ja by som travu uplne zakazal...je to droga ako kazda ina mozno nieje taka tvrda ale navikova a je to ktok k narkomanom.
Cievka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Cievka »

A čo takto dovoliť pedofíliu, adoptovanie detí pre homosexuálne páry a tvrdé drogy?
Samé blbosti len vymýšlajú ale cigáňov kopnúť do riti nevedia! :x
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Odpor14 napísal:moc s tymto nesuhlasim....od 18 rokov? myslis ze keby dovolili od 18 travu nebolo by tu stale viac a viac ludi ktory by hulili? si zober ze ked sa poobzeras po meste a vydis partiu ludi tak su v nej ludia rozneho veku (15,16,17,18,19rokov) a ked bude taka partia ten kory bude mat 18 a viac moze hulit? ano on podla toho co si napisal moze ale tu travu by siril v celej partii kde su aj ty 15 rocny....a tym vy sa zvysovali pocty zavislich ludi na tarve este viac ako teraz...
ja by som travu uplne zakazal...je to droga ako kazda ina mozno nieje taka tvrda ale navikova a je to ktok k narkomanom.
zakazane ovocie chuti najlepsie. Travova mania musi prejst svojim obdobim ako presla aj moda fajcit [a u niektorych ece aj zostala]. Je to proste deviacia doby, urcita odchylka. [pozor, NiE uchylka]

Bude tazke ju zakazat, lebo je navykova "len" psychicky [co je podla mna ovela horsie ako fyzicka zavislost, ale to len moj nazor], takze s jej absolutnym zatrhnutim to nikdy nebude take lahke. Totizto nemoze byt 100% kategorizovana ako droga.

A ked sa chces zbavit nejakej veci, tak ju bud nikdy neber do ruk, alebo sa s nou tak znic, ze uz ju do ruk nikdy nevezmes. Ludia su taki, ze pre nich ina cesta nie je. Samozrejme vynimka potvrdzuje pravidlo...
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

Chlapci ale vy ste stale nepochopili o co tu ide?... ze jedna droga sa toleruje len preto ze ma tradiciu... a druha nie...proste ide o princip. Ako ja neobhajujem travu...len som chcel poukazat na to, ake je to nespravodlive v porovnani s alkoholom. Ja tu nepisem o tom ci je hulenie zdrave a podobne kraviny...to je zase ina tema. Mne je jedno...nech je kludne zakazana aj dalej (mne to zivot neovplyni)...ale nech aspon politici povedia narovinu, ze je to do urcitej miery nespravodlive a proste to nepovolia, lebo sa im nechce (obrazne povedane)....a nech si nevymyslaju trapne argumenty...ktore mozes vyvratit, ked to porovnas s alkoholom. Tod vso
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

POiNTER napísal:Chlapci ale vy ste stale nepochopili o co tu ide?... ze jedna droga sa toleruje len preto ze ma tradiciu... a druha nie...proste ide o princip. Ako ja neobhajujem travu...len som chcel poukazat na to, ake je to nespravodlive v porovnani s alkoholom. Ja tu nepisem o tom ci je hulenie zdrave a podobne kraviny...to je zase ina tema. Mne je jedno...nech je kludne zakazana aj dalej (mne to zivot neovplyni)...ale nech aspon politici povedia narovinu, ze je to do urcitej miery nespravodlive a proste to nepovolia, lebo sa im nechce (obrazne povedane)....a nech si nevymyslaju trapne argumenty...ktore mozes vyvratit, ked to porovnas s alkoholom. Tod vso
Alkohol sa da vychutnavat ak je dobry a nesluzi len na na*ebavanie. a to sa o trave povedat neda.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Alkohol sa da vychutnavat ak je dobry a nesluzi len na na*ebavanie. a to sa o trave povedat neda.
Ked si upecies z travy kolaciky...tiez si ich budes vychutnavat :wink: (btw: Hulil si niekedy travu?..)
odpor14
Light Star
Light Star

uplink napísal:zakazane ovocie chuti najlepsie. Travova mania musi prejst svojim obdobim ako presla aj moda fajcit [a u niektorych ece aj zostala]. Je to proste deviacia doby, urcita odchylka. [pozor, NiE uchylka]

Bude tazke ju zakazat, lebo je navykova "len" psychicky [co je podla mna ovela horsie ako fyzicka zavislost, ale to len moj nazor], takze s jej absolutnym zatrhnutim to nikdy nebude take lahke. Totizto nemoze byt 100% kategorizovana ako droga.

A ked sa chces zbavit nejakej veci, tak ju bud nikdy neber do ruk, alebo sa s nou tak znic, ze uz ju do ruk nikdy nevezmes. Ludia su taki, ze pre nich ina cesta nie je. Samozrejme vynimka potvrdzuje pravidlo...
suhasim ze zakazane ovocie chuti najviac ale podla mna zlegalizovanie by tomu moc nepomohlo...podla na by to bolo este horsie....neviem...
odpor14
Light Star
Light Star

POiNTER napísal:Chlapci ale vy ste stale nepochopili o co tu ide?... ze jedna droga sa toleruje len preto ze ma tradiciu... a druha nie...proste ide o princip. Ako ja neobhajujem travu...len som chcel poukazat na to, ake je to nespravodlive v porovnani s alkoholom. Ja tu nepisem o tom ci je hulenie zdrave a podobne kraviny...to je zase ina tema. Mne je jedno...nech je kludne zakazana aj dalej (mne to zivot neovplyni)...ale nech aspon politici povedia narovinu, ze je to do urcitej miery nespravodlive a proste to nepovolia, lebo sa im nechce (obrazne povedane)....a nech si nevymyslaju trapne argumenty...ktore mozes vyvratit, ked to porovnas s alkoholom. Tod vso
vies kolko je na SVK nespravodlivych veci a nikde sa o nich nevravi? ale ked sa jedna o travu tak zlegalizovat....ak ju budu chiet zlegalizovat vsetci co hulia budu volit tu stranu a presadia to...to je iste...vies ale alkohol a trava je dost velky rozdiel..viem ze niekto to bere ako drogu aj alkohol aj travu ale trava je isto vacsie svinstvo ako alkohol
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

odpor14
Light Star
Light Star

okonenipica napísal:ale co horsie? btw nevim co je horsie: ozrate 12rocne deti ktore padaju do vsetkych stran, a blvaju na seba, alebo:
rozbyte deti ktore maju cervene oci, hadaju sa kto komu ma nechat cigu a dat sladkost, a pri dobrej prilezitosti aj rusive zachvaty smiechu

vyber si.

taka, alebo onaka tabletka ? :)
co je horsie? to ak by zlegalizovali travu...vies tie 12 rocne deti ak hulia nevedia o trave nic a nevedia poriadne ani preco hulia :?
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Odpor14 napísal:...ale trava je isto vacsie svinstvo ako alkohol
Preco?. Ako som uz pisal...zober si kolko ludi zomrie rocne kvoli alkoholu. Ci uz priamo (spije sa nasmrt) alebo nepriamo (ozraty niekoho zabije, alebo aspon znasilni). A to este nehovorim kolko konfliktov alkohol vyvola...ved to vidim zakazdym ked idem vecer von. Ked je clovek zhuleny ma uplne opacne stavy. Takze nerozpravaj co je vacsie svinstvo.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

odpor14
Light Star
Light Star

POiNTER napísal:Preco?. Ako som uz pisal...zober si kolko ludi zomrie rocne kvoli alkoholu. Ci uz priamo (spije sa nasmrt) alebo nepriamo (ozraty niekoho zabije, alebo aspon znasilni). A to este nehovorim kolko konfliktov alkohol vyvola...ved to vidim zakazdym ked idem vecer von. Ked je clovek zhuleny ma uplne opacne stavy. Takze nerozpravaj co je vacsie svinstvo.
vies poznam par alkoholikov a piju doma a sami sa opijaju do nemoty a poznam par ludi zavislich na trave a nenahulia sa sami doma ale hulia v parku a rozsiruju to medzi ostatnymi ludia (detmi) tak co je horsie? ked sa alkoholik upije sam k smrti alebo ked fetak nahovori 5 ludia na travu? hm??
odpor14
Light Star
Light Star

okonenipica napísal:lol. no v podstate nik nevi preco huli. tiez clovek nevie preco pije. v podstate vie, je to "relax, zabava, uvolnenie" atd., ale to neni odpoved.

a inac si mi neodpovedal na otazku :wink:

ale dam ti jednoduchsiu.
co si pomyslis, ked v busse uvidis nahuleneho chlapa co stale pozera okolo seba a usmieva sa, alebo sa az smeje, alebo opiteho chlapa ktory neudrzi rovnovahu, stale len sedi, spi, a duma si nieco ??
sorry ale tej predoslej otazke som nejak nepochopil..a tuto? mylsim ze je horsi ten nahuleny chapec....nik mi nevyvrati ze trava je horsia ako alkohol...
nieje odpoved nato preco clovek huli,pije? ale je mylis sa ak si myslis ze nieje....kamarat pil ked ho nechala baba to nieje dovod? napriklad?
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Odpor14 napísal:vies poznam par alkoholikov a piju doma a sami sa opijaju do nemoty a poznam par ludi zavislich na trave a nenahulia sa sami doma ale hulia v parku a rozsiruju to medzi ostatnymi ludia (detmi) tak co je horsie? ked sa alkoholik upije sam k smrti alebo ked fetak nahovori 5 ludia na travu? hm??
Ale prosim ta to su take priklady...takych prikladov ti mozem aj ja povedat kopu (tiez mam kamaratov co sa nahulia len sami doma a ked sme uz pritom...ako sa vacsina dostane k alkoholu?...tak isto...cez kamaratov) Boze...sak kazdu chvilu pocujes v spravach ako nejaky naje*any ko*ot zrazil cloveka, alebo niekoho dobodal alebo znasilnil...a ty mi tu budes davat taketo priklady?-ved to je nasmiech! Ako casto pocuvas v spravach ze niekto zhuleny niekoho zabil?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

ja to vidim tak ze hlavne by sa nic nemalo prehanat.. ked je niekto -primerane- chyteny z alkoholu je to u mna rozdiel oproti "primerane" zhulenemu cloveku.. neviem, mozno tie zachvaty smiechu a pod. co ste spominali pridu niekomu normalne, mne skor pripadaju ako nejaky blbovia ale ok, mozes to vidiet inak:) takze ide o to ze stav z tychto latok nie je uplne rovnaky.. a tu je ta tradicia, kde je stav z alkoholu uz dobre znamy stovky rokov a na druhej strane zhulene deti, co sa tu zacalo rozmahat v sirsom rozsahu asi az po 1989.. tradicia je tradicia a nevidim dovod preco by sa kvoli nejakemu novemu sposobu "drogovania" mala menit... takze, alkohol(primerane) ano, mariahuana nie... v podstate teraz je to v poriadku tak ako je to napisane v trestnom zakone a v tomto smere nie je co menit :P
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jedla?co dari sa na zahradke? sic neviem v tom kamenolome petrzalka heh... to nic, len komplex...ale vtipne:)
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Aryan Angel napísal:jedla?co dari sa na zahradke? sic neviem v tom kamenolome petrzalka heh... to nic, len komplex...ale vtipne:)
To je v poriadku vela chlastu narusa motoriku aj zrak uchadza..a potom sa tazsie na klavesnici pise....
ale pre hotentotov este raz...to s tym jedlom bolo ako NAZORNY priklad.
Neviem preco mnoho ludi a teda vacsina sa nesnazi vziat na seba zodpovednost za seba sameho a povedat ze nieco dokaze a namiesto toho prikyvovat s vacsinou ako to robite tu a teraz a nielen teraz ale aj v zivote ...a potom sa divite ze kde ste co ste a co robite...ale je ot v poriadku z vasej strany lebo si to ani neuvedomujete...oki fajn ... :wink:
mousek
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mousek »

Mne je slota v pohode narodniar takze ho budem volit.
Napísať odpoveď