TUNING BiKu (bicykla)

O športe...
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

TUNING BiKu (bicykla)

Príspevok od používateľa TOMIAW »

ludia ake mate skusenosti s tymto hobby bo chcem zacat a neviem ako na to a SK stranka este nieje na tento tip uprav (alebo o ziadnej neviem) !

a vsade som videl iba hotove biky a ziadne navody :(

PLEAS Poradte kto ma skusenost :cry: :cry:
xtp
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xtp »

cawes
a ako si predstavujes tuningovat bajk??? ja s tym mam nejake tie skusnosti:P.....
havarka
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa havarka »

ty sa do toto prd vyznas, sak pozri kolko mas prispevkov... :lol:
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

klingacik napísal:ty sa do toto prd vyznas, sak pozri kolko mas prispevkov... :lol:
o tom ake ma s tym skusenost nemusi ukazovat kolko mas prispevkov nie?
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

xtp napísal:cawes
a ako si predstavujes tuningovat bajk??? ja s tym mam nejake tie skusnosti:P.....
ja som to chcel spravit niako na tento styl
len problem je ze budem musiet zvarat a rezat a praveze ja neviem ako
mam staru LADY
Prílohy
crw_5547_rj.jpg
crw_5547_rj.jpg (31.28 KiB) 3126 zobrazení
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

klingacik napísal:ty sa do toto prd vyznas, sak pozri kolko mas prispevkov... :lol:
ty si teda rozum si myslis ze ked ma xtp 1 prispevok tak nic nevie a ty mas 104 a mozno nie si genius
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Na zaciatok jedna technicka: tuning = zlepsenie jazdnych vlastnosti mechanickymi upravami, styling = zmena vyzoru(to je asi ten tvoj "tuning" co myslis). ;)
Mohol by si si upravit bike napr. tak, ze by si si na kolesa namontoval neony, niekam by si tresol autobateriu, na kolesa dynama, aby sa to nejako dobijalo a este pripadne LCD monitor medzi riaditka...a samozrejme velmi siroke gumy, najlepsie slicky, nech to lepsie jazdi. To by bol bike kurnik... :lol:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

tse tse, to su mi veci :D biko-tuning
ja som prevadzal tuning na mojom biku v style kus z kelimka tatranskeho sneho aby to malo ten spraaavny zvuk (jasne to som mal nejakych 10 rokov :lol: ) Neskor som k tomu pridal aj nalepky zo zuvaciek Star Wars a Beverly Hills 902 10. :smt046 8)

BTW 2 INSANE nie je tuning od slova upravit, resp naladit, vyladit cize je jedno ci vyladis LOOK alevo VYKON :?: :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

nuz... troska serioznejsie. Brdzdy:Kotucove
Predna vidlica odpruzena
neony (napajanie cez 2 9V baterie)
airbrush
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jin153 napísal:nuz... troska serioznejsie. Brdzdy:Kotucove
Predna vidlica odpruzena
neony (napajanie cez 2 9V baterie)
airbrush
si zabudol nitro.. :D
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

hahahahaha strasny humor ja som myslel tuning=prerobenie
takze ho chcem len vizualne skraslit.
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

dair napísal: BTW 2 INSANE nie je tuning od slova upravit, resp naladit, vyladit cize je jedno ci vyladis LOOK alevo VYKON :?: :wink:
Tuning je pokial viem po motorickej stranke, preto sa aj napr. na tuning forach delia "miestnosti" na styling a tuning. Cize asi tak :wink:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

insane napísal:Tuning je pokial viem po motorickej stranke, preto sa aj napr. na tuning forach delia "miestnosti" na styling a tuning. Cize asi tak :wink:
tak cize asi tak nie. vezmi si pekne do ruciciek slovnik ak ho uz budes vladat drzat a potom sa s tebou tu budem rozpravat... (povedz mamke ona ti pomoze)
To ze to delia do dvoch tem na fore je pekne ale neznamena ze je to ako v biblii... (a koniec koncov ani co je v biblii nie je svete :wink: )
Nevravim ze nemas pravdu ale pod slovom tuning sa chape aj uprava looku (styling), no pod stylingom sa tuning (vykonu) neda brat ani zdaleka 8)
Cize asi tak :wink:
MATEJ
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa MATEJ »

ale za to sa do toho moze rozumet tak prispevky niesu vsetko
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

dair napísal: Nevravim ze nemas pravdu ale pod slovom tuning sa chape aj uprava looku (styling), no pod stylingom sa tuning (vykonu) neda brat ani zdaleka 8)
Cize asi tak :wink:
Tak preto je asi "tuning" brany ako uprava motoru a "styling(nie tuning!!!)" ako uprava vzhladu. Si zober do ruky anglicky slovnicek ak take mate doma a pozri si vyznam tych slov :P BTW Ked "vytunis" vzhlad, tak uplne zlepsis jazdne vlastnosti auta...tak to uz hej(cest vynimkam). Cize asi tak.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

insane napísal:Tak preto je asi "tuning" brany ako uprava motoru a "styling(nie tuning!!!)" ako uprava vzhladu. Si zober do ruky anglicky slovnicek ak take mate doma a pozri si vyznam tych slov :P BTW Ked "vytunis" vzhlad, tak uplne zlepsis jazdne vlastnosti auta...tak to uz hej(cest vynimkam). Cize asi tak.
tym co si napisal si mi len vlastne dal za pravdu. Pred svojou kockou si sa uz povytahoval dost aj ked nevyslo. Neva mozno nabuduce. :D :lol:
(btw nie stale ti spojler zlepsi jazdne vlastnosti... :wink: )
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

dair napísal:tym co si napisal si mi len vlastne dal za pravdu. Pred svojou kockou si sa uz povytahoval dost aj ked nevyslo. Neva mozno nabuduce. :D :lol:
(btw nie stale ti spojler zlepsi jazdne vlastnosti... :wink: )
Ty si nejaky mudry, ako bedna gitu...zakladna skola asi, ze?! K tej kocke, ja sa nepotrebujem vytahovat, a aspon nejaku mam. :P BTW spojler ti zlepsi jazdne vlastnosti? To si ako myslel? Vidiet, ze o tom nic nevies. Zalezi na kope veci. Nestaci len dat ten tvoj "spojler" na auto... Ak tam das nejaky fakt "husty" tak sa ti moze stat, ze ti na dialnici uleti a podobne. Ale nechajme to tak... Zacni sa najprv venovat problematike tuningu a potom sa snaz niekoho urazat, alebo sa hrat na mudreho. :lol: O tvojich vedomostiach vela hovori aj to, ze ked nemas co povedat, tak tu zacnes nieco splietat o frajerkach a vytahovani, tym si ma dostal. Si sprav najprv maturitu a potom sa ozvi... :P

EDIT: Nepisal som inak nahodou pri tom stylingu, ze "cest vynimkam",ze? :oops:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

insane napísal:Ty si nejaky mudry, ako bedna gitu...zakladna skola asi, ze?! K tej kocke, ja sa nepotrebujem vytahovat, a aspon nejaku mam. :P BTW spojler ti zlepsi jazdne vlastnosti? To si ako myslel? Vidiet, ze o tom nic nevies. Zalezi na kope veci. Nestaci len dat ten tvoj "spojler" na auto... Ak tam das nejaky fakt "husty" tak sa ti moze stat, ze ti na dialnici uleti a podobne. Ale nechajme to tak... Zacni sa najprv venovat problematike tuningu a potom sa snaz niekoho urazat, alebo sa hrat na mudreho. :lol: O tvojich vedomostiach vela hovori aj to, ze ked nemas co povedat, tak tu zacnes nieco splietat o frajerkach a vytahovani, tym si ma dostal. Si sprav najprv maturitu a potom sa ozvi... :P

EDIT: Nepisal som inak nahodou pri tom stylingu, ze "cest vynimkam",ze? :oops:
to beriem len ako trapny pokus mi vratit to co som ti napisal....

Vratme sa ale k veci co si sam vravel. Asi si sa do toho slovnika nepozrel lebo som si to zisti presne co sa tyka tuningu aut. Budem volne citovat z anglictiny, ze CAR TUNING je vsebecne brane ako snaha o upravu auta za ucelom zlepsenia jeho vykonu, pricom sa berie do uvahy tak vykon motora a inych mechanickych casti auta ako aj bodywork... cize ten tvoj styling.
Ja som len k tvojmu prispevku na zaciatku dodal ze pod tuningom sa da chapat aj styling a o tom sa tu hadas ze to tak nie je, cize ak vytazok z encyklopedie ta nepresvedci je toto len strata casu a viac nemam k tomu uz co dodat a hadat sa tu s tebou nebudem...

LOL a uletiet ti moze spojler len ak ho spravi niekto kto sa do toho rozumie ako ty :lol: ta si ma fakt pobavil
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

dair napísal:to beriem len ako trapny pokus mi vratit to co som ti napisal....

Vratme sa ale k veci co si sam vravel. Asi si sa do toho slovnika nepozrel lebo som si to zisti presne co sa tyka tuningu aut. Budem volne citovat z anglictiny, ze CAR TUNING je vsebecne brane ako snaha o upravu auta za ucelom zlepsenia jeho vykonu, pricom sa berie do uvahy tak vykon motora a inych mechanickych casti auta ako aj bodywork... cize ten tvoj styling.
Ja som len k tvojmu prispevku na zaciatku dodal ze pod tuningom sa da chapat aj styling a o tom sa tu hadas ze to tak nie je, cize ak vytazok z encyklopedie ta nepresvedci je toto len strata casu a viac nemam k tomu uz co dodat a hadat sa tu s tebou nebudem...

LOL a uletiet ti moze spojler len ak ho spravi niekto kto sa do toho rozumie ako ty :lol: ta si ma fakt pobavil
CISTY A JASNY RESPEKT 8)
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

dair napísal:to beriem len ako trapny pokus mi vratit to co som ti napisal....

Ja som ale nemyslel vseobecny vyraz. Mal som na mysli prvotny vyraz slova "tuning"(upravy motorickych casti vozu, ktore sa daju zmerat!!) , ktory sa casom zmenil na taky ako ho popisujes vyssie. To nepopieram. ;)Nechcel som sa tu hadat, ale nemam rad ked ma niekto zacne len tak z haluze urazat, dufam, ze uz ta to preslo. [/b]
Napísať odpoveď