a vsade som videl iba hotove biky a ziadne navody
PLEAS Poradte kto ma skusenost
tak cize asi tak nie. vezmi si pekne do ruciciek slovnik ak ho uz budes vladat drzat a potom sa s tebou tu budem rozpravat... (povedz mamke ona ti pomoze)insane napísal:Tuning je pokial viem po motorickej stranke, preto sa aj napr. na tuning forach delia "miestnosti" na styling a tuning. Cize asi tak
Tak preto je asi "tuning" brany ako uprava motoru a "styling(nie tuning!!!)" ako uprava vzhladu. Si zober do ruky anglicky slovnicek ak take mate doma a pozri si vyznam tych slovdair napísal: Nevravim ze nemas pravdu ale pod slovom tuning sa chape aj uprava looku (styling), no pod stylingom sa tuning (vykonu) neda brat ani zdaleka
Cize asi tak
tym co si napisal si mi len vlastne dal za pravdu. Pred svojou kockou si sa uz povytahoval dost aj ked nevyslo. Neva mozno nabuduce.insane napísal:Tak preto je asi "tuning" brany ako uprava motoru a "styling(nie tuning!!!)" ako uprava vzhladu. Si zober do ruky anglicky slovnicek ak take mate doma a pozri si vyznam tych slovBTW Ked "vytunis" vzhlad, tak uplne zlepsis jazdne vlastnosti auta...tak to uz hej(cest vynimkam). Cize asi tak.
Ty si nejaky mudry, ako bedna gitu...zakladna skola asi, ze?! K tej kocke, ja sa nepotrebujem vytahovat, a aspon nejaku mam.dair napísal:tym co si napisal si mi len vlastne dal za pravdu. Pred svojou kockou si sa uz povytahoval dost aj ked nevyslo. Neva mozno nabuduce.![]()
![]()
(btw nie stale ti spojler zlepsi jazdne vlastnosti...)
to beriem len ako trapny pokus mi vratit to co som ti napisal....insane napísal:Ty si nejaky mudry, ako bedna gitu...zakladna skola asi, ze?! K tej kocke, ja sa nepotrebujem vytahovat, a aspon nejaku mam.BTW spojler ti zlepsi jazdne vlastnosti? To si ako myslel? Vidiet, ze o tom nic nevies. Zalezi na kope veci. Nestaci len dat ten tvoj "spojler" na auto... Ak tam das nejaky fakt "husty" tak sa ti moze stat, ze ti na dialnici uleti a podobne. Ale nechajme to tak... Zacni sa najprv venovat problematike tuningu a potom sa snaz niekoho urazat, alebo sa hrat na mudreho.
O tvojich vedomostiach vela hovori aj to, ze ked nemas co povedat, tak tu zacnes nieco splietat o frajerkach a vytahovani, tym si ma dostal. Si sprav najprv maturitu a potom sa ozvi...
EDIT: Nepisal som inak nahodou pri tom stylingu, ze "cest vynimkam",ze?
CISTY A JASNY RESPEKTdair napísal:to beriem len ako trapny pokus mi vratit to co som ti napisal....
Vratme sa ale k veci co si sam vravel. Asi si sa do toho slovnika nepozrel lebo som si to zisti presne co sa tyka tuningu aut. Budem volne citovat z anglictiny, ze CAR TUNING je vsebecne brane ako snaha o upravu auta za ucelom zlepsenia jeho vykonu, pricom sa berie do uvahy tak vykon motora a inych mechanickych casti auta ako aj bodywork... cize ten tvoj styling.
Ja som len k tvojmu prispevku na zaciatku dodal ze pod tuningom sa da chapat aj styling a o tom sa tu hadas ze to tak nie je, cize ak vytazok z encyklopedie ta nepresvedci je toto len strata casu a viac nemam k tomu uz co dodat a hadat sa tu s tebou nebudem...
LOL a uletiet ti moze spojler len ak ho spravi niekto kto sa do toho rozumie ako tyta si ma fakt pobavil
Ja som ale nemyslel vseobecny vyraz. Mal som na mysli prvotny vyraz slova "tuning"(upravy motorickych casti vozu, ktore sa daju zmerat!!) , ktory sa casom zmenil na taky ako ho popisujes vyssie. To nepopieram. ;)Nechcel som sa tu hadat, ale nemam rad ked ma niekto zacne len tak z haluze urazat, dufam, ze uz ta to preslo. [/b]dair napísal:to beriem len ako trapny pokus mi vratit to co som ti napisal....
Vratme sa ale k veci co si sam vravel. Asi si sa do toho slovnika nepozrel lebo som si to zisti presne co sa tyka tuningu aut. Budem volne citovat z anglictiny, ze CAR TUNING je vsebecne brane ako snaha o upravu auta za ucelom zlepsenia jeho vykonu, pricom sa berie do uvahy tak vykon motora a inych mechanickych casti auta ako aj bodywork... cize ten tvoj styling.
Ja som len k tvojmu prispevku na zaciatku dodal ze pod tuningom sa da chapat aj styling a o tom sa tu hadas ze to tak nie je, cize ak vytazok z encyklopedie ta nepresvedci je toto len strata casu a viac nemam k tomu uz co dodat a hadat sa tu s tebou nebudem...
LOL a uletiet ti moze spojler len ak ho spravi niekto kto sa do toho rozumie ako tyta si ma fakt pobavil