Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

spesko napísal:skinheadi su blbci...a neni pravda ze biju len ciganov a inych ako bielych... skinovi ked sa nepacis tak mas smolu a si do chvilky rozje*any na mraky... a ja proti ciganom nic nemam no proti tym, ktori su v phode a nechodia po konvach a tak... lebo tych ja neznasam...
Asi myslis vyholene decko co ma asi 16 rokov je nasypany nejakym syntholom a bojuje za nico comu asi nechape. Tak takeho cloveka sa skinom neda nazvat ale lepsi nazov je chuligan
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

kali520 napísal:Asi myslis vyholene decko co ma asi 16 rokov je nasypany nejakym syntholom a bojuje za nico comu asi nechape. Tak takeho cloveka sa skinom neda nazvat ale lepsi nazov je chuligan
Holt problem je ze oni sa my sa tak nazyvaju a teda sa nediv ze ich vsetci tak "zboznuju".
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Famine napísal:tu neaky dokument o nich: http://video.google.com/videoplay?docid ... =skinheads
toto? nie si trochu mimo?
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Aryan Angel napísal:toto? nie si trochu mimo?
no ako to chodi v chodi v britskej arijskej rodine
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

nevedel som ze je to britska arijska rodina :). ano ale k veci: celkom zaujimavy dokument. najviac sa mi pacila cast ked sa ho snazil reporter presvedcit ze ma kamaratov aj z inych ras lol :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tak som prave dopozeral ten dokument. Musim povedat, ze to bolo zaujimave. Najviac ma zarazila ta mlada rodina, ked tam bol Louis a sa ho pytal, ci je Zid. Necakal som, ze ho tak "odpise" a odide hned. Ale inak pekne vymleti ludia, vsetci doradu. Najviac lutujem tie male deti, kt. ani nevedia, co sa za magorov maju rodicov.

A ten manager chudak nevedel, co ma odpovedat. Sice ho chapem, ze robi len svoju pracu, ale ja by som si z osobneho hladiska, nacistu za klienta nezobral uz len kvoli svojej prestizi.

Btw. tie dvojicky su tie 2 najmladsie rasisticky spievajuce deti, kt. bolo jedan cas plne noviny?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

dokument mam stiahnuty, pozrem neskor.. :)

tu je znovu ten chlap (reporter alebo co to ma byt)
skurud-hay
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: SKINHEADS

Príspevok od používateľa skurud-hay »

whitek napísal:co si myslite co je vlastne SKINHEADS?

ci je to spravne?
a ci viete co to vlastne znamena(nemyslim preklad)?
Proste vypatlané hlavy.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

heh tak som pozrel ten "dokument" ...
p4ra napísal:Tak som prave dopozeral ten dokument. Musim povedat, ze to bolo zaujimave. Najviac ma zarazila ta mlada rodina, ked tam bol Louis a sa ho pytal, ci je Zid. Necakal som, ze ho tak "odpise" a odide hned. Ale inak pekne vymleti ludia, vsetci doradu. Najviac lutujem tie male deti, kt. ani nevedia, co sa za magorov maju rodicov.
pretoze skinhead sa nepotrebuje bavit s nejakym zidakom, preco by aj mal, ked je jasne ze jeho jediny ciel je ich postupne "doje***" svojimi debilnymi otazkami.. No a tie konce.. Tom Metzger bol uplne v pohode a jedine co na neho "mal" bolo to co ze sa Tom styka z nebelochmi a pritom neposobi ako ten najvacsi rasista.. samozrejme Metzgera vtedy v aute ani poriadne nepustil k slovu .. co sa tyka matky Lynx a Lamb,, mozno to bere az velmi rychlo ale ako hovorila, chce z nich mat vzor pre inych.. no a zidakov konecny argument (alebo co to bolo) , co to bolo? you are outvoted ?? :lol: (a bohvie ako to bolo cele zostrihane) .. hovori tam ze nie rasista a nieco v tom zmysle ze ma rad multikulturnu spolocnost.. to je fakt zaujimave od zida, ked pritom je v zidovskom state Izrael rasisticky (sionisticky) rezim .. preco sa tento zid s tym jeho nevynym ksichtom nejde pytat tieto mudre otazky tam, preco su tam zidia privilegovani oproti nezidom alebo nech tam svojim bratom a sestram rozprava o predsudkoch voci palestincanom aj s tymi jeho diagnozami..
p4ra napísal:Btw. tie dvojicky su tie 2 najmladsie rasisticky spievajuce deti, kt. bolo jedan cas plne noviny?
ano, ten dokument je myslim z 2003, odvtedy nahrali uz druhy album :P

celkovo to bolo dost zaujimave, ten zid Loui to vie zahrat a podat pre ludi, pre ten typ ktory spominal aj Tom;) ... nic viac ako ale zabavit tych s pevnou vierov nemoze:)
chronix
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Shinheads

Príspevok od používateľa chronix »

Na slovensku je pravých skinheadov veľmi malo a ten zbytok je iba napodobeniny ktore sa na nich hraju... :?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Hanba alebo Hrdosť?
Slovo hrdosť vo svete nie je ničím zvláštne, veď toto slovo sa spája s mnohými možnosťami ako napr. hokejová hrdosť, národná hrdosť, rómska hrdosť, rodičovská hrdosť, atď.. Ale ako náhle sa spomenie hrdosť k rase bielej hneď sa táto téma stáva terčom verbálnych útokov (niekedy aj fyzických). Prečo to tak je v spoločnosti plnej slobody prejavu?

Každému človeku musí byť jasný a nepopierateľný fakt, že Európa patrila k Bielym národom. Tieto národy, ako aj ostatné všade vo svete spolu bojovali a zmierovali sa, ale kultúry daných národov vždy zotrvávali. Rokmi sa stupňovala ich vyspelosť, ktorá prinášala ovocie v mnohých odvetviach na čo boli aj patrične hrdí.

V 21. storočí Bieli Európania vymierajú a za svoju hrdosť k vlastnej identite sú prenasledovaní a zatváraní do žalárov. Multikultúrna spoločnosť je na vzostupe a na vlastnú minulosť už nechceme ani len pomyslieť. Sociálna politika, školstvo, atď.. je plné etnického zvýhodňovania na úkor majoritného obyvateľstva.

Všade vo svete je premrhaných ročne niekoľko miliárd na pomoc prisťahovalcom, ktorí prichádzajú (vo veľa prípadoch ilegálne) do civilizovaných Európskych krajín. Štáty vyciciavajú ako pijavice a odvďačujú sa za pohostinnosť rôznymi kriminálnymi deliktmi. Majorita to naďalej ticho toleruje a so sklopeným zrakom si vyšliapava cestu svojho zániku.

Politika, vďaka tvorcom nového svetového poriadku, už dávno nie je národne orientovaná, ale stala sa bábkou v cudzích rukách. Svojimi zákonmi dostali obyvateľstvo do ohrád, z ktorých je len malá šanca úniku. Označovanie „problémových“ názorov rôznymi -izmami sa vďaka mediálnemu otupovaniu dosť rýchlo udomácnilo a nikto už nerozoznáva, akým spôsobom je daný názor prezentovaný.

Myslím, že práve teraz nastal ten správny čas, aby sa ľud prestal hanbiť sám za seba a opäť našiel svoju identitu! Ak mám byť za to, že sa nehanbím za svoju rasu a svoj národ donekonečna trestaný a ponižovaný, tak prosím trestajte a ponižujte ma, ale srdce bude naďalej biť pre HRDOSŤ k svojmu dedičstvu!!!
toto si dobre precitajte.. pretoze existuju ludia, ktory vidia co sa deje a maju svoju hrdost preto tu vzdy budu nacionalisti, skinheadi a cim to bude horsie, co aj bude, tym ich bude viac.. skinheads patri viacmenej do minulosti, dnes mnoho takychto ludi na prvy pohlad nespoznate ale su tu a vzdy budu.
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

Aryan Angel napísal:bla bla bla
to si prekopiroval z predvolebnej kampane Slovenskej pospolitosti? :lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

niesi nahodou sfetovany z toho smradu v ruzomberku?
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

Aryan Angel napísal:niesi nahodou sfetovany z toho smradu v ruzomberku?
a mne by si co napisal?
to vyzera ze si to skopcil odniekial, podoba sa to na nejaky prihovor dementka Kotlebu
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

by ma zaujimalo ci si vobec nejaky jeho prihovor pocul, ked sa to na neho tak podoba :roll: :)

Myslim ze je to clanok z http://www.narodna-solidarita.sk/

a skor ako blbe keci by ma zaujimali konkretne vyhrady.. :roll: ked vas to uz tak poburilo heh..
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

braino.swk napísal:to si prekopiroval z predvolebnej kampane Slovenskej pospolitosti? :lol:
A aj keby tak co. Citali ste tu niekto vobec program SP. Ty co citali povedz te mi kde presne je potlacanie ludskch prav a slobod alebo co presne vam vadi na ich programe. So stavovskym systemom na mna nechodte lebo to neni potlacovanie ludskych prav a slobod.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Vcera bol koncert(tri kapely)tak sme sa boli pozriet..Samozrejme uz po pol hodine nam vsetkym pisalo..Bola super nalada pogovalo sa jak besne kapely hrali..Nejak som sa dopocul,ze o desiatej maju dobehnut skinheads.Mysleli sme si,ze pridu nejaky desiati mozno trosku viac..Sedel som vonku s kamaratkou a akurat prisli nejaky osmi..Tak sme sa pobreli do nutra..Oni sli samozrejme za nami..Nastasie ich vyhodili vyhadzovaci..Najprv von,neskor za branu..A my mierne nadr.any sme sli von a neskor aj za branu taky mozno aj trosku provokovat..Zrazu sa traja rozbehli a udreli kamarata pastou do tvare..O chvilu sa tam zisli vsetci,ked sa dopoculi co sa stalo..Jedneho to uz poriadne nasralo a siel za nimi samozrejme s pivom v ruke,pretoze dva dni dozadu nahanali jeho dceru takyto "skinheads"..Ked za nimi teda siel vyslo ich s tmy asi 15 a zacali vytahovat noze..Uz sme vedeli kolka bije a utekali sme na koncert teda do vnutra.. Vsteci sme cakali co sa stane..A pre istotu sme zavolali policajtov..Ako inak ich poznali(skinheadov)a po dali si s nimi ruky povedali im nech idu domov a to bolo vsetko..Vtedy ked prisli resp.tesne potom sa strhla dalsia bitka a dalsieho kamarata zbili a ukradli mu siltovku..Po tom do nas este hubovali nejaky ani neviem kto to bol,ze preco sme volai policiu,ze aj tak s nimi nic nespravia-a mali pravdu.. Tak je toto norm..? :roll: Hajzlici vyje.any!!! :?
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Ja som zase vcera na Palisadoch- pri Europskom dome takmer zazil priamu konfrontaciu s punkacom, a to nie som ziaden skinhead... Kracam si s babenou po ulici, ked sme zrazu spozorovali, ako tento tipek sotil isteho skromne, no slusne obleceneho dochodcu, ktory bol aktivistom nejakej strany- neskor sme zistili, ze rozdaval letaky strany SLNKO (Slovenska narodna koalicia). Po tom ako do neho tento linker sotil, zacal po nom hucat a trhal mu z ruk spominane letaky. Boli sme od nich asi 20-25 metrov, tak som na neho zahucal "heeej, co riesis?! Daj mu pokoj!" a rozbehol sa k nim. Tipek bol sice chudy, no mal asi 2 metre, takze som cakal, ze sa mi postavi... nastastie sa rozhodol zdrhnut, tak som si podbehol asi len 10 metrov a vsetko sa vyriesilo bez deleske. Ked sme prisli k tomu panovi, ukazal sa ako total mily dedko... stary oblek, kravatka, zjavne cerstvo oholeny... jednoducho bral ulohu aktivistu strany ako svoju cest. Ked sme prisli k nemu, podakoval sa, neveriacky krutil hlavou a s polousmevom typickym pre vystraseneho cloveka ktory sa chce tvarit v pohode povedal, ze chlapcovi vobec nic neurobil... akurat ho slusne pozdravil, ponukol mu letak a ze chlapec mal asi iny nazor. Tak sme s nim prehodili par viet a ked sa ukludnil, isli dalej. Jednoducho ci uz medzi pravicovymi, alebo lavicovymi extremistami, medzi oboma skupinami je luza, ktora by si zasluzila pretiahnut xicht boxerom, takze ked si tu nejaky linker stazuje na skusenosti so skins, odkazujem mu- tak ti treba! Melte sa medzi sebou az do bezvedomia, rozslapte sa na kasu, ale slusnym ludom co s vami nic nemaju dajte pokoj!

//mastermind: amen (myslene pozitivne)!
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tomasito napísal:...Melte sa medzi sebou az do bezvedomia, rozslapte sa na kasu, ale slusnym ludom co s vami nic nemaju dajte pokoj!...
Presne o tomto je to. Chcete sa mlatit medzi sebou, prosim, premna, zamna sa aj pozabijajte, robte si co chcete, ale nas slusnych nechajte na pokoji.
Napísať odpoveď