Rytmus - Novy Album
Ono celkovo ta skladba uz je moc prehnana...podla mna ked niekomu tak nadavas a este sa mu aj obuvas do rodiny a pod. to uz je vela aj na mna...a este k tomu, ze pipuju do neho, ze je fetak...ja byt na ich mieste by som to nevytahoval, lebo aj niektory z nich si rad "zastrikuje"
Inak niektore veci sa daju. Hajtko zase odviedol dobru pracu na hudbe, ta nema chybu v tej jednej pesnicek s nim, aj ostatne je vysoko pocuvatelne, ale texty...TEXTY sa mi zdaju uz prehnane osocujuce ala "Ja som pan boh a ti zhasnem slnko kedy chcem"
Inak niektore veci sa daju. Hajtko zase odviedol dobru pracu na hudbe, ta nema chybu v tej jednej pesnicek s nim, aj ostatne je vysoko pocuvatelne, ale texty...TEXTY sa mi zdaju uz prehnane osocujuce ala "Ja som pan boh a ti zhasnem slnko kedy chcem"
presne moj nazor, Rytmus vie dobre rapovat, ale texty to zhadzuju. Taky cistychov aj Vec maju tiez talent a aj texty su ok, su tam vulgarizmy, ale tie k zivotu patriaumk4s napísal:Ono celkovo ta skladba uz je moc prehnana...podla mna ked niekomu tak nadavas a este sa mu aj obuvas do rodiny a pod. to uz je vela aj na mna...a este k tomu, ze pipuju do neho, ze je fetak...ja byt na ich mieste by som to nevytahoval, lebo aj niektory z nich si rad "zastrikuje"
beaty su dobre, ale Ego je lepsi rapper ako Rytmus. Da sa to pocut tak dva-tri krat, potom je to uz o nicom. Zvuky ulice - to je skutocny hip-hop, realita a nie iba pitchovat na vsetkych. Najviac sa smejem, ako sa chvasta, ze nosi drahe veci, ma nove najky a my chodime ako zebraci...kôkôt. Cisty komercak, lebo najky nosia len komercaci, sere si do huby.
Niekto tu spominal ze slovenska scena je o nicom a pocuvaju Snoop Doga, by som sa chcel toho cloveka spytat, ci rozumie aspon polovicke textu od SnoopDoga?
Niekto tu spominal ze slovenska scena je o nicom a pocuvaju Snoop Doga, by som sa chcel toho cloveka spytat, ci rozumie aspon polovicke textu od SnoopDoga?
No takze, napr. ja pocuvam Snoop Dogga a je to moj milacik, ktoreho zboznujemmano82 napísal:Niekto tu spominal ze slovenska scena je o nicom a pocuvaju Snoop Dogga, by som sa chcel toho cloveka spytat, ci rozumie aspon polovicke textu od SnoopDogga?
Vobec nehovorim, ze SK scena je o nicom, mam pred nou respekt, ale tiez velakrat nerozumiem napr. takemu Morovi alebo Cistychovi, alebo Moeovi... ved ti brblu a chomolia tie slova, ze sa to neda castokrat...
Co sa tyka Rytmusa, jeho texty su aspon velmi dobre zrozumitelne... nejdem tu pisat aky je "super", ale mne sa zda jeho rep, jeho rymi a reci myslienkovo dost ucelene a rozumiem vsetkemu... to, ze nadava je ina vec, ale jeho texty maju so slovencinou vela spolocneho...
Co sa tyka beatov na jeho albume Bengoro... aj ked su niektore prebrate, podla mna su uplne vsetky super a uplne sa hodia k tym textom...
Funky ruleZZZ
-
Pantagruel
Star
Re: Rytmus - Novy Album
pesnicka mama???debilko Rytmus opakuje po Pacovi, a pouzil na iny song aj instrumentalku Keep Ya Hands Up a iba to pokazil, same nadavky...p4ra napísal:Tak co hovorite? Paci sa vam? Ja som ho dnes stiahol, lebo som nemohol pockat do zajtra, kym sa otvoria obchody, ale idem kupovat urcite. Myslim, ze album je vymakany a pesnicka "Mama" ma naozaj dostala.Prosim, nech sa vyjadruju len ty, kt. album poculi, nestojim o nazor blbeckov s vetami typu: "Trapny hip-hop!" a pod.
-
Explo!D
Darca
- Kontaktovať používateľa:
myslim si ze je to uboha skupina, ano kazdy ma svoj nazor na hudbu a ja ho respektujem ale mohol by trosku obmedzit to nadavanie, urazanie, a robenia zo seba najvetsieho kinga z hudobnej sceny, myslim si ze pre slovesko je prikladova kapela H16, az na pesnicku neverim ti a nejsom falosny
, tham chlapci predviedli svoju horsiu stranku
aj tak ma prevazne zaujma len americky HIP-HOP
aj tak ma prevazne zaujma len americky HIP-HOP
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Rytmus "Bengoro" platinový!
Máme tu najčerstvejšie info z Piešťan. Rytmusov album "Bengoro" vyšiel na jar a už prvé dni v obchodoch naznačovali, že bude šplhať poriadne vysoko v rebríčku predajnosti. Už po troch týždňoch predaja dostal zlatú platňu a práve dnes ohlasuje, že má platinu! Kontroluj vyjadrenie, ktoré poslal pri tejto príležitosti:
Máme tu najčerstvejšie info z Piešťan. Rytmusov album "Bengoro" vyšiel na jar a už prvé dni v obchodoch naznačovali, že bude šplhať poriadne vysoko v rebríčku predajnosti. Už po troch týždňoch predaja dostal zlatú platňu a práve dnes ohlasuje, že má platinu! Kontroluj vyjadrenie, ktoré poslal pri tejto príležitosti:
"Čo vam povím... Je ťažké predat tolko kusou v hiphope na Slovensku (a ne len v hiphope). Dost bolo reči podme si šeci teras spolu precvičit velku násobilku. Kolko je 10.000 krát 349? Ak vám vyšlo 7ciferné číslo začínajuce trojkou, tak ste rátali správne. Táto skromná almužna poputuje nezamestnanému Paťovi na účet. Kedže hiphop neni o penázoch tak sa už o tom nebavme vy deti vyje***.
PS: Už je mi to trapne byť vo šetkom prvý.
PLATINOVÝ PS2: Všetkym dávam priestor vyjadriť svoje filozofické úvahy v diskusii.
PS3: je*em diskusiu, zakazujem!"